97
Dreamcast emu FAQ
  • toMpEr
    Kiprobaltam a soul caliburt, eleg jok a mozgasok es az emulator is allat, gyors is meg viszonylag bugmentes is, itt van par kep:

tobbi itt
  • Davidus
    Valamit kitörölhettem mert újra felraktam az emut és most sikerült.
  • Davidus
    Na elindítottam a biost. Ott meg annyit ír hogy no memory card found :/
  • barret
    Sikerült?Az összes filét törölni kell,mert a kártyán nincs szabad hely! Tele van...
  • barret
    Szép!:)
  • Davidus
    megpróbálom thx
  • Devla
    A dc biosban kell valamit csinalni a memkartyaval. Formattalni vagy ilyesmi, utana mar tudod hasznalni jatekban. Inditsd el rom nelkul csak a biost.
  • Davidus
    Mikor rányomok a new gamere akkor szól a game hogy nincs memóriakártyám. Chankast könyvtárban van valami wmsbrowser nevü progi aminek tuti hogy a memóriakártyához van köze de nemtok vele semmit se csinálni:P
  • Devla
    Shenmueben ugy emlekszem az inventoryban lehet menteni, es az emu tamogat mar memkartyakat. Ha rosszul emlekszem, es ott nem lehet, akkor a fohos szobajaban.
  • Davidus
    Próbáld ki hogy optionsben a priority-t above normal-ra állítod. A +/- gombokkal is lehet valami variálni a sebességen.
  • Davidus
    Nálam tökéletes.
  • Lacc
    A Soul Calibur nekem veszett lassú. Nem akad, nem arról van szó, hanem egyszerűen 20 fps-el fut, és kicsit olyan, mitnha lassitott felvételt néznék... Kiváncsi vagyok neked milyen lesz.
  • Davidus
    De közben lejött a Soul Calibur is meg a Code Veronica 90%-a.
  • Davidus
    Shenmue 1 és emule. 2 nap alatt jött le az első CD.
  • Davidus
    Már csak arra kéne rájönnöm hogy mivel lehet menteni:P Soul Calibur még elmegy mentés nélkül de a Shenmue kicsit gázos lenne;)
  • Lacc
    Ez Shenmue melyik része és honnan szedted le? :)
  • Davidus
    Bazz most látom hogy 1204-es... Mindegy úgyse jár ebbe a topicba senki:P
  • Davidus
  • Davidus
    Na gy már nem írja ki viszont mikor rámegyek a playre újraindul az emu és visszakerülök az óra beállításhoz... Ebböl se lesz Soul Calibur úgy látom:P
  • Devla
    "The cable type option allows you to run certain games which gave back the AV error in previous versions. Simply go to "Cable Type" under "Options" and select "NTSC" if you got that errror before and it should be fixed."
  • Devla
    Nem hinnem, nekem nem volt meg bajom cdi formatumbol. Egyebkent meg RTFM, emlekszem hogy volt a helpben megoldas erre az AV problemara. Asszem optionsben kell atallitani valamit.
  • Davidus
    CDI
  • Davidus
    A game DCI formátumú nem ISO vagy BIN. Lehet hogy ez a bibi?
  • Davidus
    Na sikerül átverekednem magam de most meg azzal jön hogy:
    This game doesn't support AV cable bla bla bla
    Lehet hogy az iso amit letöltöttem nem tetszik az emulatornak?
  • Davidus
    Na! Lejött az első DC game de megszivatott az emu;) Miután elindítom be kell állítani az órát. Na én itt el is akadok:D Az órát be tudom állítani de a selectre ha megfeszülök se tudok rányíomni pedig a controller be van állítva faszán. Ötlet?
  • Davidus
    eMule-n minden megvan ami kell.
  • CrucifX
    Add meg az emailcímed és küldök neked örömmel, van US, Japan és Eurom egy pakkban, 700 kbyteos ha jól emlékszem zippelve.
  • musha
    dc_bios.bin-t vajh honnan a náthásból lehet szerezni? DC++-on pl. nem találok :(
  • CrucifX
    Pontosítsunk: a MÁSOLT Dc játékok tökéletesen mennek CD-n, ugyebár a Dreamcast cuccok egy bizonyos GD-Romon voltak mely 1 gigás kapacitásával akkoriban csúcsnak számított. A feketeleves: főleg a Shenmue esetében kellett teljesen lebutítani a dolgot, a hangok lerontása mellett egy-két cdn kompletten ki kellett vágni a zenei aláfestést, így nem lesz teljes az élmény.
  • Devla
    Ah. En hibam. Ez telleg az elso resz masodik cdje :D
  • Devla
    A DC sima cdvel mukodik mint a psx, es fent van a shenmue 2 masik cdje is, csak picit mas stilusban van elnevezve a siton mint a tobbi cd.
  • CrucifX
    Alternatív megoldásként tudom javasolni a http://www.packetnews.com-ot is, én 5 napja használom és már lejött jópár DC game - 3 hét és meglesz a gép hozzá, így érthető, hogy előtte felszívom magam :)
  • Hmuda
    Itt nicns fent a 2. CD-je a 2. résznek. :-(
  • Hmuda
    Hm. Nem külön DC romok vannak? A zeljesen normális Shemue iso-t szedjem le?
  • Hmuda
    Köcc és ezer hála. :-)
  • Devla
    http://www.suprnova.orgon fent van shenmue 2 teljes es shenmue 1bol az elso cd, a tobbit nem tudom, de jo eselyed van ha rakeresel googlen a jatek neve es a torrent kulcsszavakra.
  • Davidus
    Képeket majd rakhattok be;)
  • Hmuda
    Egy Shenmue iso-t tudna adni vki az emulátorhoz? :-)
  • Hmuda
    Ja bocsi. Már reflexből csak azokat az üziket szoktam elolvasni amik az én üzijeimre válaszolnak. Rossz szokás. :-)
  • Devla
    Eh, 1 perccel a kerdesed utan mar megvalaszoltam -igaz veletlenul- #7ben :D