3757
  • MrStokes
    Hat ez nagyon nem lenne szerencses dolog, akkor szvsz hamar megbukik D&D 3.5 ide vagy oda. En is nagyon remelem, h nem csak a foldfelszin alatt vakondok modjara lehet majd kalandozni.
  • Shiwo
    vagy 1szerüen a későbbi update-ekre is kell hagyni vmi kasztot :)

bár így érdekes lesz..annyiból áll majd a játék, hogy felveszek 1 questet, odateleportál..végigverem magam az aktuális dungeonon és begyüjtöm az xp-t meg a kincset ?
  • Shiwo
    annyira nem vok otthon Eberron világán, de lehet ott alapból nincs Monk..
  • QuippeR
    én druid lettem volna, de ha ez az ára, hogy monk ne legyen benne, akkor benne vagyok. monk alapból túl táp dnd 3.5-ben, ha később beleraknak pvp-t mindenkit ütne. mondjuk alapból nem tudom, hogy dnd 3.5 szabályokkal hogyan akarnak pvp-t, az nem erre van kitalálva.
  • Dr4gonlord
    Spellpoints, azaz, D&D-be, a másik, meg hogy realtime lesz a harc, félig, valaki felé ütsz karddal (nem csak rákattintasz, aztán karakter megy ütni, hanem clicky-clicky). De hogy eltalálja-e, az már a dobástól függ... Mana, D&D-ben, azaz :D. Tudom, de ez szentségtörés, mennyi anyázás lesz még ebből (mondjuk fanfórumokon más van is), hogy csak na.
  • Dr4gonlord
    PvP nem lesz benne alapból, majd később rakják bele, és teljesen különálló rész lesz, vagy PvP zel vagy PvM ezel.
  • Dr4gonlord
    Jaja, csak felkért, vagyis kisorsolt emberek vehetnek részt benne. Mondjuk attól még kíváncsi vagyok a játékra, hogy mis sül ki belőle, remélem jó lesz, mondjuk nemértem, Warlock-ot miért raktak bele, Monk meg Druid pedig nincs... Ezen nagyon sokan ki vannak akadva. Ja igen, küldetésekről, valami olyasmit motyogtak, hogy a questekhez instant odakerülünk, hogy ne kelljen gyalogolni... Ez nagyon rossz lenne, mert így mi a felfedezés? Én is remélem, hogy nem csak a föld alatt lehet majd mászkálni, és felfedezhetjük Eberron világát.
  • MrStokes
    Gondolom a klienset barki aki regisztralt tag letoltheti, de a jatek betatesztjeben csak a felkert emberkek vehetnek majd reszt, vagyis nem publikus betateszt lesz ugyi? Barcsak az lenne...
  • Ottto
    Hát ITT a beta. A vicc az hogy a játékot a fileplanet tárolja majd, amit ha le akarsz tölteni akkor fizetned kell a regisztrációért (tudtommal). Hát ez szívás ):
  • Ferro

Nem új kép, de nagy a csend! :)
  • Bircsike
    Na a videók alapján igen jó lesz a játék!!!
  • Ferro
    Sajnos nem...
  • Ottto
    Igen, én kaptam. Legalábbis kérték hogy töltsek ki egy adatlapot, de hogy a játék letölthető-e arról még semmi hír.
  • MrStokes
    Es meg mindg semmi hir az alfarol...
    Kapott mar vki esetleg valaszlevelet?
  • QuippeR
    de legalább nem lesz imba a pszionika...
  • Shiwo
    nahja..meg ha neadjisten valamikor betennék a pszionikát a játékba (ahogy elnéztem, Eberronon van pár alapból pszionikus lény) akkor túl sok különbség nem lesz így a mágia és a pszionika között, mert mindkettő pontból megy ...
  • Ferro
    Lehet én is begyepesedett vok... sőt! ;P De nekem mindmáig a memorizálós rendszer tetszik a legjobban. Lehet mert azt ismertem meg legelőször. :) Ráadásul ez kényszerít rá a legkeményebben, hogy tervezz és gondolkozz! :)
  • jihad
    Wizards and clerics must memorize a limited selection of their known spells; they can cast a memorized spell as many times as they want, as long as they have the spellpoints to do so.
    Hát nem az igazi, de mindenképp jobb a begyepesedett memorizálgatós módszernél, legalább annyi szabadságot ad hogy helyzetfüggően válogathatsz a memózott spelljeidből (kicsit sorci stílusban), nem akkora szopás ha olyan spellt kéne használnod amiből már elfogytak a bemagoltak. Az igazi az lenne ha végre egyesítenék a sorcit meg a wizardot, és amit megtanultál azt használhasd is amikor csak akarod. Milyen lenne már ha kocsival is minden jobbkanyar után újra el kéne menni KRESZ vizsgára...
  • najó
    akko ennek annyi,nov5 d&l...hacsak nem toljak aztis:)
  • QuippeR
    ha jól emlékszem valami október vagy november volt kiírva a honlapra, pedig még csak most kezdődött az alfa, szóval ez várható volt
  • Ferro
    Nos... ahogy az lenni szokott, eltolták a megjelenést a jövő év első negyedére! Miért is okoznának meglepetést! Lehet be kell még építeni a EQII újdonságait. ;DDD
  • Ferro
    Már csak abból ítélve ki adta el a licencét! :DDD
  • QuippeR
    A FAQ-ból:

"Q: Will there be a monthly subscription fee?
    A: Yes. The exact amount of the subscription fee has not yet been determined."
  • Mighty
    Az MMORPG-k általában fizetősek.
  • IlluminatoR
    Biztosan fizetős lesz?
  • Ottto
    feladom....ott a link
  • Ottto
    Bazz. Szal itt

( http://www.ddo.com/index.php?page_id=66&pagebuilder[module]=article&pagebuilder[display_item]=84 )
  • Ottto
    Jó, el van nézve. Lényeg hogy iratkozzatok felfelé ITT
  • Lyan Kyj
    Nem figyeltem a fórumot, de elnézést kérek....
  • Ottto
    Igen? Még jó hogy egyeseknek van eszük és szólnak >:(
    thnx Mayday
  • Lyan Kyj
    Már egy hete lehet, de eddig tudtommal még senkinek sem küldtek választ, aki Mo-ról jelentkezett:((( Azért reménykedjünk...
  • Mayday
    Lehet jelentkezni nyilt alpha tesztre!
  • Ferro
    Ebben sokkal bővebben le van írva!

A többit meg tudod... :)))
  • QuippeR
    a lényeg, hogy gólemszerű lények, akiket a legutóbbi háborúban intelligenciával ruháztak fel és "úgy maradtak", tehát a világ egy faja lettek.
  • Shiwo
    hmm..a Warforgedekről nem is annyira bő a leírás :P Vagy csak luusta voltam jól körülnézni ...
  • Ferro
    Hi!

A harcról, alatta pedig a mágiáról ami engem személy szerint egy kissé elkeserített!

A Warforged? Nem :) Ez egy tchno/mágikus kreatúra... Bővebben itt olvashatsz róla! :)

A monk az én bánatomra is kimarad az alapból de később tervezik!
  • Shiwo
    Hiho all! Ha jól látom Eberron :( FS-nek én is jobban örültem volna (de ha ló nincs szamár is jó..)

Ha jól látom nincs szerzetes :( Ez Eberroni sajátosság ,vagy szimplán nem rakták bele ?

Warforged < ez a félork helyett van ?

Meg hogy lesz megoldva a harc ? Körökre osztott vagy real-time ? Gondolom hasnoló, mint a BG-ben vagy NWN-ben csak nincs "pause"..
  • Ferro
    És kép...

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
  • Ferro
    Néhány múvi!
  • Ferro
    A kettes kép nagyon lol! A bátor félork harcos hátulról csapkodja a Scorpion Man-t kétkezes csatabárdjával, míg a "gyáva" tolvaj frontból támad két nyúl nyúzó késével! :DDDDD