19
-
Mice #19 miért ne építhetne :D
az űrben senkinek sem tűnne fel ha megfagyna :) lehetne ott márhidegebb? :)) -
#18 Még jó hogy a BilGéc nem épít rakétát.. -
Tökmind1 #17 Az első kép úgy néz ki mint egy pálcikaember égő fejjel és egy fagyival a kezében. -
dez #16 Ehh, akarom mondani Carmack-féle rakétáról. -
dez #15 A Linus-féle rakétáról beszéltünk. -
#14 Na ja, de az a Magyar Néphadsereg volt, nem pedig két egyetemista csóka. Ezt is vedd figyelembe! -
zpe #13 válasz [NST]CIFU üzenetére
" Már a kilövés előtt egy "buborékot", azaz rendellenességet érzett a hajtómű csatornába helyezett szilárd hajtóanyag alakjában"
A Hidrogén-peroxid az szilárd ? -
fonak #10 Hát nemtom ennél a cuccnál a Magyar Néphadsereg is komolyabb "űrhajókkal" rendelkezett (Scud, SZ-200 Vega stb.) :) -
#9 Hát az Armadillo gép nem repült valami magasra, szerintem kb 50-75 méterre. De egyáltalán ki akarták lőni az űrbe?? Mert akkor nagyságrendekkel több üzemanyag kellene... -
Dinosaur #8 Nem, hanem az lesz hogy a "Nagy durranás". -
#7 "Becslésük szerint kettő-öt éven belül készülhetnek el az űrturisták kiszolgálására alkalmas járművek. "A fő cél az űrturizmus""
hehe és mi lesz a szlogenjuk?
-- Mi kétszeresen is levegőbe röpítjük! --? -
#6 Hidrogén-peroxid és alkohol. -
dez #5 Hát ezt meg mi hajtotta, hogy ennyire semmi füstje nem volt?
Amúgy nagyon szépen szállt felfelé, amig ki nem fogyott a hajtóanyag - korábban a kelleténél, mert az előmelegítésre túl sok ment el -, és le nem zuhant. Maga a konstrukció jó. -
Dinosaur #4 Itt van a videó:
http://media.armadilloaerospace.com/2004_08_08/48InchCrash.mpg
komoly -
Zedas #3 Arró miért nem szól az SG, hogy Carmack bátyóék is felrobbantak elég szépen :)
http://www.armadilloaerospace.com/n.x/Armadillo/Home/News?news_id=272
Van jó kis videó is :) -
#2 "Már a kilövés előtt felismertem a problémát " - mondta. "Valahogy mégis biztosak voltunk benne hogy minden rendben fog zajlani, de kiderült, hogy el kellett volna szigetelnünk, és ki kellett volna javítanunk a problémát."
lol. NASA-éknál így gondolkodtak volna, rég kudarcba fulladt volna az egész űrkutatás.
"á, fel fog robbanni, de úgyis menni fog biztos, próbáljuk már ki" -
#1 Erre csak azt tudom mondani:
"Szegény embert még az ág is húzza"