Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
azt mellesleg nem tudja vki, h hogy tudom kinyitni bowerstone-ban a kocsma pincéjének ajtaját?
Szóval a Solus kardja csak a kétkezes kardok között a legerõsebb!!
Egykezes kardok közül pedig Avo könnye és Eónok kardja.
A Fable-ben nem tudom betölteni a profilokat. A játék hibát észlelt és leáll üzenettel kikapcsol az egész....
Érdekesmód új profilt enged nyitni is a játék is megy rendesen.De amikor legközelebb betölteném ugyanazt a profilt, megint az említett hibával kilép. Ötletek???
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
SPOLER LEHET! ---> de rendes vagyok :-D
Kirántottam a kõbõl a kardot, az egy vicc volt, megszereztem a Céh területén levõ sírhelybõl az Avo könnycseppjét vagy mit, azt adtam is el azonnal.
VISZONT!
Már jó korán meg lehetett venni Észak Bowerstone egy kis eldugott üzletében a kick-ass kardot a Souls nagykardot... na az már valami volt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Onnan még van a storyból. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Meg nemsoká' a Mass Effect... már nagyon várom.