Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
uuh.. pont azt nem írtam be, vaaaaz..pedig vagy 600 szóra rákerestem, köööösziiii
hm,1. kerestem rá az általad adott varázsszóra, hmuda-hozzászólást 1általán nemlökött a keresö
Archons páncélja nem csak sima item, és solus gratsword jobb mint avo's tear ha heawy és 80-al sebez többet mint a light avo's tear ami light weapon, experience + health + mana kö .
magus
ahhh de hulye vagyok😞

elfelejtettem menteni mielott lelepleztem volna lady greyt, igy buktam egy csomo mindent😞😞😞😞

wedge31
Elég nagy hülyeség egy WoW-ot ehhez a játékhoz mérni két teljesen más kategoria,amúgy nálam teljesen rendben van a 97%.Az idei év messze legjobb crpg-je, persze nem volt nehéz dolga a felhozatal meglehetösen szegényes volt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

CS@
Találtam egy hölgyeményt BoverstoneNorth -ba aki szimpi volt átsétáltam vele Oakvale –ba és ott vettem feleségül így legalább kirí a többiek közül. Már 2x vett nekem ajándékot is, no nem túl hasznosat egy resurrectpotit meg egy obsidian mace –t. Ez nekem újdonság volt mert az elõzõ játékban csak LadyGrey –t vettem el õ meg sose vett nekem semmit.

QuippeR
lentebb az istállónál kell lámpát gyújtogatni

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

magus
en az arenaban megvettem a komplett szettet

magus
eeehh

gamespoton az osszes faq-t aneztem mert tudom h olvastam vhol, de nem tudtam h hol es nem talaltam meg, erre itt, oke sorry😊

magus
ja es megegy. lady grey testveret kene felkutatni. elmentem a ferjehez vagymihez, o mondta h mennyire rossz h nem talalkozhat tobbe vele. grey house pinceje zarva, meg azt is õprobaltam h 3x felgyullantom a lampat mert olyamsirol is beszelt h ok igy koszontek anno, de semmi😞

QuippeR
Bright Plate-et lehet venni északon, a hófödte városban is, csak elõtte adományozni kell valamennyit a charity-nek.

a_n_d_r_e_w
Bright plate: aréna, vagy vándorkereskedõk
Síma plate: pl Oakvale
Dark plate: pl Knothole Glade
Archon's Battle Armour: Necropolis, láda

legjobb kard: Master Greatsword (Knothole Glade), rakhatsz bele 3 sharpeninget (vagy kettõt plussz egy piercinget, stb)
illetve Solus Greatsword (Browerstone North)

One Vision. One Purpose.

Soknak kell lennie az attractivenessnek meg a scarinessnek , és sokat kell ajándékot adni a csajnak meg flörtölni vele, egyre nö a szivecske és ha szerencséd van a csaj körül zöld lesz az aura és lehet vele dumálni és akkor azt mondja kell neki wedding ring (eljegyzési gyürü) amit az egyik nagy városban (nem emlékszem a nevére B-vel kezdödik) lehet az egyik kereskedönél aki kint áll az utcán az egyik kapu elött venni a giftseknél.aztán dumálsz a csajjal akinek már zöld az aurája és odaadod neki a gyürüt + dumálsz vele aztán megkérdezik el akarod e venni.
Nincs sok haszna kapsz egy kis pénzt, de az egyik küldetésnél Lady Grayyel is össze lehet házasodni ö több aranyat ad 15000-et.
Nekem 2feleségem volt😊
CS@
Ha beírnád az oldal alján lévõ keresõbe azt, hogy „assassin” már rég megtaláltad volna Hmuda #1511es hozzászólásában a megoldást.

QuippeR
Fable-t végigjátszottam, ilyen ötévente egyszer van, WoW main karimmal eddig 480 órát toltam, szóval nálam mindkettõ megér 97%-ot a hibáikkal együtt. Játékélmény rulez.

a_n_d_r_e_w
Nekem személyszerint a Fable megér 97%-ot, mert az utóbbi évek játékai közül ez fogott meg a legjobban. (arról nem is beszélve, hogy az általatok emlegetett bugok közül semmi se jött elõ (most vagy én vagyok nagyon szerencsés, vagy másik verzióm van :S 😊)) De pl a HL2-nek max 90%-ot adnék, szóval ez annyira szubjektív dolog, kár ezen vitatkozni. Fõleg hülyeség azon felháborodni, hogy az xy játék ilyenolyan értékelést kapott, mert szerintem mindenki tudna olyan játékokat mondani, ami SZERINTE messze túl lett értékelve...

One Vision. One Purpose.

Hol lehet igazán jo kardot és páncélt szerezni?
én most plate pancellal és Avo1s Tearral megyek (nem a köbe zárt karddal hanem amit a guildben szedek össze a sirbol).
SNAKE01
ja és ez kimaradt!Mit mondott a Master nekem az elején?mert mindig az jár a figura eszében és emléxik a szavaira!

SNAKE01
hi all!Hogyan lehet felszedni egy csajt?És hogy lehet majd elvenni??

jazzy
Ott mar az agyaban van baj annal aki keresi.. az a baj hogy mind jott inkabb probaltam oket kikerulni.
tigeroo
jó, ha bugokat kezdel keresni a játékban, persze hogy nem fogod élvezni magát a játékot..
jazzy
Amugy ha nem tetszik helybol felsorolok annyi bugot hogy 97%-ot nem er meg es nem hasonlitom semmihez.
tigeroo
az 1iket a guildben a demon doornál ki kell halászni (habzik a víz) meg egy öö..ö..FAQ
Hmuda
FAQ. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

jazzy
Nem kell messzire menned csak a FAQ-ig.
magus
egy dolgot shol sem talalok

a 4 gomba hol van? 1 megvan amit vettem vhol, 1 meg amiko kezbesitettem a levelet. a masik 2 hol van?

jazzy
De en ugy hasonlitom mint JATEK a JATEK-hoz. Kifogas?
ayden
Mi lenne ha a játékhoz kapcsolódó hozzászólások is lennének már?<#miaz>

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

tigeroo
mert az értékelés azért van hogy a SAJÁT kategóriájában lévõ játékokkal hasonlítsuk össze..pölö Guild Wars - WoW
jazzy
Masik oldalrol ez is igaz en sem nezegetek ertekelest, de ez a fable 97% akkor is nevetseges..
jazzy
ertekeles szempontjabol miert ne lehetne osszehasonlitani ? Ha egy masik jateknal negativum hogy nincs multiplayer vagy hogy szar az inventory akkor itt miert nem ?
Lacc
Egy játékot a saját kategóriáján belül kell értékelni, de szvsz még annak sincs sok értelme, ez egy messzemenõkig szubjektív dolog, a cikkíró véleményét tükrözi. Évek óta nem nézek már ilyesfajta értékeléseket, inkább kipróbálom azt, ami érdekel.

Ha már a WoW példját hoztad fel, látod, szerintem meg messze nem ér 97%-ot, legjobb esetben is valahol 80 körül lehetne, mivel alig találni benne újítást, bár a megvalósítás profi. Csak arra akarok kilyukadni, hogy én azt vallom, nincs sok értelme ennek az értékelõsdinek.
tigeroo
senki..?
tigeroo
akkor a Battlefield 2-t hasonlítsd össze a Far Cry-al!
jazzy
Ertekeles szempontjabol lett osszehasonlitva.
tigeroo
wow és a fable?? HAHA!
Battlefield 2-t is hasonlítsd már össze a Half-Life 2-vel, légysziii
jazzy
Fable 97%-ot? Attol eltekintve, hogy a "nehany bug" az kb azt jelenti hogy van par olyan resz a jatekban ami nem bugos. A jatekmenet teljesen linearis, multiplayernek a gondolata sem merult fel bennuk, ujrajatszhatosag max 1x az is csak nehany embernek. Ahogy mar irtak pl wow 97%-ot kapott, ami azer realis. Wowhoz hasonlitva ez a jatek 2005-ben.. hat 80at meger.
Nekem sem a gamestarral, sem a játékkal nincs bajom, viszont szerintem is túlzás az a 97%. Számomra mérvadó egy egy ilyen újság véleménye is, igaz elég szubjektív mert ugye ezt egy teszter írja, abszolút az õ véleménye, viszont az az ember a témában otthon van valamiylen szinten hiszen rengeteget játszik az adott stílusban lévõ játékkal.

Viszont én mondjuk egy olyan 90-92 amit reálisnak tartanék, mert aztmondom hogy egy 95 feletti játékot végigjátszok 3-4szer eltöltök vele egy hónapot, ezzel viszont én nemigazán. MOndjuk tény hogy ez én vagyok, más lehet hogy 6szor is végigmegy rajta...

Hmuda
Nemtom. Én inkább visszatöltöttem beköptem az õrök fõnökének, mert végülis kizárólag a demon door miatt akartam elvenni, de úgyis az egyik legbénább legendary fegyó lenne benne szóval nem nagy veszteség.

(Inkább kiszedtem, épp elég baj, hogy majdnem vita lett, ne mélyedjünk bele. :-) )

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

j0nNyKa
Hmuda:

enis epp itt tartok, akkor tehat miutan vege a lagzinak, megjavulnak a teleportok ?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Így igaz 😊

Hmuda
Kk, akkor ne is ejtsünk róla több szót, mindenki azt szeret ami neki jólesik. :-)

Én tisztábatartom a véleményed.
Én mindkettõt olvasom és emiatt nem fog még megváltozni a véleményem...
A blikk-rõl inkább ne beszéljünk 😄😄

tigeroo
mert hmuda inkább online magazinokat olvas (sg.hu, hardwired meg mittoménmi) , + az offline sajtó hírei mindig késnek
Hmuda
Kivéve Bryar rose, neki már tele van a...hócipõje a népszerûségével. :-)

Dimitri: mert primitív. Mikor olyan hardver tesztekkel vakítják a tizenéveseket, hogy melyik billentyûvet bírja jobban a kólát meg ha az utcán rálépnek, akkor valahogy kétségbe vonom az értelmi szinvonalát a cikkíróknak. Az már mellékes, hogy olyan szintû hírekkel szoktak dobálózni, amiknek semmi alapja nincsen, náluk még a Blikk is több igazat ír.

Atól függetlenül mem kell ez a cinikus lekezelõ hangnem.
Az új pc.guru igen fos a többit pedig nem is említeném (bár a pc.games se rosz sztem)
Ha szabad tudnom mért nem kedveled?

repro
'Mégtovább megyek: ha gonosszá válsz akkor is a jók Guildje fog téged ellátni minden küldetéssel??? '

Csak kis kiegészítés. A Guild nem a jóknak vagy a gonoszoknak van, hanem a Hõsöknek. Ezt el is mondja a fõmufti az elején. Egyik hõs sem egyértelmûen jó vagy gonosz, najó Jack esetleg, de pl ha te farm védést választod, akkor Whisper csak azért is a banditákhoz áll és fordítva.
Fable hõsei szvsz csak a hírnévért és a pénzért melóznak.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Hmuda
"...a legjobb játék magazin..."

Juj...várj...még reszket a kezem a röhögéstõl. Alig birok írni. 😄

Szídják itt egyesek a gamestart pedig sztem a legjobb játék magazin (abból a 3-4-bõl ami magyarországon van<#nevetes1>)

A Fable pedig érdemel sztem 97%-ot mert nagyon jól felépített játék.
És nem is nagyon lehet nála jobbat mondani ebben a mûfajban még idáig (kivétel a klasszikusok : morrowind , gothic )

Hmuda
Mire elérsz oda, addigra a physique is réges régen átlépett a 2-es álomhatáron (márha valaki nem retteg betegesen a Strength értékektõl), szóval marad a kimaxolás.

tigeroo
ha rossz oldalon viszed a fõszálakat, akkor a guildmaster bevallja a 'végsõ találkozásotoknál' , hogy túl nagy hatalomra tettél szert, és már az elején el kelett volna pusztítaniuk mazes-mázossal együtt (persze én jó voltam, csak a csata után felajánlotta hogy ugyan, mégis gondoljam meg magam + elteleportál a death circle-be)
ja és ha neked ez a sztori "ovis" akkor a dungeon siege 2-t ki se próbáld, mert másnap belehalnál 😄
jo, max. ha megtudja a mester hogy banditáknak segitesz akkor beszól hogy "hémá, ilyet többet ne.." de akkor se tudtak volna kibafni a guildbõl, mert maze elintézte volna (szted miért mentett meg minket az elején?? mert tudta hogy kellünk majd jack végsõ tervéhez..)
a párbeszédek soxor abból állnak, hogy dumál a faszi, és a végén vagy: "elvállalod" vagy "otthagyod" (éjszakai verekedések)
"csatlakozik hozzád" "nem csatlakozik hozzáf" (megfertõzõdött kereskedõ darkwoodban pl.)
"megölöd" vagy "nemölöd meg" (whisper az arénában pl.)
ez , újra elismétlem, nem a morrowind, hogy a helyi kereskedõtõl 10 félét kérdezhetel (hol van xy nevezetû hely, quest felvétele, jótanácsok-tippek stb)..
ez egy non-lineáris hack'n slash uptadelhetõ skillekkel, és nem lvl-uppal..