2204
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#458 visszaírhatom ha nagyon zavar... -
flashX #457 :o
Biztos azt hitték, hogy vmi..áá, mind1. A lemezükön is az van hogy NIN, nem az, hogy nine inch nails, csak gratulálni tudok az elkövetőnek. -
#456 nemtudom, nem én írtam át. -
flashX #455 Miért írtátok át a NIN-t Nine Inch Nails-re? -
#454 hoppá ! mínusz 1 pont :D
de nagyon jó hely az a vidék ! -
#453 "a ház meg Boldogkőváralján van ;)"
majdnem, a szomszéd falu. Boldogkőújfalu :D (a dromon kép is van róla) -
#452 MWUHAHAHHAHAHA... ide jártam suliba 5 évet GRRR... vágom ! :D (Baross-kereszteződés)
Avas király hely, csak ismerd jól a szomszédaidat, barcika pfejj (RONESZ POWER), a ház meg Boldogkőváralján van ;) -
#451 Hátööö, én is csak 1 nappal előtte tudtam meg mi a pálya. (Amúgy ismerős a terep, laktunk az Avason pár évig, meg unokatestvér Barcikai, hétvégi ház meg Boldogkőborzasztón van (Encs-Abaújszántó vonal)
[URL=http://pic.drom.hu/2005_05/meskolc_2.jpg]Még egy "hazai" kép, na hol vagyunk?[/URL]
Megismered-e, mint őslakos? (elég jellegzetes) -
#450 hát ez LOÁL :D
miért nem szóltál, te ?! -
#449 26-ost akartam mondani, nem 37-est :o
ami barkicákra megy, ott is voltam, roneszt nem találtam meg [sajnos] :D
de a köpködés nem maradt el
(ez van ott a tesco felett)
egy rágóval becéloztam, de mellé ment D:
:D -
#448 ide ne spemmelj pls, köszi ! -
#447 kéregetni is lehet akár.. -
#446 vááá bazz, üssünk össze egy meetinget :D
a tesco mellett van egy jó kis talponálló, beviszlek oda, majd ott köpködhetsz :DDD -
#445 megtörtént -
#444 Megyek holnap Miskolcra is (többekközött), majd útközben eresztek egy slejmet a Tesconál (ami a 37-es út elejénél van), így üdvözlöm az ezsgé meskolc konneksönt :DD
btw. #444 -
#443 Prezi bácsi benézhetnél alkalomadtán a trance topicba, a kezdődő flame megelőzése céljából 1-2-3 büntipontot a rendetleneknek, htx. :)
(De egy sima törléssel is megelégszünk) -
#442 Htx! -
#441 megtörtént ! -
#440 Itt kérjük #890 törölni, mert ugyanaz vele a problem, mint a reklámzenés topikban. Htx! -
#439 thx -
#438 kijavítottam -
#437 prezi :D ha már enyire benne vagy, megtenél nekem egy aprócska szivességet?
Reklámzene topicban a #503 hozzászólásomból kivehetnád a három "láthatatlan" szmájlit (sajnos a magyarázat hosszú lenne de ha érdekel írj privit)
na persze ha valamelyik moderátor meg tudná csinálni...
igy sajnos a topic behozatalakol kiír valami hülyeséget:S
előre is köszi! -
#436 prézli törölgeti a hozzászolásokat -
#435 megtörtént -
Verseghy #434 Hi!
http://versy.srv.hu/iron_maiden_logo.gif képet a http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1113726416 -re pls
THX -
#433 szimplán lesüllyedt... -
#432 nem találom a radios topigot???!!!! -
#431 Ebben az esetben köszönöm! -
#430 A te érdekedben tettem. -
#429 Besúgó -
#428 Be lehetne zárni a Tilos Rádiós topikot, vagy legalább rá(nk)juk szólni, míg el nem durvul! -
#427 törlöm -
#426 mia?! -
#425 esélytelen -
Garfield #424 -
#423 Sziasztok! Kellene egy kis segíttség! A mozilla levelező prigijához szeretnék letölteni valami dögös üzenetjelző hangot. a konvertálást meg tudom oldani. Hol találok valami jó szöveget?
Köszi! -
#422 mi a gond ? -
#421 mi volt a 74-es üzi? -
Goth #420 loál -
#419 hova sietsz? kerget a tatár?
én is ember vagyok, majd ha észreveszem, kitörlöm azonnal...