3757
  • Chris
    Képeket és képeket kérünk, a kezelőfelületről, mindenről.
  • Gyongyhalasz
    Fileplanet előfizetés
  • Sephi
    Varjal mar? Ez a beta? Hogy kaptal ra accot?
  • Gyongyhalasz
    Üdv!

A Wayfinder (vagy valmi) serveren vagyok Pap néven. Ha valaki szeretne partyzni üzenjen.

cya
  • Laza
    'Mas' lesz :)
    A D&D szabalyrendszer miatt lehet nem lesz 'annyira' nepszeru.
    Az emberek tobbsege az egyszeru dolgokat kedveli :)))
  • Mayday
    Kerdes, milyen szemszogbol nezzuk az "annyira jo"-t. Az tuti, hogy kozel sem lesz olyan nepszeru, mint a WoW.
  • Sephi
    Laza emez gama van annyira jo mint a WOW?
  • Laza
    Van closed beta. Ha pedig 100% be akarsz kerulni, elorendelheted a jatekot.
    Nem egyedi megoldas, masok is csinaltak mar ezt.

A kerdes inkabb az, hogy Euban is az USA szerverparkon fog a jatek folyni, vagy itt kulon lesz (ala WoW), mert a most elorendelheto game az USA.
  • Shiwo
    passsz..annó jelentkeztem bétára, de nem választottak be, oszt most megint van vmi béta, amire lehetett jelentkezni, de nem láttam olyat, hogy ahhoz megkéne rendelni...
  • Sephi
    Letezik letoltheto beta?
  • Shiwo
    heh ?
  • Sephi
    Igaz hogy a betahoz elo kell rendelni a jatekot? Ezek hulyek bazd+ ?
  • Chris
    USA megjelenés február 28.
    EU megjelenés március.
  • Shiwo
    vagy planescape-pel ;) abba benne lenne minden :P
  • Dr4gonlord
    GameBanshee hivatalos értesülése szerint a játék február 28.-án jelenik meg. az NWN 2 meg jún. 20.-án. :)
  • Dr4gonlord
    Azért level 10 a max, nos, dobásom nincs :D. A max szint (nem epic) az 20 a D&D-ben, Epic az 40, de azt már külön történet elérni, amúgy minden szint 5 rankra van osztva (ebben a játékban, amúgy a szabályrendszer szerint nem) (írtak már egy béta reviewet régebben), és nagyon lassú a fejlődés, egyelőre a balance az BS, a játékosok BS (csapatjáték ugye a D&D alapja, na csakhogy az emberek abban a hitben élbek, hogy ezt a játékot ki lehet játszani csapat nélkül grinddel, na majd rájönnek ,hogy nem). A rankozással az a jó, hogy a nagy nehezen elért lvlup után, nem érzem úgy, hogy gyakorlatilag semmit nem értem el, mert alig kaptam valamit. Így legalább szintek közben is lesz fejlődés, kíváncsi vagyok, mi lesz ebből a végén, lehet, hogy FR-el tényleg jobban jártak volna.
  • matek24
    Tud vki pontos megjelenést?
  • QuippeR
    szia Leno

azért ezt a világot rakták, mert a WotC-nak most ez az új brandje, és gondolom csak azzal a feltétellel engedték a dnd mmorpg-t, ha ebben a világban játszódik. egyébként nem olyan rosz eberron sem, szóval nem lesz vele nagy baj.
  • magus
    hat, akkor lehet hogy nem az lesz a jatek lenyege hogy "grind grind grind grind farm farm farm grind grind grind farm farm", hanem mivel ugysem tudsz fejlodni, tenyleg _jatszol_
  • Donihun
    tényleg lvl 10 lesz a max? picit viccesen hangzik:)azt meg nem értem hogy a rengeteg jobbnál jobb dnd világ közül mé pont idekellett rakni a gémet, kedvenc világom nagyon elfelejtették:( holvan már dark sun, de egy fr is jobb lett volna:p warforged meg healelhető, csak félgőzzel, szal nem egy tank faj, max ddnek jó
  • Laza
    Ha van jo endgame benne, akkor nem gaz. Ala WoW.
  • Shiwo
    bár ez a max 10 színt érdekes lesz...mondjuk 1 év game után végre lvl 7 leszek, vagy marha gyorsan kiadnak majd vmi kieget, hogy ne csupa lvl 10-es rohangáljon a világon...
  • Shiwo
    sztem is reklámfogásból lett Eberron FR helyett...
  • Samirka
    Üdv mindenkinek! valakinek sikerült előrendelni pre ordert? nekem az EB games en regisztrálnom sem sikerült gondolom nem szállítanak magyarországra. valakinek valami alternatív ötlet? hogy mi innen hogyan is tudnánk előrendelni.
  • Dr4gonlord
    Lehet, hogy félreértettél? Vagy én téged most. Se Monk *SE* Druid nincs benne, egyikse.

112: Szabályrendszertől függ általában, hogy van-e monk, de függetlenül ettől van monk Eberronon, csak a játékból hagyják ki.

114: pedig valami ilyesmit mondtak, de csak questeknél, ha csak járkálsz, akkor nincs teleport, lehet bejárni a világot, de ha mondjuk egy kocsmában felveszel egy questet, hogy tisztíts ki egy dungeont, akkor ott teleport.

127: Azért nem az FR-ben játszódik, mert most Eberron a flash, hogy miért, azt nem tudom, mondjuk valahogy el kell terjeszteni, meg új játékosok, stb. FR szerintem istencsászár lett volna, dehát ez van.

129: Én se, és így a gyógyítás is más, mert warforgedre nem hat a heal (hiszen nem organikusak ugye), oda Repair Damage kell, na mindegy, az biztos, hogy nem fogok warforgeddel játszani, bár az biztos, hogy baromi erősek.
  • MrStokes
    Jah igen, meg 1 dolog. Ezzel a warforged fajjal abszolut nem vagyok kibekulve. Milyen hulyeseg mar, h mechanikus-mokus golemekkel jatszon az ember!
  • MrStokes
    Jol nezett ki sztem is, csak a sok WoW meg EQ2 utan furcsa volt, h nem regeneralodik a HP meg a mana, de tudom ez D&D-ben igy van.

Na de ez miatt pl solozni nem tudtam pl Barbarommal, mert bemesz 1 kuldi-instaba es ha szerencsed van, akkor van rest shrine es 1x tudsz pihenni vele valamennyit, de nem viszi meg maxra sem a HP es mana csikot.

Szoval nekem a stressteszt alapjan eddig az jott le, h vagy nincs meg optimalizalva a kello egyensuly, jelenleg nekem tul neheznek tunt solozni, vagy pedig mar lvl 2 kornyeken arra akarjak kenyszeriteni az embert h csaptosan kuldizzen. Csapatot persze valamiert nem nagyon sikerult szerezni, mondjuk lattam tobb embert is mar csapatban.

Meg attol felek kicsit, h mivel 10 szint a max, nem fognak az alatt a 10 szint alatt annyira elkulonulni a kulonbozo kasztok, mivel aki jatszott mar D&D-t az tudja h lv 10 felett kezd el kulonosen elvezetesse valni a dolog. Pl lvl 1-en nem volt meg palanak Lay on Hands-je, se turn Undead, de ugye alapvetoen harcilag gyengebb mint a harcos, de gyogyitani maga, ud-kat paralizalni meg nem tudott, szal elegge lehetetlennek tun szamomra vele a kuldizes az elejen. Bar azt mondtak az emberkek, h a meele karikkal jobban lehetett boldogulni es h a caserekkel meg nagy szivasok voltak. En wizzard-ot/sorc-ot nem is probaltam, volt 1 pala, 1 barbar es 2 pap. Ezek kozul talan a pappal volt a lekonnyebb es legszorakoztatobb a jatek.

Szoval tetszik is meg nem is, majd meglatjuk mi sul ki belole, remelem meg lesz alkalmam a megjelenes elott kiprobalni, kicsit alaposabban, mint most sikerult.
  • Laza
    Neztem a legutobbi trailereket, jobban nez ki azokon joval, mint ahogy egy evvel ezelott festett :)
    Remelem ez az uj betajelentkezes egy fokkal kozelebb visz a bekeruleshez.

Egyebkent miert nem Forgotten Realms vilagban jatszodik?! Ugy neztem hogy nem az, pedig azt jobban szeretem.
  • ricsimaster
    és megis szítad mer vége
  • Freeeee
    En bekerultem a stressztesztbe. Tegnap jatszottam is egy kicsit,csak elotte soha nem jatszottam DD-al,ezert kicsit fura,de adok meg neki eselyt:)
  • Samirka
    Remélem karácsony előtt játszhatunk..
  • [Jakuza]
    kuldok=kuldtek
  • Mayday
    Hja, akkor lehet, hogy vaklarma? Speciel en eddig ketszer toltottem beta jelentkezest erre a jatekra, asszem :)
  • [Jakuza]
    Na de ez mi ?
    Egyszer mar kitoltottem egy beta teszter lapot, most meg a link alapjan ugyanazt kellene kitoltenem.
    Pedig mar azt hittem, hogy kuldok a betaaccot. :(
  • Mayday
    Hat, en otthoni mail cimrol vagyok regisztralva, de remelem a legjobbakat :)
  • Lyan Kyj
    Én is kaptam! Remélem beraknak!
  • [Jakuza]
    En ma kaptam egy ilyen uzenetet.

As you may be aware, the Dungeons & Dragons™ Online: Stormreach™ (DDO) European beta is being run by Codemasters Online Gaming (COG), and will be starting shortly. In order to facilitate the migration of European beta applicants over to COG’s database, we kindly request that you fill out their beta application form here: http://www.codemasters.co.uk/generic/ddo-beta.php.
    Because you already signed up with Turbine, special accommodations have been made to move your application to the top of the pile. There is a field in the COG form to provide the beta account name that you chose when you signed up with Turbine at www.ddo.com. Filling out this field helps us identify you as a previous Turbine beta applicant. It also ensures that you receive all the latest up to date information about the European beta and launch of DDO.
    The beta account names submitted will then be cross-referenced and checked for validity. A special beta application status will be given to all of the accounts that check out.
    For your reference, your beta account name is: ***
    If you have already submitted a beta application form at Codemasters Online Gaming you may re-enter your profile via the same link: http://www.codemasters.co.uk/generic/ddo-beta.php and update your details with your Turbine beta account name.
  • Anthrax
    Ja,és 2x már újra indítottam a gépem,nem használt.
  • Anthrax

Ez micsoda ? Valaki tudna segiteni benne ?
  • MrStokes
    most olvasom a DDO honlapjan h megint inditanak egy 4-5 napos stresstest-et, amire mar azok is feliratkozhatnak, akik ugyan regisztralt fileplanet tagok, de nincs elofizetesuk. Hurrah!