3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#234 LOL, dehogy ugyanaz. A KalOnline ehhez kepest full gagyi. Meg a SilkRoad Online is ehetobb mint a Kal, pedig az full Lineage2 koppintas (ua a motor). -
#233 Nem en irtam :) -
#232 jol tudtad, egy deka havidija sincs -
#231 Meg nincsen egyenlore semmi konkretum a havidijjal kapcsolatban.
De Laza mar leirta a korulbeli atlagarakat, amikben nem sok elteres szokott megmutatkozni.
A gamecardrol sajnos nem tudok semmit. -
#230 Sziasztok!Hátha válaszol valaki.
Nem tudjátok mennyi lesz az előfizetése a Dungeons & Dragons Online: Stormreach-nek?
Meg tényleg csak bankkártyával lehet majd csak fizetni?Nem lesz game card? -
50cent #229 sztem detto ugyan az mint a KalOnline -
#228 kep
DnD online 5 -
#227 Engem az érdekelne a magyar megjelenéssel kapcsolatban, hogy lesz-e gamecard-os fizetési lehetőség, vagy csak bankkártyával lehet majd fizetni? -
#226 En nem vettem eszre semmi kulonbseget. Hozzateszem, csak soloban nyomultam eddig :) -
#225 Bahhh, ezt jol bebuktam.
Hat igen, mar nem most volt az a StressTest, meg mar a memoriam se a regi, na nem mintha regen olyan szuper lett volna.
Ez az elonye annak, ha vki benn van a betaban, utan tud jarni dolgoknak -
#224 Ez nekem uj, azt hittem, a Guild Wars abszolut nem havidijas, csak a "dobozkoltsege" van.
Masreszt, sztem a havidij ugyanott lesz, mint a tobbi jateke, 15 dollar korul, vagyis 3500-4000 koruli osszeg. De biztos vagyok benne, hogy havidijas a D&D, meg legmereszebb almaimban sem fordult elo az a gondolat, hogy nem :)
Szoval, engem azert erdekelne a jatek ara :) -
Since #223 OFF
A guild Wars is kb annyira jön ki mint egy wow pl. azzal a különbséggel hogy a wowot minden hónapban fizeted a guild warst meg negyedévente de viszonylag nagyobb összegért
ON -
#222 nem az a kérdés, hogy a gém mennyibe kerül (mert azt 1szer fizeted csak ki..) hanem hogy mennyi lesz a havi díja...úgy tom nem olyan ,mint a GuildWars, hogy megveszed és nyista havi díj..bár jobb lenne nekem ez a fajta megoldás :) -
#221 szval még1szer megkérdezem akkor...feltünk bárkinek bármi, aki jáccik a game-mel, hogy jellem bármit is befolyásol ? gondolom detect good/evil/... kijelez, meg pár küldi más...esetleg vmi kinézet ? szöveg ? mondjuk tök jó lesz, mikor az LG-s pala megprócál majd meglopni vagy lePK-zni, esetleg átverni... -
#220 Valami tervezett ara van mar? 10eHUF alatt vagy felett lesz-e? -
#219 +k -
#218 Hello mindenkinek!
Talán tudjátok, de azért megírom. Itthon a D&D online játékot a Seven M KFT. fogja forgalmazni! Van már előrendelési lehetőség és itthon legkésőbb március 24-ig szeretnén megjelentetni. Honlapunkon fórumot is nyitottunk.
Üdvözlettel
Seven M Team -
#217 Szvsz lehet :)
-
Chris #216 Most mit lehet tudni? Mikor lesz open beta ha lesz?
-
#215 Eddig minden MMO vege a farmolasrol es az instance-ok farmolasarol szolt, remenykedjunk benne, hogy itt nem igy lesz. Vagy ha igen, akkor szepen megirt es kitalalt kerettortenetekkel vegigvezetve. -
#214 Ez jo kerdes. Amikor karaktert generaltam, akkor nem tunt fel, de most h belegondolok, nem lehetett bealitottsagot valasztani. Valoszinuleg az MMOPRG-re nem rahuzhato 1 ilyen dolog, nem tudnak implementalni.
Ezert szoktam volt mondani, h azert mert az MMORPG-ben benne van az RPG szo, attol az meg nem lesz szerepjatek. MMO elotag gondoskodik sajnos rola, eddig mindegyikkel ez a tapasztalatom. -
Lord Zax #213 Sziasztok, Várom már én is nagyon a játékot, kiváncsi vagyok rá.
A beta tesztröl énis lemaradtam sajna. :(
MIlyen a játék, ez is egy hack n slash, mint a wow, meg a többi, vagy itt vannak normális küldik is? Ugyértem rendes szerepjátékos dolgok. Pl kocsmák, meg mesélö, meg nem hentelös questek? :) -
#212 Ah most aztan meg idegesebb vagyok, nem is vettem eszre, hogy Januar 20.-21.-en lehetett volna ingyen kiprobalni, csak egy Fileplanet acc kellett volna hozza, ami nekem van. -
#211 TE NE IDEGESITS! :P
Mar 4 honapja varom azt a $%@#$* beta kulcsot es nem kuldik.
-
#210 MOST VOLTAM HAVERNAL AKINEK MEGVAN A BETA!
FANTASZTIKUS! ESKUSZOM NEM GONDOLTAM VOLNA!
AAAAAA!!! -
#209 a jellem mennyire jön ki a játékban ? (és mért van az az érzésem, hogy túl fog tengeni a gonoszak száma...:P ) -
#208 Ezeken a kepeken meglatszik a jpg tomorites, sokkal elesebb es jobb, csak nincs a jatekban print scrn lehetoseg.
Egyebkent fullon nyomom es 1280*1024-ben, es sok ember eseten sem szaggat (P4 3Gh, 1Gb ram, 6600Gt). A jatek nehol nagyon jol nez ki, neha semmi extra. De szvsz az EQ2-nel jobb, az nagyon muanyag.
Ami nekem nem nagyon tetszik, hogy nincsen 'szabad' vilag, nem tudsz erdokon-mezokon koricalni. A varos van, aminek keruleteibe szintedtol fuggoen tudsz atmenni (ha jol lattam, legalabbis a masodik varosreszbe igy tudtam csak bemenni, a kuldik utan), es kulonbozo dongeonokba bemenni (minden dungeon insta). Viszont az jo, hogy a kuldik nem ragadnak le az egyszeru gyujtogetos szaroknal, hanem jo kerettortenete van, ami nem annyi mint WoW-ban, hogy elolvasas nelkul felveszed es annyi, hanem itt narrator meseli a torteneseket bizonyos dungeonokban.
Aki nem jatszott meg a WoW-al, annak azt ajanlom, aki meg mar unja azt, annak ezt ajanlom :)
Igy hirtelen ennyi. -
#207 Igen-igen.
S nem artana egy karakterlap kep sem mind a karakter generalasnal, mind a jatekban.
-
#206 Nagyon jok a kepek, koszi nektek, csak igy tovabb!
Aki mar fix karakterrel jatszik, az idokozonkent rakhatna be rola kepeket, hogy mit fejlodott, mikkel talkozott elete soran, mikkel kellett megkuzdenie, es ha majd beall csapatba, akkor csoportos kepekt is pls! Egy szoval mindenrol! -
#205 Szerintem egyaltalan nem csunya.
Csunya inkabb a ceg mert nem kuldtek nekem beta key-t. :P
Pedig ketszer is irtam nekik, sot kaptam egy levelet is ami szerint elfogadtak a jelentkezesemet. -
Burca #204 Ha esetleg valakinek nagyon nem tetszik és kapott beta keyt ossza meg velem plz,
meg szeretnem lesni milyen is ez... -
#203 Hat igy kepek alapjan nem a legszebb de ez engem nem riaszt el. -
#202 Megegy kep :) Uj karival...
DnD online 3 -
#201 Itt van megegy kep. Vannak a dungeonokban ilyen es hasonlo logikai cuccok is (ez mar ki van rakva :)
DnD online 2 -
#200 itt is egy kep tollem :)
DnD online 1 -
infókat, véleményt, képeket!!!
pl kasztok videóiból :) meg úgy mindenről..invertory, stb... -
Samirka #198 az első ellenfél.. -
Samirka #197 010203 -
Samirka #196 1lépések
1lépések
[/URL]
[URL=http://www.kepfeltoltes.hu/view/060125/ScreenShot00003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]1lépések
1lépések
1 lépések
most hiretelen ennyi.. -
#195 Awww de jo neked! Most irigy vagyok! /me irigy