97
Dreamcast emu FAQ
-
#97 aki megmondja hogy kell internetezni emu-val akkor adok egy bios-t :) -
joe1980 #96 ehez az emulátorhoz kellene bios ha vkinek megvan és működik akkor küldje már el nekem.vagy tegye már ide fel köszönöm. -
#95 majd ha lejutok, köldük ^^ Hogy kell internetezni?? az Emu-val!!! -
joe1980 #94 valaki ha tud adjon már egy biost!jó mert nem tudok letölteni sehonnan -
#93 ez uncsi, hogy mindent magam oldok me... Az internetet hogy kell megcsinálni? ^^ -
#92 ya, és mikor van Helloween? ^^ -
#91 minden, jó, de az idő nem. hol állítsam át? és hol a bios? ^^
-
#90 most meg a memóriakártya hiányzik ^^, de a játék elindult!!! -
#89 segítene valaki? ^^ -
#88 én megszereztem egy játékot, de nem bírom sehogyse megnyitni. help me!!!! -
Ateeeeee #87 Most már oké az emulator hibátlanul süvít rajta a soul caliber és a shenmue 1 :) tudtok weboldalt ahonnan shenmue 1-2 végigjátszást lehet letőlteni :)?
Amúgy nem semmi,hogy kb 5-6 éve már hogy eladtam a dreamcast-emet és most tessék újra él a számitógépemen hála azoknak akik elkészítették ezt a chanka emut :) köszi tesók bárkik is vagytok a világban :) -
#86 Ah beüzemeltem a Dead or Alive 2-t
Hát fasza, csak a lassú, kiprobáltam 3000+ 64 AMD vel is... 5fps-el több
Ha van valakinek ötlete az irja meg. -
#85 tölds vissza a régi Flash-t
Kipróbáltam a Shen Mue I-et, hibátlanul fut...
A II. az kb 12 frame, és bugos...
A Jet Set Radio is jól megy a hangal sincs baj. -
Ateeeeee #84 sziasztok :) az lenne a problémám hogy tegnap még tudtam játszani chanka emulatoron a cdi-s soul caliber játékkal de ma reggel óta akárhányszor elindítom mindig visszadob az óra/dátum beállitásához...valaki help légyszi :) -
#83 Senki se foglalkozik már DC emulálással?Ha valaki még emléxik s betér ide akkor segítsen már plz. -
#82 Köszi , de azt elfelejtettem mondani , hogy csak a torrentreactor-t ne ajánljátok, mert onnan elkezdtem 1-2 őt szedni de 10000 leecher és kb 6 seeder mellett nem igazán jött. :( -
#81 http://www.torrentreactor.net/
RENGETEG van fennt. -
#80 Sziasztok, gondolom már le is töröltétek az emukat meg játékokat. Csak azért írok hátha valaki tudna nkm mondani egy helyet ahonnan le tudnék szedni DC játékokat.Ha valaki tud plz segítsen. Köszi -
zweistein #79 Szeva all!
Azt szeretném kérdezni,hogy pontosan hogy lehet game-t be'tallózni'.Mert én letöltöttem a virtua striker-t,és beolvastam virtuális meghajtóba,de sehogy sem megy,irányítást is beállítottam,elolvastam aaaa help-et,és volt vmi selfboot,nah valahonnan letöltöttem azt de nemtudtam mit kezdeni vele,válaszotokat előre is köszönöm -
#78 hálás köszönet! -
#77 en ezt hasznalom -
#76 ok, megnézem emule-lal. bár gémem lenne épppenséggel. van valami flash izé is, az is kellhet? -
#75 Én emule-ről szereztem be mindent ami dc. Biost meg gémet is. -
#74 dc_bios.bin -> ilyesmit sehol nem találok :( nem tud vki segíteni? -
#73 ja emulalashoz proci kell, videokartyat nem dolgoztatja, mindenesetre nagyon jol meg van irva, le a kalappal -
#72 Kipróbáltam én is 4xaa 2xaf 1024x768-ban és 1 fps-el sem lett lassabb. Viszont sokkal jobban néz ki:) Érdekes:P Eddig 800x600 noaa noaf volt. -
#71 google a barátod -
#70 Egy linket adnátok ehez a jó kis emulátorokhoz? -
#69 en nem allitgattam rajta -
#68 #48 -
#67 Barton 2600+ gef4ti4200 -
#66 És milyen géppel emulálod? Mert nekem kicsit olyan volt mitn a lassitott felvétel. Nem akadt, csak lassabb volt mint kellett volna... -
#65 kozben rajottem hogy ha az os betoltese utan mountolom be az image-t akkor angol lesz -
#64 a memoriakartyat lehet valahogy emulalni? mert gondolom azert spanyol mindent, mert az oprendszerben hiaba allitom at a nyelvet angolra nem menti el -
#63 i mean 1280x1024 -
#62 ChankastAlpha025
1280x1027 4xAA 2xAF
de mozgasban megjobb :) -
#61 Neked milyen verziójú Cahnkád van? Mert nekem sokkal szarabbul nézett ki... -
#60 fingomsincs -
#59 A nevek miért vannak áthúzva? -
#58 kerdes, hogy valahogy be lehet-e allitani, hogy ne spanyol(?) nyelvu legyen minden alapbol?