3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#434 Lehet hogy sokat kene autokaznod. :P
Amugy egy ami zavar a lagg. Az bazze mar oruletbe kergetett. -
Lyan Kyj #433 Jah, amúgy Lyana Kyja néven futkározok Lyrandaron... -
Lyan Kyj #432 Annyi a különbség, hogy wiznek előkell készítenie a varázslatokat használat előtt, sorcnak nem...viszont sorc. kevesebb varázslatot ismer. Én sorcererrek vok, mert nem kell scrollokat böngészni, és egyebek -
#431 hümm..lehet gyorsabban meglenne,ha átugornék Jakuzához a winyómmal -
#430 Vegre egy nem agyatlan hent MMORPG.
Bar vannak hianyossagok, de vegre lehet szerepjatszani, nem pedig kimegyek hentelni a falu melletti retre ahol, egymas hatan teremnek a szornyek csak bekell oket takaritani.
Jo lesz ez csak a nehany hianyossagot kell potolni. -
#429 Place in Line
170 /539
Estimated Wait
4 minutes
hümm -
Chris #428 Lyrandaron vagy ugye? Másik két szerver azt írják csak ma indult...
-
#427 /off
Volt loot? ^^
/on
Oksa! Az Aureon-on indítottam egy rugót, Tass néven... -
#426 izébigyó..manarendszer...akkor most mi különbség is van a sorc és a wizard között ? -
#425 most lőttem be újra...
[apró]dragiztam Doával meg lePK-ztam 1 thief-et[/apró] -
#424 letiltottam, de megnezem, koce -
#423 Hali Kris!
Hi mind! -
#422 Ja mellesleg en is a fileplanetes letoltire varok aztan meg az 1.7 gb ugyhogy szerintem ebbol csak holnap lesz jatek:D(ha sikerul bele eletet lehellni) -
Lyan Kyj #421 Na, elindult:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Rég élveztem valamit ennyire - mármint PC-n:P -!!! Igazi D&D hangulat! Kedvencem a KALANDMESTER, aki meséli az adventure-öket! És ott van a karaktergeneráló!! Órákat élvezkedtem ott:)) ISTENI!!!
Azért persze van még mit csiszolni, a csapat-kereső rendszer kissé nehézkes, a 2 fajta kamera-mozgás kezelés pedig hasznosnak tűnik!
Asszem új kedvencem lett! - persze szigorűan csak a GW után:P
SCREENSHOTS!!!
Ha engedélyezted a startmenü jobb sarkában a system tray ikont, és ha arra jobbklikkelsz, akkor van egy olyan lehetőség, hogy open screenshots folder...próbáld ott..
-
#420 Nahat meg nem is indult a jatek es maris flame van -
Chris #419 Hagyd abba kérlek önmagad nyilvános alázását, senki sem kíváncsi rá.
Utaltam vmire erre te már a második hozzászólásban harmatgyenge módon személyeskedsz, méltatni próbálsz? Figyelmetlenséged amire utaltam simán palástolni lehetett volna egy "ja tényleg..." hozzászólással és nem ilyen ostoba módon vagdalkozni.
-
MacrosTheBlack #418 Aludni (spelleket memorizálni) csak az 1-2 kijelölt helyen lehet? Az elég suxx, kifogy az a néhány spell amire elég a mana, aztán már csak spectator üzemmód? -
#417 Azt hiszem ha nem működik ez a funkció megszakítom a letöltést... -
#416 erdekes, se a jatek mappajaban, se a dokumentumokban.. hm -
#415 Ctrl+P van elvileg alapból beállítva a játékban. azzal próbálom. -
#414 De fel-egy ora mulva megvizsgalom a problemat, most mar szemelyesen is. -
#413 A screenshot-ot a printscreen-nel keszited?
Mert akkor lehet, h a jatekban nincs kulon screenshot mentes opcio, es a windows alap printscreen funkcioja mukodik. Az meg a vagolapra teszi a kepet.
Sztem 1 printscreen-t kovetoen a Windows-ban probalj meg 1 beillesztest vegezni a Paint-ben. -
#412 De igen, csak kotozkodtem es a szmajlik meg lemaradtak. -
#411 nem, csak megáll egy pillanatra a kép, jelezvén hogy valamit csinál. aztán ennyi. se a játék könyvtárában, se a dokumentumok között nincs kép. lehet hogy azért mert máshova installáltam, vagy mert még nem indítottam újra a gépet, pedig install után azt mondta újra kéne. -
#410 Amikor keszitesz 1 shot-ot, akkor nem irja ki h milyen neven menti le? Esetleg rakereshetsz a jatek mappan belul a fajlra.
OFF
Amugy tudja vki h mekkora mennyisegu kep fer el az ember galeriajaban?
ON -
#409 komolyan nem tudom. biztos bennem van a hiba, de mintha nem is mentené el őket... -
#408 nagyon ugyes vagy, akkor nem is kell megemliteni, bizonyara mindenki meg fogja talalni magatol ! neked van igazad... sztem mindenesetre a sarokban jobb helyed lenne mint 1 forumon -
#407 Shiwo!? Neked már jön lefele? -
Chris #406 Ha egy tagja van aki ő, mellékesen magyar akkor hozzá csatlakozva nem lehet a guildjéből magyar guild? :D
Fél 9-kor konstatálta, hogy lesznek még magyarok, azóta nem hiszem, hogy telerakta volna külföldivel. :D
-
Chris #405 "Jah, igen, es csinaltam guildet meg a jomultkoraban, akar lehet ahhoz is csapodni :)
Most meg egyedul vagyok benne :))"
További információkért fordulj Laza aláírásához... Olvas, értelmez...
-
#404 De azt is irta, h meg csak 1 tagja van es az o maga... Persze azota mar lehet h felvett par kulfoldit, mert h magyarokkal meg nem sikerult egyutt jatszania... -
#403 jolvan, te szuperokos vagy, akkor mutasd meg azt a guildet, amibe mar betomorultek az uj jatekosok is ! szolj ha kesz vagy, addig celozd meg a sarkot plz -
Chris #402 Végülis Laza csak kb. háromszor mondta el, hogy csinált már guildet...
Elmondja negyedszer is?
-
#401 Ennek en speciel orulok. Ha tul konnyu, nem orulsz neki igazan. -
#400 Jol sejtem h az altalad alapitott klan neve Crying Moon? -
sabe #399 igenigen... hazamegyek és rögtön lerántom, accom már van -
#398 kene valami guildbe v valami tomorulni a magyaroknak, nemde ? -
#397 4 óra múlva megmondom ^^ -
#396 hmm, hülye kérdés jön: hova menti a screenshotokat? -
#395 Semmi gond nincs! Csak elfeledtem a szmájlit!