3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#114 Hat ez nagyon nem lenne szerencses dolog, akkor szvsz hamar megbukik D&D 3.5 ide vagy oda. En is nagyon remelem, h nem csak a foldfelszin alatt vakondok modjara lehet majd kalandozni. -
#113 vagy 1szerüen a későbbi update-ekre is kell hagyni vmi kasztot :)
bár így érdekes lesz..annyiból áll majd a játék, hogy felveszek 1 questet, odateleportál..végigverem magam az aktuális dungeonon és begyüjtöm az xp-t meg a kincset ? -
#112 annyira nem vok otthon Eberron világán, de lehet ott alapból nincs Monk.. -
#111 én druid lettem volna, de ha ez az ára, hogy monk ne legyen benne, akkor benne vagyok. monk alapból túl táp dnd 3.5-ben, ha később beleraknak pvp-t mindenkit ütne. mondjuk alapból nem tudom, hogy dnd 3.5 szabályokkal hogyan akarnak pvp-t, az nem erre van kitalálva. -
#110 Spellpoints, azaz, D&D-be, a másik, meg hogy realtime lesz a harc, félig, valaki felé ütsz karddal (nem csak rákattintasz, aztán karakter megy ütni, hanem clicky-clicky). De hogy eltalálja-e, az már a dobástól függ... Mana, D&D-ben, azaz :D. Tudom, de ez szentségtörés, mennyi anyázás lesz még ebből (mondjuk fanfórumokon más van is), hogy csak na. -
#109 PvP nem lesz benne alapból, majd később rakják bele, és teljesen különálló rész lesz, vagy PvP zel vagy PvM ezel. -
#108 Jaja, csak felkért, vagyis kisorsolt emberek vehetnek részt benne. Mondjuk attól még kíváncsi vagyok a játékra, hogy mis sül ki belőle, remélem jó lesz, mondjuk nemértem, Warlock-ot miért raktak bele, Monk meg Druid pedig nincs... Ezen nagyon sokan ki vannak akadva. Ja igen, küldetésekről, valami olyasmit motyogtak, hogy a questekhez instant odakerülünk, hogy ne kelljen gyalogolni... Ez nagyon rossz lenne, mert így mi a felfedezés? Én is remélem, hogy nem csak a föld alatt lehet majd mászkálni, és felfedezhetjük Eberron világát. -
#107 Gondolom a klienset barki aki regisztralt tag letoltheti, de a jatek betatesztjeben csak a felkert emberkek vehetnek majd reszt, vagyis nem publikus betateszt lesz ugyi? Barcsak az lenne... -
#106 Hát ITT a beta. A vicc az hogy a játékot a fileplanet tárolja majd, amit ha le akarsz tölteni akkor fizetned kell a regisztrációért (tudtommal). Hát ez szívás ): -
Nem új kép, de nagy a csend! :) -
Bircsike #104 Na a videók alapján igen jó lesz a játék!!! -
#103 Sajnos nem... -
#102 Igen, én kaptam. Legalábbis kérték hogy töltsek ki egy adatlapot, de hogy a játék letölthető-e arról még semmi hír. -
#101 Es meg mindg semmi hir az alfarol...
Kapott mar vki esetleg valaszlevelet? -
#100 de legalább nem lesz imba a pszionika... -
#99 nahja..meg ha neadjisten valamikor betennék a pszionikát a játékba (ahogy elnéztem, Eberronon van pár alapból pszionikus lény) akkor túl sok különbség nem lesz így a mágia és a pszionika között, mert mindkettő pontból megy ... -
#98 Lehet én is begyepesedett vok... sőt! ;P De nekem mindmáig a memorizálós rendszer tetszik a legjobban. Lehet mert azt ismertem meg legelőször. :) Ráadásul ez kényszerít rá a legkeményebben, hogy tervezz és gondolkozz! :) -
jihad #97 Wizards and clerics must memorize a limited selection of their known spells; they can cast a memorized spell as many times as they want, as long as they have the spellpoints to do so.
Hát nem az igazi, de mindenképp jobb a begyepesedett memorizálgatós módszernél, legalább annyi szabadságot ad hogy helyzetfüggően válogathatsz a memózott spelljeidből (kicsit sorci stílusban), nem akkora szopás ha olyan spellt kéne használnod amiből már elfogytak a bemagoltak. Az igazi az lenne ha végre egyesítenék a sorcit meg a wizardot, és amit megtanultál azt használhasd is amikor csak akarod. Milyen lenne már ha kocsival is minden jobbkanyar után újra el kéne menni KRESZ vizsgára... -
najó #96 akko ennek annyi,nov5 d&l...hacsak nem toljak aztis:) -
#95 ha jól emlékszem valami október vagy november volt kiírva a honlapra, pedig még csak most kezdődött az alfa, szóval ez várható volt -
#94 Nos... ahogy az lenni szokott, eltolták a megjelenést a jövő év első negyedére! Miért is okoznának meglepetést! Lehet be kell még építeni a EQII újdonságait. ;DDD -
#93 Már csak abból ítélve ki adta el a licencét! :DDD -
#92 A FAQ-ból:
"Q: Will there be a monthly subscription fee?
A: Yes. The exact amount of the subscription fee has not yet been determined." -
#91 Az MMORPG-k általában fizetősek. -
#90 Biztosan fizetős lesz? -
#89 feladom....ott a link -
#88 Bazz. Szal itt
( http://www.ddo.com/index.php?page_id=66&pagebuilder[module]=article&pagebuilder[display_item]=84 ) -
#87 Jó, el van nézve. Lényeg hogy iratkozzatok felfelé ITT -
Lyan Kyj #86 Nem figyeltem a fórumot, de elnézést kérek.... -
#85 Igen? Még jó hogy egyeseknek van eszük és szólnak >:(
thnx Mayday -
Lyan Kyj #84 Már egy hete lehet, de eddig tudtommal még senkinek sem küldtek választ, aki Mo-ról jelentkezett:((( Azért reménykedjünk... -
#83 Lehet jelentkezni nyilt alpha tesztre! -
#82 Ebben sokkal bővebben le van írva!
A többit meg tudod... :))) -
#81 a lényeg, hogy gólemszerű lények, akiket a legutóbbi háborúban intelligenciával ruháztak fel és "úgy maradtak", tehát a világ egy faja lettek. -
#80 hmm..a Warforgedekről nem is annyira bő a leírás :P Vagy csak luusta voltam jól körülnézni ... -
#79 Hi!
A harcról, alatta pedig a mágiáról ami engem személy szerint egy kissé elkeserített!
A Warforged? Nem :) Ez egy tchno/mágikus kreatúra... Bővebben itt olvashatsz róla! :)
A monk az én bánatomra is kimarad az alapból de később tervezik! -
#78 Hiho all! Ha jól látom Eberron :( FS-nek én is jobban örültem volna (de ha ló nincs szamár is jó..)
Ha jól látom nincs szerzetes :( Ez Eberroni sajátosság ,vagy szimplán nem rakták bele ?
Warforged < ez a félork helyett van ?
Meg hogy lesz megoldva a harc ? Körökre osztott vagy real-time ? Gondolom hasnoló, mint a BG-ben vagy NWN-ben csak nincs "pause".. -
#77 És kép...
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. -
#76 Néhány múvi! -
#75 A kettes kép nagyon lol! A bátor félork harcos hátulról csapkodja a Scorpion Man-t kétkezes csatabárdjával, míg a "gyáva" tolvaj frontból támad két nyúl nyúzó késével! :DDDDD