3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#394 1 hüle kérdés..alapból hova menti le ? vagy nekem kell megadni, miko Lkezdi leszedni, esetleg ha lejött ? -
#393 Nah, most megyek be, mert restart volt nalam. -
#392 Azert az nem art tudni, hogy egyedul izzados minden quest meg az elejen is. -
#391 Nekem is jobban megerte volna, ha mar tudtam volna az open betarol. Azonban csak itt benn a melohelyen szereztem rola tudomast, ezert kenytelen voltam hazagaloppozni es elofizetni 1 honapot a Fileplanet-re, h tudjam rogton inditani a letoltest, mivel meg vissza kellett jonnom melozni.
Jo MMORPG-shez hiven, otthon jatszom, es a melohelyen pedig tajekozodom a jatekkal kapcsolatban a neten.
De fel 5-kor huzok, mint a vadlibak. -
#390 egész biztos van a US szervereken is ilyen üres órácska, mikor nem sokan töltenek. de ha valakinek megér ennyit, akkor megér ennyit. nem akarok én senkit leszólni, csak annak mondok másik megoldást, aki nem akar fizetni. -
#389 Miután a munka és egyebek miatt a szervezetem teljesen átállt a hajnali fekvés/déli kelésre ez az opció számomra elérhetetlen! -
#388 -
#387 nekem jobban megérte fél hétkor elindítani a letöltést, ugyanis kora reggel az európai szervereken nem volt sor... -
#386 Marmint Fileplanet-re elofizetsz, h ne kelljen varni a letoltesre?
En is megtettem, csak a jatek miatt. Hat tudom nem vagyok teljesen komplett, de ez van. :D -
#385 első benyomások: ötletes questek, ez tetszik. van értelme elolvasni, amit az npc-k mondanak, ez is tetszik. a kattintgatós harc nem jött be igazán, a törpémmel úgy kell oda-vissza ugrálgatni, mintha valami békavarázst kapott volna, ha túl akarom élni a nehezebb harcokat. ezen kívül a kliens eszméletlen mennyiségű RAMot elszív, és meg kell említenem azt is, hogy WoW után bizony kicsit idegesítő a sok loading screen. de eddig a kép pozitív. estefelé kipróbálom partiban is. -
#384 Nah, megyek fel gamelni, keressen meg aki tud/akar :) -
#383 Én inkább befizettem azt a brutális összeget, h ne kelljen várnom még 3 napot... -
#382 kösz az infót -
#381 fasza...61-né megállt nekem -
#380 Whaaahhaaa hazamentem melobol, h elinditsam a letoltest (nem lakok messze)! Mar jon is, mire hazaerek lenn lesz a kicsike. -
Chris #379 Végülis jobban belegondolva beugrott, hogy vmelyik vidben láttam olyat, hogy a fáklyát eloltja egy íjász vmi vizeshordó szétlövésével... ez korrekt, remélem sok hasonló van benne, erre jó ez a rendszer.
Amúgy tetszik nekem is ez a real-time dolog, csakhát gondolom a ranger nem feltétlenül fogja a kézi célzást használni a rugó ellen, tehát az ilyen kerülgethető lövésekre mintha felesleges lenne a manuális mód.
-
Chris #378 Nem érted a lényeget, nem a szabályrendszerről van szó, hanem az irányítás két lehetőségéről... Barbárnak meg rugónak magasabb szinten van pl. az uncanny dodge feat ami asszem nemhogy felezi hanem nullázza a sikeres reflex mentő után a sebzést... Nemtudom jól emlékszem-e, de volt ilyesmi D&D 3rd-ben, mmo változatban is kell lennie.
Tehát a lényeg az, hogy mind1, hogy "manuálisan" vagy auto-attackkal találod el az ellent, azután dobja az ac próbát, vagy mentőket a gép a háttérben amit te nem is látsz. Itt arról van szó, hogy fps-szerűen célzod be vagy automatán rálövöd. -
#377 Néha felébredek a torporból! :D -
#376 Te meg elsz? :)) -
#375 Nem feltetlenul. Eleve itt nem egyesevel jonnek a mobok, nem csak megallnak elotted es utogetnek. Van hogy befutsz egy kisebb tomegbe, es utod akit ersz :)
De pl ha csak a ladakat, hordokat, stb utogeted szet a dungikban valoszinuleg nem fogod auto attackkal csinalni.
Szvsz ha mar ilyen a harcrendszer, akkor lehessen is siman utni, ne csak ugy, hogy kijelolok egy celpontot es nyomok egy attack parancsot.
Nem beszelve arrol, hogyha pajzs hasznalo vagy, es hasznalod vedekezesre is, nem csak cipeled a +AR miatt, akkor az auto attack pl eppen hogy hatrany (shield bash).
Ez nem az a jatek, ahol kijelolom a celpontot, attack gomb, es el is engedhetem a billentyuzetet amig cseplik egymast. Itt van hogy kergeted a kobold shamant, mert nyomja a nyomorult varazslatait, es kozben hatrafele ugral.
En is joideje jatszom mindefele MMO-t, es szvsz ez teljesen jo (raadasul en full real time harcrendszer parti vagyok, Zelda rulz :)
SZERK: Egyebkent meg nem ertem, hogy miert 'buta vegyites' az, ha a megszokott dolog mele betesznek egy olyan pluszt, ami szerintem siman elferne barmelyk MMO.
Ha mar egy fegyver a kezemben van, es real time rendszerreol beszelunk, akkor tudjak mar vele suhintani akkor amikor akarok, es ne kelljen mindenfele combat modba legyek, vagy hogy az ellenfel eppen elottem alljon.
Pl aka rigy megtehetem azt, hogy a nyomorult csontvaz probalna ramcsapni, mikozben en hatralok egyet, es tolok az arcaba egy conter attackot, csak hogy tudja mindig az a fonok, akin a legtobb hus van (vagy zsir) :D -
#374 ^^ -
#373 nah ez egy okos kérdés..amúgy Ferro :) -
#372 DnD szabályok szerint kellő ügyességgel is max felezed a sebzést...tolvajnak mondjuk spécibb...de 1szerü..tűzgolyót ne az "ügyes" lényekre lődd ki, hanem a szívós lassú tankokra..az úgyis telibe kapja.. -
Lyan Kyj #371 Szerintem itt ugrik be a képbe a reflex....az első változatban teheted azt is, hogy egy kicsit az ellenfél elé lősz, mert úgyis arra fog kitérni, így eltalálhatod.Második esetben pedig a gép céloz, így könnyebb, azonban így nagyobb az esély, hogy kitér az ellenfél...sztem így van vmi értelme... -
#370 nekem csak 1,2-es athlonom van egyenlőre 256 mega ddr-rel és gef 2-vel...a WoW megy rajta szépen :) elvileg 1-2 hónapon bellül lesz még +256 mega memó és egy radeon 8600 -os (asszem) ...a game még nem jöt le, így nem tom, hogy megy...1 próbát megér...amúgy 61. vok... -
#369 A Fireball sebzi a csapattagokat? -
Chris #368 Baromi logikátlan, első opció teljességgel felesleges akkor a hátrányai miatt... racionálisan úgyis mindenki az auto attackot fogja használni.
6-7 éve csak mmo-kat játszom, de ilyen buta vegyítését a két dolognak még nem láttam.
-
#367 Mint mar leirtam parszor, 2 fele tamadas letezik.
1- te nyomkodod az attack gombot, es pl ijjal/varazslattal oda losz, ahova a celkeresz mutat.
2- Auto attack, azaz duplan klikkelsz (van ra ikon is) az ellenfelre es automatikusan (ala WoW) utod/lovod es ha nyomsz egy fireballt, akkor a kijelolt celra fogja loni. -
Chris #366 A dodgeolgatás miatt kicsit meleeközpontúnak tűnik a játék a videók alapján. Értem ezalatt, hogy ha a mage kilő mondjuk egy fireballt azt simán el lehet kerülni kellő ügyességgel, ergo kvéken meg céesen felnőtt játékosok előnyben vannak melee kaszttal?
-
#365 "Ha T van lenyomva akkor futsz elore mint a barom aztan kozben nezegetsz kia fejedbol."
?!
Ha a T le van nyomva, akkor a kurzor beugrik kozepre mint celkereszt (ala FPS jatekok), es a A,D gombokbol oldalazas lesz, tehat az egerrel tudod a karaktert jobbra-ballra horizontalisan mozgatni. -
#364 Todum, hogy T, de a kozepso egergomb is jo.
Nem a harccal van a gondom, hanem a mozgassal barhol, Ha az egerrel ellehetne horizontalisan mozgatni a kamerat, sokkal egyszerubb lenne a karaktert mozgatni.
Ha T van lenyomva akkor futsz elore mint a barom aztan kozben nezegetsz kia fejedbol. -
#363 Irtam lentebb, hogy pont a realtime iranyitas miatt a 'T' betuvel kapcsolgathatod az egeres kamera mozgatast ki/be.
Azert ha mar az ember megszokta sokkal jobb lesz. Annyira nem kell hatalmas ugyesseg hozza, ugyis harban oda kell allni es utni az ellent, nem kell nagyon elgurulgatni, stb. Ugyis a pancelod es egyeb osszetevoid alapjan lesz hogy sokx el sem talalnak. -
#362 Bementem elobb, de alig tudtam kijonni. Es ez a lagnak koszonheto :)
A 3. varosreszben igy delelott szinte senki, megyek vissza a masodikba, ott mar azert voltak joparan, de amit az elso varsoreszben lattam az parades, latszik hogy osztjak a beta kulcsokat. Hatszazmillio new player, a tavernban annyian, hogy osszefolynak a karakterek :)
Kezd vegre nagyon mozgalmas lenni a jatek :))) -
#361 Nos en is kiprobaltam.
A grafikaval nincs bajom.
Egy zavar, hogy tulontul a jatekos ugyessegere bizza a dolgokat.
Na meg az hogy az egerrel nem lehet szimplan a kamerat mozgatni, kulon kell benyomi hozza egy gombot, ezert a karakter iranyitasa kisse korulmenyes.
Na meg lefagyott a kliens, bar ezt az overclockra fogom. :P -
#360 Marmint nem a DnD-kre gondolok, hanem mas MMO-kra (pl WoW) -
MacrosTheBlack #359 Volt ahol nem használta? :) -
#358 jonnyka, de party search-ben megtalalsz egyszeruen :P -
MacrosTheBlack #357 Hátö kipróbáltam. A véleményem elég vegyes. Először is a gfx: a textúrák kidolgozása eléggé változó. A karakterek pl. jól meg vannak csinálva, de alattuk a föld már a vudu1-es korszakot idézi (homály). Aztán a harc: mágust indítottam, először célpont kiválaszt, majd a spellt is, aztán tűz. Próbababák ellen oké, egy mozgalmasabb csatában nemtom mennyire lesz nyerő. Valahogy a feeling inkább a Dungeon Lordsot idézi, nem a Baldurs Gate - NWN szintet. -
#356 Egyebkent itt mar siman erdemes Clericet (papot) inditani azoknak is akik a pancelos, harcolos karikat szeretik, mivel itt siman hasznalja a nehez pancelt, pajzsokat, fegyokat, stb. -
Lyan Kyj #355 Engem beválogattak, szal most töltöm is lefele...szeretem D&D-t, úgyhogy jól elleszek a játékkal:)