Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az jó. Bébiszitter hõsöm még úgysem volt. 😊

Nem lehet, azt csak a 2. részben 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Gladiator
heh, nem fogja😄

Mekkora ötlet! Írni kellene Molyneuxnak, hogy a 2. részbõl ki ne hagyja a gyerekeket.

hol találom a nehézpáncél sisakot (van feleségem , lehet gyerekem ez <#law><#law><#law><#love11><#law><#law> után?)
Sziasztok!Segítene nekem valaki?Azt írja ki hogy Alkalmazáshiba valami 0×0... memória címre hivatkozott nem tudna valaki segíteni??? Lécci. Köszi
Most ha mondtam volna ki sem nyitod, és akkor hol a móka? 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

senki ne nyissa mert nincs ott semmi jó csak 1 bõr felsõ még vmi kijutottam a börtönbõl és most nem tom mit kell csinálni (anyámat megint elrabolták)<#mf1> ezt nekik
nem.max 65 éves lehetsz utána soha nem lesz már semmi gond

De nem is fiatalít, csak 1x. SZóval érdemes a visszaöregedést megcsinálni az összes skill megléte után.

Nem, egy idõ után nem öregszel tovább, legalábbis úgy tudom.

Gladiator
meghalhatok végelgyengülésben? mármint lehetek olyan öreg?

Chapel of Skorm-ban lehet ha embereket áldozol, meg Temple of Avo-ban ha eleget fizetsz.

MarkBlade
Fiatalodni hogy lehet? Mert nem tetszik a nagy fehér fõnök kinézet 😄
Hadd legyen meglepi, ha valaki válaszol, spoilerbe légyszi. 😊

Gladiator
és mi van lent?

??? Ezt sem tudtam.

A kocsma ajtaja idõhöz van kötve hogy mikor nyílik ki. Bowerstone elõtt az utaknál van egy szobor, és mikor a szobor Bowerstone felé néz akkor lehet kinyitni a pincét.

Nem megy próbáltam,<#vigyor>de az is lehet hogy rosszul<#conf>
Gladiator
szétvered? (nem próbáltam még, mert én jófiú vagyok)

avo könnyét jack of blades legyõzése után kapod meg, amennyiben elpusztítod az eónok kardját! a sötét sisakot meg majd az arcon's shrine-nál találod, a fényeset nem tudom h merre....
azt mellesleg nem tudja vki, h hogy tudom kinyitni bowerstone-ban a kocsma pincéjének ajtaját?
és az avo könnyét hol találom és a nehézpáncélzat sisakot
Igen a sarki bolt. Észak-Lugaskõben az az egy árus van. Tõle megveheted 70 000 aranyért asszem...
ÉS az hol van az a kis üzlet (a sarki bolot az?<#zavart1>) egyébként szerintem jobb gonoszba menni az emberek megijednek amikormeglátnak 1 lépés <#vigyor1> 2.<#gonosz2> 3.<#eplus2> csak sajnos a jó pontok<#falbav>
de nekem angol és a másik kettõt nem tudod?<#finom>
Az én játékstílusom nehezen viseli el ,ha az ellenfelek megsebenek. ÉS ezt a Solus kardjával gyakorlatilag lehetetlen elkerülni. Hiába maxolod a gyorsaságot akkor is lomha lesz vele. Inkább rámérek még kettõt az ellenfélre,de azt utálom,ha egy nyomorult banditavezér összevagdos😄
Gladiator
én varázslattal írtottam, mert az ütéseim mindig hárította. legjobb az isteni düh varázslat ellene. amikor meg repked, akkor meg íjjal.

De az Avo könnye is még gyorsabb lesz akkor 😛 Sõt minél gyorsabb egy kard a multi strike-ot is annál gyorsabban küldi.

cs all új vagyok és vki megmondaná hogy hogy lehet nehézpáncélzat (platemail) sisakot találni ja és a Avo könnyét <#vigyor3> ja és hogy hogy lehet legyûrni jack of blades-et akárhogyis próbálom <#gun><#violent><#boxer><#falbav> nem sikerül
plu604
ki kell szépen "talentolni" (sry, wow ártalom) a gyors fegyverforgatást (asszem ügyesség kaszt) és hidd el hogy messze az lesz a legerõsebb fegyver a játékban. tapasztalat, nem elmélet.

Lehet h az a legerõsebb kard,de iszonyatosan lassú és lomha fegyver,mivel kétkezes.A gyorsabb ellenfelek kétszer belém vágnak,miközben lendíteni próbálok a karddal. Én Avo könnyét használom és sztem sokkal jobb. Könnyebb vele védekezni is mert gyorsabb.
Szóval a Solus kardja csak a kétkezes kardok között a legerõsebb!!
Egykezes kardok közül pedig Avo könnye és Eónok kardja.
Hali! ismételném a kérdést hátha vki tud segíteni. Eddig akárhol olvastam utána még senki nem tudta a választ:S
A Fable-ben nem tudom betölteni a profilokat. A játék hibát észlelt és leáll üzenettel kikapcsol az egész....
Érdekesmód új profilt enged nyitni is a játék is megy rendesen.De amikor legközelebb betölteném ugyanazt a profilt, megint az említett hibával kilép. Ötletek???
Nem tudod véletlenül,hogy milyen kodek pack volt a ludas???? Mert nekem most ugyanaz a bajom!! Help please!!
szerintem is az volt.pénz meg végtelen

Avos Tear vagy Sword of Aeons.

http://www.hardwired.hu/bigdl/3/10/Fable_2_X360_muvi_HDgameplay720p.wmv

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

az volt a leg erõsebb
Tinman
Jut eszembe ha harcos irányba fejlesztettetek... melyik volt a legerõsebb kard?

SPOLER LEHET! ---> de rendes vagyok :-D

Kirántottam a kõbõl a kardot, az egy vicc volt, megszereztem a Céh területén levõ sírhelybõl az Avo könnycseppjét vagy mit, azt adtam is el azonnal.

VISZONT!

Már jó korán meg lehetett venni Észak Bowerstone egy kis eldugott üzletében a kick-ass kardot a Souls nagykardot... na az már valami volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Majdnem 3 éves játék...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Azt vágjátok h a végignézitek a creditset még lehet játszatni utánna is akármeddigM

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Gladiator
kurvára tudnám díjazni, ha nem nyomnátok tele spoilerrel a topikot.

Jack az, csak sárkány formában 😉

na játszok vele megjött a kedvem

de jack csak másodjára is😄

Esrohnoil
Sztem nem Jack a fõellenfél... ha jól emlékszem. 😄
Onnan még van a storyból. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

szóval nem játszottam vele...

witcher demoja nem fogott meg..uncsi volt...

értem, de azért kérdezem mert nekem olyan mappát nem csinált, de azért kössz a választ
Witcher az túl valós, Fable az ilyen kis mesebeli solid kis játék, Witcher az meg egy "igazi" rpg, rendesen felépítve ^^ Meg jó soká is tarT 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Tinman
Hasonló, de jobb? Van :-) A Witcher. Na abban nem csalódtam sehol sem, persze a megjelenés óta kijött patcheket fel kell rakni, mert anélkül lassú a savegame betöltés még egy high-end PC-n is.

Meg nemsoká' a Mass Effect... már nagyon várom.