48
Microsoft Win 99 Mit tudtok róla?
  • Emmegki
    Az a Windows 97 a Win98 lenne, annak volt a bétája a Memphis. Csak csúszott 1 évet.
  • orkenyid
    http://www.winnetmag.com/Article/ArticleID/16633/16633.html
  • orkenyid
    Hello!

VAN Windows 97 és 99 is!
    A Windows 97-et nem adták ki, csak beta verzio van belole.
    A 99-et meg az oroszok csinálták.
  • Emmegki
    Én egyik haveromnál láttam a "win99"-et. Egy win98 átrajzolva/átírogatva, az biztos.
  • zero_cool51
    ja most már igen. bocs.félreértés volt.
  • droland
    "És az, hogy "ami hivatalosan nincs, az nem létezik". Hmm érdekes. Hivatalosan nincs win99. Akkor nekem mi van kiirva CD-re?"

Nem érted.

Én ugy értem, hogy akkor ezek szerint LÉTEZIK WIndows 00, 01, 02, 03, 04, 05....99, 100, 101, 102...és így tovább...

Mert akkor valójában A TE ÁLTAL értelmezett felfogással élve, meg MINDEN LÉTEZIK? Tehát innentől kezdve, ha valaki megkérdezi tőlem, hogy: "van olyan program, hogy ...xy...." azt fogom mondani, hogy van, csak nem tudom, hogy hol...

Érted mit akarok mondani?
  • Csaba
    Ha valaki le akarja cserélni az Xp-t, akkor tőlem szerezhet eredeti origin win97-et! Tuti oprendszer! Igaz, hogy orosz nyelvű, de hát sajna a neten nem találni hozzá magyar nyelvű fordítást...Tudjátok, hogy van ez... No support. De atomstabil egy 3 Ghz-es gépen!!
  • Csaba
    Bocsesz, végülis én csak az xp-t akartam kicsit dorgálni:-)
  • AtomHeart
    Te asszem felreertettel engem, en nem ertek egyet STLRR allitasaval...
  • M0Dair
    Nagyon büszke lehetsz rá!:PP
  • ibrik
    Nekem nincs, nem is volt, nem is lesz.
    Raktáron sincs
  • M0Dair
    Nekem volt!
  • zero_cool51
    ki vitatkozik?
    én csak leirtam, hogy létezik ilyen, és van nekem.
    biztos van más házilag készitett windows is.
    Persze.
    És az, hogy "ami hivatalosan nincs, az nem létezik". Hmm érdekes. Hivatalosan nincs win99. Akkor nekem mi van kiirva CD-re?
    Mindegy hagyjuk. Nem akarok senkivel kötözködni, sem veszekedni. Én csak elmondtam a véleményemet, és a tapasztalataimat.
  • droland
    "zero_cool51"

NEM VITATKOZOM! LEGYEN WINDOWS 99!

De akkor ha én most kibontom a cabokat, átírom őket 97-re, kicserélem a bmp-ket is 97.

AKKOR NEM VITATKOZOK! LETT WINDOWS 97 IS!

Ez nem kifejtés...ami hivatalosan nincs, az nem létezik.

NEKEM VAN WINDOWS 94-EM NEM ADOM ODA SENKINEK!!!!!!
  • Falabu #34
    Jahh és nem windows 98 meg ilyenek lennének a neveik hanem Windows-febr25 pl!:)
  • Cvd
    Ja és tényleg nem hivatalos verzió volt.
  • Cvd
    Nekem is megvan a "99", használtam is 1-2 évet, semmi gond nem volt vele. De tisztázandó a félreértéseket (az én verziómról van szó), semmi köze nincs NT-hez, semmi sincs kiherélve belőle, és van (volt) hozzá driver. Gyakorlatilag 98 volt, a gyári telepítőről letakarítva a reklámszemét, feljavítgatva itt-ott a 98-hoz kiadott javításokkal. Simán működött a 98 drivereivel, tekintve hogy az is volt. Stabil is volt, de semmi olyat nem tud amit egy feljavított 98 ne tudna.
  • Csaba
    Szerintem a legjobb oprendszer a win97 TE volt. Annál jobb oprendszer sosem lesz...
  • PLackó
    :DDD
  • EOX
    azért töröljük, hogy majd valaki megnyissa újból?
  • Csaba
    Most komolyan, mit zavar Téged, hogy kifújt-e a téma, vagy nem? Ha nem érdekel valami, ne menj bele.
  • ibrik
    Szóval a win99 téma kifújt
    A win vs. linux vitára meg vannak már más topikok is.

Szóval ezt a topikot nyugodtan lehet törölni.
  • Csaba
    Na és? Xp-n sem:-) Illetve igen: A vírusok...
  • AtomHeart
    "Linuxon nem nagyon fut semmi!"

Bumm.
  • Punker
    ezt mondom mióta.....
  • zero_cool51
    akkor most minden pletykát tisztázzunk.
    VAN Win99, és nekem megvan!!!
    Elég jó, stabilabb mint a win98, van pár kiegészités, csak nincs rá driver (mert hivatalosan nem is létezik)
  • Seaweed
    Az nem a LITE volt?
  • Punker
    ettől függetlenül 2004-ben használhatatlan.....
  • Bandew
    Ez nem kamu!!!
    Haveromnak is volt és láttam a két szép szememmel!
    Én úgy tom, hogy ezt a 98-ból csinálták úgy, hogy minden szir-szart kivettek belőle, amitől gyorsabb lett és megbízhatóbb.
  • N.E.O.!!!
  • N.E.O.!!!
    Windows 99 jugoslav version:)

LOL
  • STLRR
    Mert nem nagyon van mas!Linuxon nem nagyon fut semmi!DE kerlek ne vesszunk ossze!
  • Taranov
    Akkor miért használod?
  • Seaweed
    Tudtommal NT5.0 betabol vagy alphabol volt farigcsava.
    Egyszer lattam mukodes kozben, ugy nezett ki pont mint egy NT 5.0 beta..csak logok meg feliratok voltak kicserelve Windows 99-re...
    (meg mielott a sok nagyokos fakezos belemkot hogy nen volt NT 5.0, azoknak elmondanam, hogy a Windows 2000 futott egeszen a release candidate 1 (RC1)-ig ezen a neven....)
  • EOX
    Szerintem ez kábé egy win 98 third editionnek felelhet meg->nincs értelme vele foglalkozni
  • 0ppika
  • Punkerwork
    nem szereted az XP-t ezért kell neked egy nem hivatalos Win verzió? és szerinted azt tudod majd használni? találsz majd hozzá driver-eket meg hasonlókat? sok sikert....
  • ibrik
    Akkor minek neked a Win99 is ???
  • STLRR
    Jo szerintem hagyjuk mert mindenkinek mas!!!En speciel kinem alhatom a vinfost!
  • Punkerwork
    fejtsd ki plz...