3757
  • Laza
    Mi a neved a gameben? nem artana tudni :)
  • Laza
    Egy feneket, 2 ember is eleg egy csomo q-hoz, sot van amit egyedul is megcsinalok, 4-5 ember csak a long es kemenyebbekhez kellenek feltetlenul.
    Pl volt egy nagyon jo csapdakkal teli a vilagittoronyban, mindenfele villamok csaptak, azokat kellett kerulgetni :)
  • Laza
    Beugorhatok kicsit :)
    Most 'home office'-ben tolom, nem volt kedvem menni sehova, igy itthonrol DSL meg modem segitsegevel garazdalkozdom mindenfele :)
  • j0nNyKa
    hat muszaj lesz, mivel 2-3 ember sem eleg 1 questhez... 4en 5en mar el lehet lenni :P
  • MrStokes
    Laza napkozben mintha dolgozna.
    Akarcsak en. :D

Ma leszedem, meg ma este v holnap inditok 1 karit, es megkereslek titeket.
    Tomoruljunk 1bol klanba! :D
  • EmThor
    szia

1. milyen géped van?
    2. hogy fut rajta, megírnád majd kérlek?

nekem se mai a gépem, nem tudom leszedjem-e, thx (1.8+ , 512sd , gef 4 4200 64mb)
  • [Jakuza]
    Amugy ha jol emlexem a kliensbe bele van epitve egy online chater program.
    Tehat lehet beszleni kozben fejhallgatos mikrofonnal.
  • [Jakuza]
    En is mindjart megyek csak telepitem a DDO-t.
  • Shiwo
    megprócálom leszedni, hátha elindul kecmet gépemen :)

amúgy ha guild-ban, csapatban akartok nyomulni, sztem nem ártana megbeszélni, hogy ki mivel lesz (nem árt varázsló, gyógyító, ütőgép, zárnyitó szakember a bandába...)...ütőgép már van Laza személyében :)

• j0nNyKa
    Laza: jossz most jatszani ?
  • [Jakuza]
    Off.

T-Online, Szhely.
    Bar az is lehet, hogy a Fileplanet kliense mer felre, bar ketlem.(tul nagy a kulonbseg a regi letoltesem kozott)
    Esetleg tobb tampontunk lesz ha lejon es az ADSL teszterrel lemerem a sebessegemet, vagy ha aki szinten Fileplanetrol szedte megnezi neki mennyit mutat a kliens, egyaltan jol meri e a sebesseget.
  • Laza
    Melyk szolgaltatao? Es milyen terulet (T-com, Invitel)? :)
    Lehet emeltek megint? Nekem ua mint volt :(
  • [Jakuza]
    De megcsak nem is ez az egyetlen meglepi.
    Idelinkelem a HWSW forumrol, amit leirtam, lusta vagyok ujra gepelni. :P

"Hm.
    Reggel valami rejtelyes dolog tortent.
    Dungeon&Dragons Online Regisztralas kozben kb 7 ora tajban elment a net.
    Reseteltem a modemet, ujrainditok.
    Utana lett ismet ADSL kapcsolatom. Nem is nagyon foglalkoztam vele ,mondtam magamban , hogy biztos megint valami problema lehetett bent, de megoldottak.
    Viszont most vettem eszre, hogy kozel 350K-val toltom le a DDO klienset, pedig eddig csak 2Mbites kapcsolatom volt.
    Megszakitani meres miatt (a matavos teszterrel) egyenlore nem akarom, mert fileplanetes a letoltes es varnom kellett igy is fel orat mig elkezdte tolteni annyian voltak elottem.
    De utana lemerem, mert elmeletileg most 3Mbpses a kapcsolatom.
    Jo lenne ha az lenne amire gondolok."

• Laza
    Ehhez meg azt fuznem hozza, hogy a real time harc es egyeb konnyitesek celjabol a 'T' billentyu megnyomasaval el lehet tuntetni az egerkurzort, ami beall kozepre celzasra (mintha nyomva tartanad a bal egergombot)
    Igy ugymond full FPS iranyitassal tudsz kuzdeni.
  • QuippeR
    tegnap csináltam fileplaneten bátyámnak, ma meg megkaptam a mailt, hogy bent vagyok a bétában. :)
  • Laza
    Jah, igen, es csinaltam guildet meg a jomultkoraban, akar lehet ahhoz is csapodni :)
    Most meg egyedul vagyok benne :))
  • Laza
    Na, akkor johettek, vegre lesznek magyarok :)
  • Laza
    Szerintem te az erdos texturakra gondolsz az elejen. Az nekem is furcsa volt, de ilyennel utana mar nem talalkozol. Meg a kikoto varosreszben ki lehet menni a varosbol egy kicsit, ahol szinten hasonloan ratyi texturak vannak az erdoben, de igazabol oda ki sem kell menni (most meg).
  • [Jakuza]
    Ertem.
    En az amerikai oldalt neztem a www.ddo.com oldalt es azon nem volt semmi ilyen feltuntetve.
  • MacrosTheBlack
    European DDO beta accounts available at Fileplanet

"Feb 1st 2006, 20:17 GMT
    European DDO beta accounts available at Fileplanet
    We’re delighted to announce that our friends at Fileplanet will be giving away many thousands of DDO European beta keys over the coming weeks, starting today! More..."
  • MacrosTheBlack
    Hát nemtom, én is most szedtem le, adott rendes kulcsot is, meg vagy fél óra várakozás után a 1.5 gigás filét is le lehetett szedni.
  • [Jakuza]
    JAJAJAJ.
    Milyen kis Emailt kaptam ma. :P

"We are delighted to inform you that you have been selected to
    participate in the next phase of the European Beta of Dungeons and
    Dragons Online(tm): Stormreach(tm) (DDO), which starts on 2nd February!"
  • [Jakuza]
    Milyen kulcsot kaptal ? Es milyen open beta ?
    Hiszen a fileplanetes dolog mar reg lejart es DDO nincsen open beta allapotban.
  • Shiwo
    lol..ezt a hasonlatot
  • Thanatos
    még egy kérdés: openbeta meddig fog tartani?
  • Thanatos
    csak fileplanetes letöltés van? nicns valami egyébb letöltési hely? a key-t már megkaptam uyge fileplanetről de semmi kedvem kivárni a sort... :/
  • MacrosTheBlack
    Viszont egy adamantite hammerral had zúzza már le. :P
  • MacrosTheBlack
    Már készül a 2. rész.
  • MacrosTheBlack
    Nem kellett ott se tolvaj. A vazsinak pl. ott a pixie familiáris, tökéletes kolompár :), vagy a harcos beleáll az 1000 hp-jával aztán azt sebezze ha tudja.
  • MacrosTheBlack
    Nincs ezzel semmi baj, a valós életben is azt küldik megoldani a problémát aki ért hozzá. Nyilván fingfelhőbe is az ugrik bele aki nem fullad meg tőle. :D
  • MacrosTheBlack
    Ami leginkább feltűnt, az a textúrák mosottsága, inkább az Elder Scrols: Arenat idézik, mintsem egy NWN-t. Tudom, egy RPG-ben nem a gfx számít, de szerintem az is. Végülis hónapokat, éveket bámulja az ember, és amúgy is a 21. században vagyunk. :) Remélem a véglegesben ezen is javítanak.
  • Laza
    "hogy te kattintgatsz h suhintson, de a suhintas iranyat nem, vagyis nem attol fugg, h eltalalod e, hogy jo helyre suhintasz, hanem, hogy milyen skilljeid vannak"

Nem ertem mirol beszelsz pontosan.
    Nekem is fighterem van. Harcolni ketfelekeppen tudsz. Vagy te nyomkodod az attackot (jobb egergomb), vagy duplan klikkelsz az ellenfelre, es bekapcsol az auto attack (magatol uti az ellent). Az tenyszeru, hogy neked kell fogolodnod, es mindig az ellen iranyaba lenned, mert csak magad ele tudsz utni, de hat ez trivialis, foleg egy full realtime harcrendszer eseten.
    Az hogy eltalalod e (avagy sikeres vagy miss) termeszetesen a tulajdonsagpontjaid hatarozzak meg (combatlogban mintha a kockakkal dobaloznal). De ez is termeszetes, WoW-ban is igy volt, ott is misseltel mint az allat ha nem voltal megfelelo tulajdonsagokkal megaldva, csak az a jatek joval egyszerubb volt.

A trening teremben 3 golem van, abbol 2 meg sem mozdul (nem tamad), a 3. is csak 1-2-t ut, egyaltalan nem veszelyes, es persze nem id adja a jatek igazi oldalat.

Nalam nem igen laggol, nagyon ritkan. Akadasrol meg annyit, hogy fullban nyomom (1280x1024), es minden highon van, igy csak keves olyan hely van, ahol egy kicsit akad a jatek.

Egyebkent ez a resz olyan mint az EQ2 kezdoszigete, csak annal joval kisebb.
  • Laza
    Jah, a tobbi is lassan keszul.
  • j0nNyKa
    hat azer a dungeonok 80%aban nem nagyon tudsz ellopakodni mellettuk, bar teny, hogy par questet leegyszerusit, hogy nem kellett oldokolni, viszont attol, hogy a kuldik eleg sokretuek, elfordul bizony parszor, hogy "old meg aztmegaztmegazt es aztan mehetsz tovabb", na itt a rouge azert nem akkora sztar...

meghat igazabol altalanosan jellemzo az instancokra, hogy egyedul semmilyen karival nem tudod megcsinalni
  • Shiwo
    annak bonyolult , aki nem jáccott még DnD-t...
  • Shiwo
    most tünt csak fel...elf barbár..hűűű
  • Shiwo
    de azé a piti tolvajbó se csináljanak "istenséget" azzal, hogy csak ő tud mindent kinyitni és hatástalanítani...ráadásul kötekednie sem kell, ellopakodik az ellenfelek mellett..über dög :)
  • Shiwo
    jóvanna :P úgy értettem, hogy az alap NWN-szal, nem a kiegészítőkkel...
  • j0nNyKa
    te amugy melyik jatekot jatszod ? milyen suhintas iranya, ez nem oblivion... laggol es akad ? hol ? melyik jatek ? nalam miert nem ? a gyakorlo terem szerinted miert gyakorloterem ? mellesleg nekem 2karibol 2t nem sebzett... nahat
  • magus
    hat, vannak benne erdekes otletek, de ez igy ebben a formaban jelenleg jatszhatatlan. csinaltam egy fighter karit, az oke, hogy te kattintgatsz h suhintson, de a suhintas iranyat nem, vagyis nem attol fugg, h eltalalod e, hogy jo helyre suhintasz, hanem, hogy milyen skilljeid vannak, viszont akkor felesleges sztem. most eszmeletlenul laggol es akad, van egy gyakorlo terem golemmel, ott kb annyit lattam, hogy futok korbe korbe utogetem, a golem all egy helyben, neha leut egyet a foldre, mikor en mogotte allok, es sebzodom. egy q-n voltam eddig az jopofa.

majd ha lesz elkierom, akkor nekiulok, mert kicsit bonyolult a rendszer, nem olyan magatol ertetodo mint a wow, de hangulatosnak nez ki.