Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem bejött, hogy a kezdeti felhõtlen mesebeli világ a végére meglehetõsen darkos atmoszférájúvá válik.

Az viszont nálam sem volt jó pont, hogy a végére túl könnyûvé vált... Túl hamar fel lehet fejleszteni maxra a képességeinket. Pengés Jack-et kb. 2-3 perc alatt le lehet gyõzni, ami röhej, tekintve, hogy a fõbossról van szó.

No persze akit magával ragadott a hangulat, az nem fog ennyire fönnakadni a Fable hibáin és hiányosságain... Én mindent megbocsájtottam neki, mert élmény volt végigjátszani 😊

Nem is tudom, van-e hasonló akció-kaland-rpg játék, ami hasonlóan meseszerû világban játszódik, és komoly sztorija is van. Tudsz ajánlani valamit?

Ui.: Dio-val nem játszottam, valahogy nem jött be régen.

Tinman
Én sem akarok szenya lenni, de tõlem akárhová másolhatod...
DE IDE KELL!!! ---> C:\Documents and Settings\userneved\Dokumentumok\My Games\Fable\Saves

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

rosszként nem játszottam de az ismerõsöm igen és az emberek féltek meg kereskedés is nehezebb volt a hatóságok folyton üldözték stb stb....tehát rosszként inkább szenvedett nehezebb volt..a jó út könnyebb

Én jó voltam mint mindig a törvényes oldalon.Persze akik a törvény útjában álltak megöltem....szóval rosszá válni lett volna kihivás...

nem akarok szenya lenni, de én a Fable mappán belül gondoltam, mivel már szinte mindenhova bemásoltam de még mindig nem jó.....
Tinman
Ehhh... iszonyat rövid volt a játék, pedig minden mellékküldit megcsináltam, minden kis titoknak utánajártam.
Tök gáz, hogy olyan híres vagyok, hogy a férfiak egy része is szívvel jár a feje felett..pfeeejj.

Az sem tetszett, hogy már jóval a játék vége elõtt egyszerûen nem volt értelme trófeákat mutogatni, mert maxon voltam.

Amúgy jópofa kis játék volt, de gonosz oldallal szerintem nem fogom tudni végigjátszani. A gonoszság tök értelmetlen, sokkal nagyobb kihívás jól szerepelni, mint halomragyilkolni falvakat, meg ördögszarvval járni.
Érdekes, hogy eleinte olyan kiddie az egész, aztán a vége felé, már csúnya dolgokat látni...

Csúnya dolog volt, pl. a hóhérdombra kísérni a banditát... szegény, szakadt csákó, de a másik verzió meg az lett volna, hogy erõvel szabadítsam ki... hát az sem valami jó tett, ha elõtte házakat gyújtogatott.
Morális kérdésekben komoly fehér foltok vannak a Fableben, ebben a Witcher a király, de szép kis mese volt összességében, bár csak fele akkora hatást gyakorolt rám, mint a Witcher.
Igaz utóbbi simán 100 óra volt, ez meg 18 körül.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Documentumok, my games...

sziasztok, megtudjjátok nekem mondani, hogy a mentéseket hova kell berakni? melyik mappába? elõre is köszönöm
nekem is nyílpuska jött be

Tinman
Dio-ban sem használtál Town Portalt? :-D

Aniko111:
Fényes gömbök ellen nekem a nyílpuska jött be. Nem menj át mesterlövész módba, hanem space-el fogd be a dögöt, feszítsd ki totál az íjad vagy a nyílpuskád és lõjj kettõt. Még a komolyabbak is felfordulnak tõle és a manád a is megmarad.

köszönöm szépen
Gladiator
A nimfákat a villámmal a legegyszerûbb megölni. Space-szel befogod, és utána sütögeted. Nekem 1-es szinten van a villám, így elég sokáig tart. Mondjuk ez nagy nyílt helyeken kell csak (amibõl nem sok van), egyébként ha csapkodsz össze-vissza, akkor "fény" halmazállapotában is tudod sebezni.

Én a céhes pecsétet soha nem használtam teleportálásra, olyan csalás íze volt így az egésznek.

pedig ha g-t lenyomva tartod, és feltöltõdik, tudsz teleportálni, de csak fix pontokra. ugyanez a térképrõl is elérhetõ.

én csak fixet használtam...nem is tudtam hogy volt az a g-s izé...

1. amikor normál formát vesznek, akkor lehet õket sebezni. pl varázslat, vagy nyíl.
2-3. kiválasztasz egy fegyvert az inventory-ban, amit lehet bõvíteni, rákattintasz, és következõ ablakban lesz lehetõséged belerakni. de amint egyszer felhasználtad, nem tudod kiszedni. vannak olyan fegyverek, melyeket nem tudsz bõvíteni, mert vagy gyenge, vagy tartalmaz alapból már kiegészítõt.
megnézni meg simán az a tárgyaid közt lehet, ha jól rémlik. el is lehet adni kereskedõknek.

sziasztok!
lenne három kérdésem
1.hogy lehet legyõzni azokat a fényes gömböket amik manókat teremtenek
2.hol találom meg a kiegészítõket amiket felszedtem
3.hogyan teszem bele a fegyverbe?<#fejvakaras>
elõre is köszi
Tinman
Nem :-/
Eddig tök jól ment és egyik este elindítás óta nem megy... na mindegy legalább a játék megy amúgy.

Gladiator
G az a céhpecsét lenne? Ha menübõl nyomod, úgyse jó?

Tinman
Pedig én akarom!
És egész tetszeget is már, mondjuk ha jól sejtem olyan 55% körül lehetek a sztoriban. Nekem nem okozott akkora katartikus élményt, mint itt sokaknak de már ráéreztem az ízére, mentési rendszert is megszoktam...erre beüt a crash.

De kicsesztem vele... most mindenhova gyalog járok és csak a fix portalokat használom, kicsit lassabb a móka, de mûködik, a "G"-t meg elfelejthetem.

Úgy látom ez nem a te játékod lesz. Ha jól sejtem, egyelõre több bosszúságot okoz, mint örömöt... :|

😊

Nem lehet olyan nehéz az élet, nem kéne fájnia a szívnek, tudni kéne egyszerre sírni és nevetni, a megfelelő időben gyűlölni és szeretni.

Tinman
Ó, hogy szakadna szét ez a xar, már komolyan.
Eredeti game, állandóan kilép akkor, ha "G"-t megnyomom, hogy elteleportáljon, el is tûnök, de elkezdi tölteni, aztán ezt írja ki:

"Hibás alkalmazás: fable.exe, verzió: 25.7.13.149, hibás modul: fable.exe, verzió: 25.7.13.149, memóriacím: 0x00806acd."
(MONDOM EREDETI!)

Ha a fix portálokba lépek akkor nem csinálja, SAFE módban is csinálja... eddig semmi gondja nem volt :-(

Kmarha
hát nem ma játszottam a játékkal 😄DD

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Az Bowerstone-ban van.

Természetesen magasabb szinteken a sebzés mértéke is nõ.

Gladiator
még egy olyan kérdésem lenne, hogy ha a villám varázslatot fejlesztem, akkor a varázslat ereje is nõ? mert mikor ráállok akkor azt mondja, hogy csak több célpontot tudok egyszerre lõni, azt nem mondja, hogy erõsebb is lenne, több célpontra viszont nincs szükségem, hisz már alap szinten is vagy 5-öt tud egyszerre.

köszönöm,puszi mindenkinek<#puszi>
Akkor world save 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Két mentés van:
Hero Save: itt csak a hõst és annak tulajdonságait menti el a játék (XP, meg az attribute pontok). Ezt bármikor lehet, viszont quest közben nem fogja elmenteni azt amit addig csináltál a questben.
World Save: Ez mindent ment, de ezt csak városokban lehet használni.

ajánlott városokban és a guild helyen van egy olyan h hõs mentés talán, de nem biztos, lehet h az a rossz 😄

köszönöm örök hálám<#vigyor3>
ha lesz még valami elakadás jövök
mégegyszer köszi
de h tudom elmenteni a játékot?<#conf>
Kmarha
a legjobb szerintem Ovakleban (jól irtam?) az iskolatanár. Majd keresd meg ha ott jársz, éppen órát tart. Lehet neki könyveket vinni, amit elõad.. én végig szakadtam rajta 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Gladiator
Vuhúúú😄 hát ez nagyon nagy játék😄 vagyis maga a sztori, meg ez a vagdalkozás elég uncsi, de a "szociális rendszer" marha jó😄 na meg a be varázsgombázott két idióta dumája is elég szokatlan egy fantasyhoz, de azért marha nagy😄

Ha íjász vagy távolról lõdd és menekülj a kövektõl (sztem qva nehéz 😄), ha közelharci (ez ajánlott) akkor csapd közelrõl és néha üt 1et a földre ami területre sebez, ilyenkor gurulj hátra.

Gladiator: v sync lényege h "gyorsabban" frissíti a képernyõt asszem. Alapból felülrõl lefele. Ha ügyes vagy és elkezded hirtelen rángatni a kamerát észre lehet venni, h picit szétcsúszik a kép, de ehhez nagyon jó szem kell meg mák =)

de vigyázz, mert büntetik ha lopsz meg törsz. fizetsz vagy kitiltanak 😊

Esrohnoil
Attól függ milyen ajtóra gondolsz... Ahova be tudsz menni azt nem kell kinyitni. 😊
A Démonkapukat meg mindegyiket máshogyan tudod kinyitni, de jobb ha magad jössz rá. Nagyobb a játékélmény. (Egyébként meg elmondják maguktól.)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

beütöd. csak ne legyen õr a közelben 😊

vagy alszol, és mész nappal, akkor nyitva van nagyrészt mindegyik (kivétel hajnalban)

Gladiator
ok, megvan. következõ kérdés: hogy tudom kinyitni az ajtókat?😄

Gladiator
váááá!!!!

elindítom a játékot, menüben beállítom, hogy 1280*1024*32bit, élsimítás nincs, v sync nincs (egyébként mi ez?), valamint textúra, árnyék, effektek maximumon. viszont mikor tölt be a játék a felénél hirtelen visszaugrik (már a töltõképernyõ is) a legalacsonyabb beállításokra. minden nullán, felbontás 640*480.

mi a baja?

gépem:

3,2GHz P4
1024RAM
Radeon 9800 PRO

sziasztok nem tudom legyõzni azt a homokszörny izét,amikor a kereskedõket kell vinni a Sírhalom Mezõkhöz kérlek segítsetek<#rinya>
ja és hogy kell elmenteni a játékot az automentésen kívül?<#conf>
tudom h nagyon hülye vagyok,de sajna ez van
elõre is köszike<#worship>
Gladiator
Jeee... most hozta meg a csomagküldõ. Kár, hogy még 6-ig dolgozok.

Maxra kell húzni az erõt, de mire ki tudod húzni maxra tuti lesz jobb fegyvered 😊

Avo templománál.

a kardot az aréna közelében h lehet kihúzni?
amúgy 2x végigvittem
van egy,de nem túl nagy,ha jól emlékszek a hobbeseké...

kb olyan 1 hétig elvagy vele,ha fõsztroival foglalkozol és végig rohansz akkor 5-6 óra és megvagy...nem bonyolult egy nyíl muatja merre mehetsz..a sztori nagyon jó és a döntési lehetõségek is...jó vétel volt.csak a fránya könnyûség meg játékidõ

Gladiator
ja, meg még egy olyan, hogy dungeonok vannak a játékban? eddig csak külsõ helyszíneket láttam...

Gladiator
egy olyan kérdésem lenne, hogy hány óra a tartalmas játékidõ? volt ahol azt olvastam, hogy egy nap alatt végig lehet nyomni.
a másik, meg hogy youtubeon néztem videókat, ahol eléggé lineárisnak tûnt a játék. volt az erdõben egy ösvény és csak azon mehettél, közben jöttek ellenfelek, megölted õket, és ennyi. ennél azért vmivel bonyolultabb ugye?
mondjuk most már mind1, mert megrendeltem és holnapra itt van, de azért szerettem volna megnyugtatni magam...

Pontosan minden hibája ellenére azért szerettem ezt a játékot mert bizonyos cselekvés beli szabadságot adott.Ez meg a játékok többségében egyáltalán nincs meg