2204
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#499 ban :'( -
#498 :DSGDSGSGGS
zöld -
#497 loál -
#496 prezi töröld lecci mer kicsit elszallt az agyam :D -
#495 Értem. De így is danke! :-) -
#494 zene fórumban nem tudunk házigazdai jogokat adni... -
#493 A Duran Duran topik házigazdája lennék, pls! -
#492 azt nemtudom sry, írj az általánosba! -
#491 rakd at mar legyszives a 90s topicot az altalanosba -
#490 ja, hát ha nem gáz, hogy két ugyanolyan topik van, akkor engem abszolúte nem zavar:) -
#489 most akkro töröljhem ? a te kreálmányod... sztem elfér, bár ha nagyon azvar akkor del :Ð -
#488 Prézi, te vagy itt a moderátor? he?
Javasolnám a "2004. 04. 12. - Breakbeat címeket kérünk" topik törlését, mer' volt anno kavarodás belőle, átrakták máshova, meg effélék, aztán nyitottunk még egyet. Közben ez is visszakerült eredeti helyére, és már egy éve nincs is használva... ha esetleg az ott lévő hozzászólások...bár nem fontos...
mehet a levesbe -
#487 ok -
#486 Helló, elnézést, javasolnám a zene fórum LL.Junior(vagy ilyesmi)
topic törlését.
Már rég meghalt, innentől max felesleges vitákat gerjeszt.
(Ja és nem illik a zene fórumba amúgy se)
Köszönöm, a többi SG-s nevében is.
chris -
#485 ok -
#484 ezt a topicot szeretném töröltetnicool edit 2000 -
#483 nagyon idegesítő zenék topicból az utolsó 2 üzenetemet törlésre, mert rossz helyre ment
htx -
#482 megvolt -
#481 hello moderátorok! megváltoztatnátok "2pac" syoba nevét "Tupac Amaru SHakur"-ra? előre is kössy! -
#480 zenehallgatós topik #29847
htx.. -
#479 ne itt -
#477 nem én voltam... -
#476 mer mehet a rokk is a mit halgatsz topikba...talan azer -
Mihail #475 legalább adjatok egy értelmes választ? vmelyik moderátor utálja a rockot vagy mi? -
Mihail #474 most mi a faszért kellett kitörölni a milyen ROCK zenét hallgatsz c. témát? de télleg miért nem fért el? nem volt olyan című téma, nem volt más olyan rockos téma ahova befért volna. miért kell ennyire leszabályozni már a fórumokat is? -
#473 EHHH -
OPM #472 House Section topic #71-es hozzászólásából kérem azonnal törölni a képet...
thx! -
flashX #471 Targettel -
#470 kódot pls -
#469 Dream Theater topig hosszúcímében a képre tessék linket rakni, kösz. (:
Így:
-
#468 átírtam -
flashX #467 Az alcím nem NIN volt. -
#466 Mert az alcím is NIN.
Ennek így nincs sok értelme, az alcím legyen Nine Inch Nails. -
flashX #465 Na, de jó, nem dobja ki, hát szép.. -
flashX #464 Az alcím Nine Inch Nails, úgyhogy biztos kidobja így is. -
#463 végülis jah, de nemhiszem hogy nyitnának neki még egy témát... ha meg igen akko dobjuk bele a linket :) -
blackgamer #462 nem kötekedés hanem észrevétel, ha a "Nine Inch Nails" a topicleírásban lenne akkor kereső is kidobná -
flashX #461 Köszönöm. -
#460 megtörtént -
flashX #459 Megköszönném.