3757
  • [Jakuza]
    Lehet hogy sokat kene autokaznod. :P
    Amugy egy ami zavar a lagg. Az bazze mar oruletbe kergetett.
  • Lyan Kyj
    Jah, amúgy Lyana Kyja néven futkározok Lyrandaron...
  • Lyan Kyj
    Annyi a különbség, hogy wiznek előkell készítenie a varázslatokat használat előtt, sorcnak nem...viszont sorc. kevesebb varázslatot ismer. Én sorcererrek vok, mert nem kell scrollokat böngészni, és egyebek
  • Shiwo
    hümm..lehet gyorsabban meglenne,ha átugornék Jakuzához a winyómmal
  • [Jakuza]
    Vegre egy nem agyatlan hent MMORPG.
    Bar vannak hianyossagok, de vegre lehet szerepjatszani, nem pedig kimegyek hentelni a falu melletti retre ahol, egymas hatan teremnek a szornyek csak bekell oket takaritani.
    Jo lesz ez csak a nehany hianyossagot kell potolni.
  • Shiwo
    Place in Line
    170 /539
    Estimated Wait
    4 minutes

hümm
  • Chris
    Lyrandaron vagy ugye? Másik két szerver azt írják csak ma indult...
  • Ferro
    /off
    Volt loot? ^^
    /on

Oksa! Az Aureon-on indítottam egy rugót, Tass néven...
  • Shiwo
    izébigyó..manarendszer...akkor most mi különbség is van a sorc és a wizard között ?
  • Shiwo
    most lőttem be újra...

[apró]dragiztam Doával meg lePK-ztam 1 thief-et[/apró]
  • j0nNyKa
    letiltottam, de megnezem, koce
  • Friczy
    Hali Kris!
    Hi mind!
  • rezes
    Ja mellesleg en is a fileplanetes letoltire varok aztan meg az 1.7 gb ugyhogy szerintem ebbol csak holnap lesz jatek:D(ha sikerul bele eletet lehellni)
  • Lyan Kyj
    Na, elindult:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
    Rég élveztem valamit ennyire - mármint PC-n:P -!!! Igazi D&D hangulat! Kedvencem a KALANDMESTER, aki meséli az adventure-öket! És ott van a karaktergeneráló!! Órákat élvezkedtem ott:)) ISTENI!!!

Azért persze van még mit csiszolni, a csapat-kereső rendszer kissé nehézkes, a 2 fajta kamera-mozgás kezelés pedig hasznosnak tűnik!
    Asszem új kedvencem lett! - persze szigorűan csak a GW után:P

SCREENSHOTS!!!
    Ha engedélyezted a startmenü jobb sarkában a system tray ikont, és ha arra jobbklikkelsz, akkor van egy olyan lehetőség, hogy open screenshots folder...próbáld ott..
  • rezes
    Nahat meg nem is indult a jatek es maris flame van
  • Chris
    Hagyd abba kérlek önmagad nyilvános alázását, senki sem kíváncsi rá.
    Utaltam vmire erre te már a második hozzászólásban harmatgyenge módon személyeskedsz, méltatni próbálsz? Figyelmetlenséged amire utaltam simán palástolni lehetett volna egy "ja tényleg..." hozzászólással és nem ilyen ostoba módon vagdalkozni.
  • MacrosTheBlack
    Aludni (spelleket memorizálni) csak az 1-2 kijelölt helyen lehet? Az elég suxx, kifogy az a néhány spell amire elég a mana, aztán már csak spectator üzemmód?
  • Ferro
    Azt hiszem ha nem működik ez a funkció megszakítom a letöltést...
  • j0nNyKa
    erdekes, se a jatek mappajaban, se a dokumentumokban.. hm
  • QuippeR
    Ctrl+P van elvileg alapból beállítva a játékban. azzal próbálom.
  • MrStokes
    De fel-egy ora mulva megvizsgalom a problemat, most mar szemelyesen is.
  • MrStokes
    A screenshot-ot a printscreen-nel keszited?

Mert akkor lehet, h a jatekban nincs kulon screenshot mentes opcio, es a windows alap printscreen funkcioja mukodik. Az meg a vagolapra teszi a kepet.

Sztem 1 printscreen-t kovetoen a Windows-ban probalj meg 1 beillesztest vegezni a Paint-ben.
  • MrStokes
    De igen, csak kotozkodtem es a szmajlik meg lemaradtak.
  • QuippeR
    nem, csak megáll egy pillanatra a kép, jelezvén hogy valamit csinál. aztán ennyi. se a játék könyvtárában, se a dokumentumok között nincs kép. lehet hogy azért mert máshova installáltam, vagy mert még nem indítottam újra a gépet, pedig install után azt mondta újra kéne.
  • MrStokes
    Amikor keszitesz 1 shot-ot, akkor nem irja ki h milyen neven menti le? Esetleg rakereshetsz a jatek mappan belul a fajlra.

OFF
    Amugy tudja vki h mekkora mennyisegu kep fer el az ember galeriajaban?
    ON
  • QuippeR
    komolyan nem tudom. biztos bennem van a hiba, de mintha nem is mentené el őket...
  • j0nNyKa
    nagyon ugyes vagy, akkor nem is kell megemliteni, bizonyara mindenki meg fogja talalni magatol ! neked van igazad... sztem mindenesetre a sarokban jobb helyed lenne mint 1 forumon
  • Ferro
    Shiwo!? Neked már jön lefele?
  • Chris
    Ha egy tagja van aki ő, mellékesen magyar akkor hozzá csatlakozva nem lehet a guildjéből magyar guild? :D
    Fél 9-kor konstatálta, hogy lesznek még magyarok, azóta nem hiszem, hogy telerakta volna külföldivel. :D
  • Chris
    "Jah, igen, es csinaltam guildet meg a jomultkoraban, akar lehet ahhoz is csapodni :)
    Most meg egyedul vagyok benne :))"

További információkért fordulj Laza aláírásához... Olvas, értelmez...
  • MrStokes
    De azt is irta, h meg csak 1 tagja van es az o maga... Persze azota mar lehet h felvett par kulfoldit, mert h magyarokkal meg nem sikerult egyutt jatszania...
  • j0nNyKa
    jolvan, te szuperokos vagy, akkor mutasd meg azt a guildet, amibe mar betomorultek az uj jatekosok is ! szolj ha kesz vagy, addig celozd meg a sarkot plz
  • Chris
    Végülis Laza csak kb. háromszor mondta el, hogy csinált már guildet...
    Elmondja negyedszer is?
  • MrStokes
    Ennek en speciel orulok. Ha tul konnyu, nem orulsz neki igazan.
  • MrStokes
    Jol sejtem h az altalad alapitott klan neve Crying Moon?
  • sabe
    igenigen... hazamegyek és rögtön lerántom, accom már van
  • j0nNyKa
    kene valami guildbe v valami tomorulni a magyaroknak, nemde ?
  • Ferro
    4 óra múlva megmondom ^^
  • QuippeR
    hmm, hülye kérdés jön: hova menti a screenshotokat?
  • Ferro
    Semmi gond nincs! Csak elfeledtem a szmájlit!