3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#194 en rakok majd, abban lem lesz hiany >P -
#193 Tudsz berakni kezelőfelületről,karikgenerálásról kari lapról stb 1-2 képet? nagyon megköszönnénk itt páran sztem:) -
Samirka #192 Háát bevallom én még csak ott tarok hogy karaktergenerálás és nézegetem a kasztok videóit...de lassan megy mert sok a lehetőség a kari kinézetére is, és a bőség zavarában nem is toom mivel induljak..1szerver nyitott a Lyrandar.. -
#191 tobb szerver van? merre vannak magyarok? -
#190 kozben megvan... linkem nem volt, csak user meg pw :) -
Samirka #189 üdv a letöltés a fileplanetről.. de ezt írják az emailben is amit kaptál..1.8gb a EU kliens...ehhez persze regisztrálnod kell a fileplaneten, és töltheted is.. -
#188 Kaptam egy beta accot (thx annak aki tudja :)
Nem tudja vki veletlenul hol lehet letolteni a klienst? -
#187 En is azert nem rendeltem elo, mert USA-ra szolt a dolog, es nem tudni lesz e EU szerverpark. -
#186 Amit a #155-osben belinkeltem. Legalabbis ott a ficko egyedul kuldizik. -
#185 figyelemmel kísértem, csak nem napi szinten. jelntekztem bétára, de semmit nem kaptam. na mindegy majd európai stressz tesztnél valaki beírhatna a topic-ba, előre is köszi. -
#184 Tenyleg hogy is van ezzel az elorendelem es automatice bekerulok a closed betaba dologgal? Szoval elorendeled, levonjak a penzt es kuldenek closed beta jogosultsagot? Meg a jatekot, ha megjelenik hivatalosan persze.
Ugye jol gondolom, h kis hazankbol nem lehet elorendelni, mert nem szallitanak ide semmit? Es azt lehet mar tudni, h lesznek -e EU szerverek, vagy EU-ban is a US szervereken fog-e menni a moka? -
#183 Az uj alatt azt a 24 MB-osat erted? Melohelyen ulok es ne makarok holmi videokat letoltogetni. De amennyiben errol van szo majd otthon megnezem. Ugy latszik hamar feladtak az elveiket a fejlesztok. -
#182 Eddig azt is mondtak, hogy csak partiban lehet majd jatszani, erre a legutobbi trailerben solo questet tolt az ipse :) -
#181 Igen, a StressTest az 1 ilyen alkalom volt.
Elvileg a StressTest a szerverek terhelhetoseget hivatott tesztelni, nem meglepo modon. -
#180 Igen, en is halottam/olvastam errol. Ez nekem se fekszik annyira, csak remelni tudom h lesznek azert felszini kalandok is. -
#179 Hat en figyeltem, ketszer jelenkeztem is ra, de be nem kerultem :/
Szoval volt olyan, hogy barki bemehetett? Mert en akkor kimaradtam :((( -
#178 Aki figyelemmel kiseri a jatek sorsat, az mar reg kiprobalhatta, ugyanis lefutottak a Stressz-teszt hetvegek jopar honappal ezelott, amire barki felmehetett. Tehat a jatek kiprobalasa mar adva volt. -
#177 ha jól tudom ebben a játékban a Stormreach alatti dungeon-ökben lesznek a questek, szóval itt sok instanced zárt terepre kell számítani. ez a másik, ami így elsőre nem tetszik. -
#176 -OFF on
Ezert szerettem a Baldur's Gate elso reszet. (Masodikat is szerettem, de arra ez mar nem annyira jellemzo.) Mire bejartad azt a sok teruletet... Na ebben nagyon nagy volt az a jatek es termeszetesen meg sok masban is. Ja es a AD&D volt, tudom, de akkor is :p
-OFF off -
#175 hat, kinek mi, engem pl egyaltalan nem vonz a high end game, hogy hetente (legalabb) 4 estemet azzal toltsem el, hogy ugyanazokat a mobokat oljem, hogy kiessen valami, amivel esetleg 1%al tobbet sebzek, nekem jobban tetszik az, mikor fejlodom, uj teruleteket nezek, questelek -
#174 Nagyon nagy vilag baszki... ember a talpan aki kivurol ismeri. A lenyeg hogy van egy pesti haverem Berci Balazs aki ugy kepzejetek el hogy odamesz hozza ranezel majd mondol egy nevet a D&D-bol es feloraig be nem all a szaja. Nem tudom hany dijat nyert. -
#173 14.62 GB cucc csak D&D-bol... :)
Szohoz sem jutok :D -
#172 Majd elvalik :D
En a wow-ba meg majd az addonba fogok bizni mert az utos leszen. -
#171 Valahogy en is igy erzem a dolgot, WoW jo is meg szep is csak mar marhara unjuk. Pont. Viszont itt tenyleg nem fogsz tudni kezdeni magaddal semmit csapat nelkul. Ezt mar a StressTest alatt meg kellett h tapasztaljam... -
#170 Az derek :)
Nekem is van nemi cuccom, de azert kozel sem olyan nagyon sok. -
#169 Akkor Marciusban 2 het szabi! ... de jo is lenne... -
#168 hoho neten nem tudom de fel konyvtaram padlason csak D&D :D -
#167 Figyej ne eroltessuk. Amig nem latad a jatekot es nem jaccotal vele hiaba dobalozunk kerdesekkel. Ha bejutok betara es jaccom majd tobbet tudok rola beszelni. Ha meg nem akkor meg fogom venni es max ha nem teccik eladom. Thatsall. -
#166 ebben a torrentben
campaign settings/eberron alkönyvtár -
#165 Eberron vilagleirast nem tudsz valahol neten (ilyen pdf vagy hasonlo megoldas erdekelne) -
#164 itt most nem arról van szó, hogy mi újat tud mutatni a wow. bár nekem még elég sokat tud mutatni, mert az endgame-nek (ami köztudottan farmolós marháskodás, de attól még endgame) nagyon az elején vagyunk a klánnal. az a kérdés, hogy a DDO egyáltalán jó játék-e. mert a wow jó játék, minden hibájával együtt.
pont az egyik trailerben láttam, hogy a játék közben néha megszólal egy hang, mintha a kalandmester narrálna. eszméletlen jó ötletnek tartom, de az a baj, hogy kétségeket ébresztett bennem. hány quest lehet, ha mindegyikhez föl tudtak venni szövegeket? persze kárpótol, hogy nem grindelős, farmolós questek lesznek, de ez kit fog érdekelni, mikor ott állok majd a lvl10 karimmal, és nincs mit csinálnom? nem lesz pvp például. ok, hogy annyira nem érdekel, de egyrészt néha kell, másrészt pl Wowot fél éve abbahagytam volna, ha nincs pvp, mert nem volt nagy guildem és mást nem tudtam csinálni. szóval azt nem tartom kérdésnek, hogy a questek jók lesznek, Eberron világa is tetszik (már amennyire ismerem), csak az a kérdés, hogy mennyi lesz a tartalom a megjelenéskor, és milyen gyors lesz a fejlesztés megjelenés után?
és még vagy száz kérdésem van, amit csak maga a játék tud eloszlatni, a videók nem. milyen lesz a játék irányítása? vajon ugyanakkora szerepem lesz egy partiban bárdként mint papként? nem lesz unalmas harcossal játszani (dnd alaphiba ugyebár)? nem fog zavarni ez a szakadozott támadási mód, ami a körökre osztottságból ered (most így videón keresztül ez az egyik, ami feltűnően nem tetszett, de lehet hogy változna a véleményem, ha én irányítanám a karaktert)? -
#163 Fenet. Igaz hogy a wow minden honapban tud ujjat mutatni de oszinten mar kezd extreme unalmas lenni a folytonos farmolas es pvp-ezes. Ugyanazok a questek ugyanazok a mobok. Mint emlitettem azert honaponta beleraknak meg instat es par questet de attol nem lesz annyira erdekesebb.
Sajnos a Guild Wars-t is megvettem de a wow utan akkora nagy baromsagnak tunt hogy felhagytam vele.
Viszont a D&D John Fellman vilaga es aki D&D fan az mar tudgya hogy ez kicsoda. Es hogy egy jatek ebben a vilagban jaccodjon mar csak azert is megeri kiprobalni.
Tudom jol hogy meg kell jelenyen a Burning Legion addon ami naon sok uj dolgot fog mutatni es alig varom de addig en tuti D&D-ezni fogok. -
#162 persze-persze, de mivel max 1 mmorpg-re futja, és wowban már van guildem, barátaim, jó karim, nem fogom csak úgy otthagyni a képek meg videók miatt. ahhoz egy kicsit többet kell mutatniuk... -
#161 Toltsd le a ingame trailert es meglatod. Szerintem utos. -
#160 meseljen mar vki aki jatszott vele vmit -
#159 En mar csak aze' is meg fogom venni mert D&D-en nottem fel :D -
#158 nagyon remélem, hogy lesz open beta, mert ha nem próbálhatom ki, akkor 100% hogy nem veszem meg. WoW-val is open betán ismerkedtem meg, és az elsők között voltam, akik megvették. jó üzleti húzás volt, remélem a turbine sem hagyja ki. -
Samirka #157 Megjött beta kulcs most töltögetem a klienst, remélem este próbálhatom már a játékot. -
#156 Megneztuk. Teccet. Megvesszuk amint kijon.
Apropo mikor gyun ma' kifele hmm? -
#155 Uj ingame trailer