97
Dreamcast emu FAQ
-
#17 De, ezen van a Shenmue :) A Dead or Alive 2 után azt fogom leszedni. Meg a Jet Set Radiot. Meg aaa... Resident Evil Code Veronicat. -
#16 Vk #6? :P -
#15 Király, működik :) Csak kicsit alacsony az fps. Utánanézek lehet-e még ezen javítani. -
#14 csákó: egy kis segítség... a DC++ MINDEN MEGVAN...
ISO-K ÁLTALÁBAN RENDES CD..ILL. GD méretüek.. azaz..700-800mb.. rarozva kb 230 mb.
itt egy két cím
psxperience.no-ip.org:669
thehistoryofdreamcast.no-ip.org
phantasystaronline.no-ip.org
echeleonos játokok nem minden esetben müxenek :P -
#13 Végre lejött. Aztán most látom csak hogy kéne a bios meg a flash is... szörcsing -
#12 Mindössze 37 óra és le is jön torrentről a Soul Calibur :P -
#11 Engem az érdekelne, hogy hogyan tudom az annó csak boot lemezzel működő Resi Veronicat és az Eccot-t lejátszani... -
#10 Megnézem htx. -
#9 Ha ismered a bittorrent-es letöltést, akkor a www.suprnova.org oldalon a Games részben találsz jó sok Dreamcast-os ISO-t (meg még jónéhány más konzol illetve PC-s játékét is). -
#8 A nagy kérdés azonban az, hogy honnan a túróból szerezzek hozzá .iso-kat... DC-n is alig van pár emberenek. -
Devla #7 Az emu neve pontosabban Chankast, en a 0.2a verzio ota figyelem. Mukodik, nagyon igeretes(es az egyetlen) dc emu.
0.2a mar vitte nagyon szepen a Shenmue 1-2t, szinte tokeletes grafikaval. Volt nehany grafikai bug a hajakon es a fohos ruhajan, de azt kiveve minden a helyen volt. Izom gep kell hozza, 3.2es P4emen Shenmue talan 5 fpsel megy gyorsabban mint Doom3 :D Arra figyeljetek, hogy az options/configure videoban kapcsoljatok be a zwritet es az alpha testet ha tamogatja a jatek kulonben nagyon gazul nez ki. -
#6 Hm. Nem ezen a gépen volt a Shenmue vagy mi a szösz? Vagy az GameCube? -
#5 Hmm úgy néz ki tényleg működik, a fórumja alapján. Már csak meg kell szereznem valahonnan a Soul Caliburt és VÁÁÁH -
#4 Wow, ez nagyon jó hír, ha nem humbug. Utána is nézek már. -
Mossberg #3 Resident Evil: Code Veronica volt Dreamcaston? -
Takezó #2 hmmm, és mekkora 1 drímkeszt játék? honnan lehet szedni? mi a kiterjesztése? -
#1 Chanka a 0.25 ver. tökjól müxik... kipróbáltam már 3 játékot és mentek is..csak nagyon tuti gép kell neki.
Soul Calibur... kb 32-41 Fps
Street fighter 3 3rd strike 35 fps
Capcom vs Snk 2 28-36 fps ( capcom hackel)
configom:
Amd 1600+ (1600)
512 MBram
GF4800TiSE
XP sp.1
ez kevés neki... :P