3757
  • Laza
    LOL, dehogy ugyanaz. A KalOnline ehhez kepest full gagyi. Meg a SilkRoad Online is ehetobb mint a Kal, pedig az full Lineage2 koppintas (ua a motor).
  • Laza
    Nem en irtam :)
  • Acidlich
    jol tudtad, egy deka havidija sincs
  • [Jakuza]
    Meg nincsen egyenlore semmi konkretum a havidijjal kapcsolatban.
    De Laza mar leirta a korulbeli atlagarakat, amikben nem sok elteres szokott megmutatkozni.
    A gamecardrol sajnos nem tudok semmit.
  • PanzerWolf
    Sziasztok!Hátha válaszol valaki.
    Nem tudjátok mennyi lesz az előfizetése a Dungeons & Dragons Online: Stormreach-nek?
    Meg tényleg csak bankkártyával lehet majd csak fizetni?Nem lesz game card?
  • 50cent
    sztem detto ugyan az mint a KalOnline
  • Laza
    kep

DnD online 5
  • Giovanni Gatto
    Engem az érdekelne a magyar megjelenéssel kapcsolatban, hogy lesz-e gamecard-os fizetési lehetőség, vagy csak bankkártyával lehet majd fizetni?
  • Laza
    En nem vettem eszre semmi kulonbseget. Hozzateszem, csak soloban nyomultam eddig :)
  • MrStokes
    Bahhh, ezt jol bebuktam.
    Hat igen, mar nem most volt az a StressTest, meg mar a memoriam se a regi, na nem mintha regen olyan szuper lett volna.

Ez az elonye annak, ha vki benn van a betaban, utan tud jarni dolgoknak
  • Mayday
    Ez nekem uj, azt hittem, a Guild Wars abszolut nem havidijas, csak a "dobozkoltsege" van.

Masreszt, sztem a havidij ugyanott lesz, mint a tobbi jateke, 15 dollar korul, vagyis 3500-4000 koruli osszeg. De biztos vagyok benne, hogy havidijas a D&D, meg legmereszebb almaimban sem fordult elo az a gondolat, hogy nem :)

Szoval, engem azert erdekelne a jatek ara :)
  • Since
    OFF
    A guild Wars is kb annyira jön ki mint egy wow pl. azzal a különbséggel hogy a wowot minden hónapban fizeted a guild warst meg negyedévente de viszonylag nagyobb összegért
    ON
  • Shiwo
    nem az a kérdés, hogy a gém mennyibe kerül (mert azt 1szer fizeted csak ki..) hanem hogy mennyi lesz a havi díja...úgy tom nem olyan ,mint a GuildWars, hogy megveszed és nyista havi díj..bár jobb lenne nekem ez a fajta megoldás :)
  • Shiwo
    szval még1szer megkérdezem akkor...feltünk bárkinek bármi, aki jáccik a game-mel, hogy jellem bármit is befolyásol ? gondolom detect good/evil/... kijelez, meg pár küldi más...esetleg vmi kinézet ? szöveg ? mondjuk tök jó lesz, mikor az LG-s pala megprócál majd meglopni vagy lePK-zni, esetleg átverni...
  • Mayday
    Valami tervezett ara van mar? 10eHUF alatt vagy felett lesz-e?
  • vandyke
    +k
  • vandyke
    Hello mindenkinek!
    Talán tudjátok, de azért megírom. Itthon a D&D online játékot a Seven M KFT. fogja forgalmazni! Van már előrendelési lehetőség és itthon legkésőbb március 24-ig szeretnén megjelentetni. Honlapunkon fórumot is nyitottunk.
    Üdvözlettel
    Seven M Team
  • Laza
    Szvsz lehet :)

• Chris
    Most mit lehet tudni? Mikor lesz open beta ha lesz?
  • MrStokes
    Eddig minden MMO vege a farmolasrol es az instance-ok farmolasarol szolt, remenykedjunk benne, hogy itt nem igy lesz. Vagy ha igen, akkor szepen megirt es kitalalt kerettortenetekkel vegigvezetve.
  • MrStokes
    Ez jo kerdes. Amikor karaktert generaltam, akkor nem tunt fel, de most h belegondolok, nem lehetett bealitottsagot valasztani. Valoszinuleg az MMOPRG-re nem rahuzhato 1 ilyen dolog, nem tudnak implementalni.

Ezert szoktam volt mondani, h azert mert az MMORPG-ben benne van az RPG szo, attol az meg nem lesz szerepjatek. MMO elotag gondoskodik sajnos rola, eddig mindegyikkel ez a tapasztalatom.
  • Lord Zax
    Sziasztok, Várom már én is nagyon a játékot, kiváncsi vagyok rá.
    A beta tesztröl énis lemaradtam sajna. :(
    MIlyen a játék, ez is egy hack n slash, mint a wow, meg a többi, vagy itt vannak normális küldik is? Ugyértem rendes szerepjátékos dolgok. Pl kocsmák, meg mesélö, meg nem hentelös questek? :)
  • [Jakuza]
    Ah most aztan meg idegesebb vagyok, nem is vettem eszre, hogy Januar 20.-21.-en lehetett volna ingyen kiprobalni, csak egy Fileplanet acc kellett volna hozza, ami nekem van.
  • [Jakuza]
    TE NE IDEGESITS! :P
    Mar 4 honapja varom azt a $%@#$* beta kulcsot es nem kuldik.
  • Sephi
    MOST VOLTAM HAVERNAL AKINEK MEGVAN A BETA!

FANTASZTIKUS! ESKUSZOM NEM GONDOLTAM VOLNA!

AAAAAA!!!
  • Shiwo
    a jellem mennyire jön ki a játékban ? (és mért van az az érzésem, hogy túl fog tengeni a gonoszak száma...:P )
  • Laza
    Ezeken a kepeken meglatszik a jpg tomorites, sokkal elesebb es jobb, csak nincs a jatekban print scrn lehetoseg.
    Egyebkent fullon nyomom es 1280*1024-ben, es sok ember eseten sem szaggat (P4 3Gh, 1Gb ram, 6600Gt). A jatek nehol nagyon jol nez ki, neha semmi extra. De szvsz az EQ2-nel jobb, az nagyon muanyag.

Ami nekem nem nagyon tetszik, hogy nincsen 'szabad' vilag, nem tudsz erdokon-mezokon koricalni. A varos van, aminek keruleteibe szintedtol fuggoen tudsz atmenni (ha jol lattam, legalabbis a masodik varosreszbe igy tudtam csak bemenni, a kuldik utan), es kulonbozo dongeonokba bemenni (minden dungeon insta). Viszont az jo, hogy a kuldik nem ragadnak le az egyszeru gyujtogetos szaroknal, hanem jo kerettortenete van, ami nem annyi mint WoW-ban, hogy elolvasas nelkul felveszed es annyi, hanem itt narrator meseli a torteneseket bizonyos dungeonokban.

Aki nem jatszott meg a WoW-al, annak azt ajanlom, aki meg mar unja azt, annak ezt ajanlom :)

Igy hirtelen ennyi.
  • [Jakuza]
    Igen-igen.
    S nem artana egy karakterlap kep sem mind a karakter generalasnal, mind a jatekban.
  • MrStokes
    Nagyon jok a kepek, koszi nektek, csak igy tovabb!

Aki mar fix karakterrel jatszik, az idokozonkent rakhatna be rola kepeket, hogy mit fejlodott, mikkel talkozott elete soran, mikkel kellett megkuzdenie, es ha majd beall csapatba, akkor csoportos kepekt is pls! Egy szoval mindenrol!
  • [Jakuza]
    Szerintem egyaltalan nem csunya.
    Csunya inkabb a ceg mert nem kuldtek nekem beta key-t. :P
    Pedig ketszer is irtam nekik, sot kaptam egy levelet is ami szerint elfogadtak a jelentkezesemet.
  • Burca
    Ha esetleg valakinek nagyon nem tetszik és kapott beta keyt ossza meg velem plz,
    meg szeretnem lesni milyen is ez...
  • Sephi
    Hat igy kepek alapjan nem a legszebb de ez engem nem riaszt el.
  • Laza
    Megegy kep :) Uj karival...

DnD online 3
  • Laza
    Itt van megegy kep. Vannak a dungeonokban ilyen es hasonlo logikai cuccok is (ez mar ki van rakva :)

DnD online 2
  • Laza
    itt is egy kep tollem :)

DnD online 1
  • Shiwo

infókat, véleményt, képeket!!!

pl kasztok videóiból :) meg úgy mindenről..invertory, stb...
  • Samirka
    az első ellenfél..
  • Samirka
    010203
  • Samirka
    1lépések
    1lépések
    [/URL]
    [URL=http://www.kepfeltoltes.hu/view/060125/ScreenShot00003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]1lépések

1lépések
    1 lépések
    most hiretelen ennyi..
  • MrStokes
    Awww de jo neked! Most irigy vagyok! /me irigy