Windows 99
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
VAN Windows 97 és 99 is!
A Windows 97-et nem adták ki, csak beta verzio van belole.
A 99-et meg az oroszok csinálták.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Nem érted.
Én ugy értem, hogy akkor ezek szerint LÉTEZIK WIndows 00, 01, 02, 03, 04, 05....99, 100, 101, 102...és így tovább...
Mert akkor valójában A TE ÁLTAL értelmezett felfogással élve, meg MINDEN LÉTEZIK? Tehát innentõl kezdve, ha valaki megkérdezi tõlem, hogy: "van olyan program, hogy ...xy...." azt fogom mondani, hogy van, csak nem tudom, hogy hol...
Érted mit akarok mondani?
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Raktáron sincs

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
én csak leirtam, hogy létezik ilyen, és van nekem.
biztos van más házilag készitett windows is.
Persze.
És az, hogy "ami hivatalosan nincs, az nem létezik". Hmm érdekes. Hivatalosan nincs win99. Akkor nekem mi van kiirva CD-re?
Mindegy hagyjuk. Nem akarok senkivel kötözködni, sem veszekedni. Én csak elmondtam a véleményemet, és a tapasztalataimat.
NEM VITATKOZOM! LEGYEN WINDOWS 99!
De akkor ha én most kibontom a cabokat, átírom õket 97-re, kicserélem a bmp-ket is 97.
AKKOR NEM VITATKOZOK! LETT WINDOWS 97 IS!
Ez nem kifejtés...ami hivatalosan nincs, az nem létezik.
NEKEM VAN WINDOWS 94-EM NEM ADOM ODA SENKINEK!!!!!!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
A win vs. linux vitára meg vannak már más topikok is.
Szóval ezt a topikot nyugodtan lehet törölni.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Bumm.

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
VAN Win99, és nekem megvan!!!
Elég jó, stabilabb mint a win98, van pár kiegészités, csak nincs rá driver (mert hivatalosan nem is létezik)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Haveromnak is volt és láttam a két szép szememmel!
Én úgy tom, hogy ezt a 98-ból csinálták úgy, hogy minden szir-szart kivettek belõle, amitõl gyorsabb lett és megbízhatóbb.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egyszer lattam mukodes kozben, ugy nezett ki pont mint egy NT 5.0 beta..csak logok meg feliratok voltak kicserelve Windows 99-re...
(meg mielott a sok nagyokos fakezos belemkot hogy nen volt NT 5.0, azoknak elmondanam, hogy a Windows 2000 futott egeszen a release candidate 1 (RC1)-ig ezen a neven....)
Retteketet
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Milyan lenne már: Minden napra egy új win. :DDDD
én úgy tudom, hogy valóban volt windows99, de nem a microfos csinálta, hanem orosz programozók a win98-ból.
de most az xp 'korában' nem tudom mi értelme ennek...
shit happens
Remelem senki nem fog leszolni hogy mekkora egy hulye vagyok hogy egy ilyenert temat nyitok!De ma eszembe jutott hogy oszt.tarsam mondta hogy van valami ilyesmi!A keresoben beirtam es talalt is valamit es az oldalon az egyik gyerek is irtaq hogy letezik ilyen!Ti mit tudtok errol?Nagyon erdekelne!!!