Mióta nem aludtál?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Ma ejszaka mar alszom, igerem😄
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Rajottem, hogy mennyire szeretek aludni😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Itt nézelõdhetsz: http://www.freeweb.hu/video/alvasmegvonas/index.html
N0 TXT TLK PLZ!4!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
nem 6
8
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Annyira nem vagyok kesz, mint te....úgye?😄
Mar ki is talaltam egy jo nevet nekik: "Young SG-fanatic's crew"
A sok kis pots ugyis gerjed az angol mondatokra😄
Másik: egybõlegybõl a gépre asszociáltál mi? 😊
erre mondjuk gondoltam h ezzel kezdik. Csak 5órát voltam gépnél
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
PL ha lanozuk haverokkal inkább nem alszom csak hogy gépezhessek. Mondjuk 3-4 óránál korábban sose megyek aludni. Mg ha semmi dolgom sincs a gépnél 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
5-kor talalkozom van vkivel es addig nem merek elaludni, mert akkor sosem kelek fel. Para😊 Nem szoktam egyhuzamban ennyit ebren lenni csak ugy. A party az mas, az nem szamit bele

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
múlt hónapban 38 órát isfennvoltam egyhuzambann..3nap!
😊
most26 órája vaok fenn, kb tegnap 10 óta nem aludtam 😊
Bele lehet irni, hogy miota nem aludtal. Nem szupi?

mérnem a saját -ba nyitod? 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.