3757
  • Ferro
    Én másik szerveren kezdtem karit de már pakoltam egyet erre is... Ha offline vok nem tudsz meghívni gondolom?! Mindenesetre ha Tasli Cameltoe zaklat az én volnék! :)
  • Dr4gonlord
    Na, lejött, regeltem mindenhová, ha hazajöttem, ki is probálom.
  • Acidlich
    -A gyertyak material kompik valamelyik spell(ek)hez.
    -1 gp=10 sp, 1 sp=100 cp
  • j0nNyKa
    igen az itt is van
  • Shiwo
    a játékot még nem sikerült leszednem, de normál RPG-ben vannak Feat-ek, amivel lehet a HP-t növelni...talán a Toughness...
  • j0nNyKa
    starter kithez skill kell
    gyertya az mi?!
    100 a valto
    a hpt nem az str, hanem a con fejleszti
    5. jobb klikk 1 csapattars neven, es leave party
  • QuippeR
    Szerver: Lyrandar

Draccus 'Attaral' (QuippeR)
    Jonnyka (Jonnyka)
    Laza 'of the Crying Moon' (Laza)
    Lyana 'Kyja' (Lyana Kyj)
    Raina 'Green' (kisbel32)
    Ridvor (rezes)
    Uthgar 'Lansdale' (Jakuza)
  • Lyan Kyj
    No, lenne pár kérdésem:

1. Ezeket a starter kiteket mikor tudom használni?
    2. A gyertyákat hol tudom használni?
    3. Mi a váltó a pénzek közt?
    4. Lehetőség van arra, hogy a HP-m nagyobb legyen (strength fejlesztés nélkül)? A Sorcereremnek most kemény 25 HP-ja van, szal nem bírja sokáig...
    5. Csapatból hogy lehet kilépni?
  • kisbel32
    Hi

Az én karim neve: Raina Green
  • rezes
    En Ridvor neven pusztitom a gonoszt.Mondjuk nem talaltam sehol hogy milyen isten Paladinja vagyok
  • [Jakuza]
    Na akkor szerintem gyujtsuk ossze a magyar jatekosok, jatekban elofordulo neveit.

Kezdem akkor (Zarojelben az itteni usernevek):

Szerver: Lyrandar

Jonnyka (Jonnyka)
    Laza 'of the Crying Moon' (Laza)
    Lyana 'Kyja' (Lyana Kyj)
    Uthgar 'Lansdale' (Jakuza)

Keretik az uj neveket beirni, copypasteval ehhez a listahoz biggyesztve a sajat nevevel a jatekosnak. (Lehetoleg ABC sorrendben)
  • bigfoot
    ez is fizetős?és ha igen tört serveren vagytok?
    mert szívesen kiprószálnám
  • j0nNyKa
    na szep, egyertelmuen csak engem hagytal ki az osztasbol.. :P
  • Laza
    Uzentem Gorinak is :)
    Aztmonta holnap letolti a gamet es jon proszalja.
  • Laza
    Me nem uzentel, felvettelek volna a guildbe.
    Nah majd holnap... :) Mar kb 6-an vagyunk. Szetosztogattam egy rakas cuccot, szinte az osszes mai napi varazstargy lootot.
  • Laza
    Az elso nevem 'Laza', masodik nevem 'of the Crying Moon'
    A jatek csak az elso nevet hasznalja megkulonboztetokent.
  • Dr4gonlord
    Meg sok olyan láda volt, ami nem ugyanazt az értékű cuccot adta, ha szétverted/lőtted, és nem nyitottad. Amúgy most telepítem a bétát, hamarosan kiderült, megérte-e fentmaradni.
  • [Jakuza]
    Ugye amit megold egy harcos is a rombolo tudomanyaval.
    Na persze ha csapda volt a ladan mint pl az NWN-ben, akkor alacsony szinten feldobta a tappancsait. :P
  • j0nNyKa
    ah meg mikor korbeudvarolnak 1 szep csillogo lada mellett, hogy ugyan nyisd mar ki nekik... isteni :D
  • j0nNyKa
    controll box-ra kell a search skill ugyebar, hogy megtalald... amugy k* jo erzes, mikor az 5 tarsad arra var, hogy megold a tovabbjutast valahogy.. nekiallsz nezelodni, butykolni, aztan volt csapda, zartajto, nincs csapda, zartajto.. :D
  • Ferro
    Nah megvolt az első komolyabb party élményem is... az elején azt hittem a büdös életbe nem fogom megszokni az irányítást és a harcot de a végére már elég jól tudtam használni a dolgokat.

Ami nagyon zavart: nem látom a csapattagokat a minimapon csak ha szagló, halló, látótávoságon belül van. Ez miért jó, nem tom...

Ha tolvajként van valakinek tapasztalata az megoszthatná itt, mert 1 komolyabb csapdát találtunk de sehol nem találtam a "controll box"-ot, van más módja is a hatástalanításnak?
  • Dr4gonlord
    Ááám lol, akarom mondani 2 óra 30 perc, csak mikor odanéztem, még nem állt be :D.
  • Dr4gonlord
    Na, 265k val jön lefelé. 10 óra mire lejön :D, akkor majd holnap tesztelés.
  • Dr4gonlord
    Alakul, már nincs sok hátra :).
  • Lyan Kyj
    Hát, negyed napnyi játék után, úgy döntöttem, ez lesz az első MMO, amiért hajlandó lennék havidíjat is fizetni - na persze az EVE Online-t szándékosan nem próbálom ki, márcsak a sci-fi műfaj miatt is ráakadnék:P -! Visszatérve D&D-re:
    Teljesen olyan, mint papíron, nagyon sok mindent sikerült átmenteniük, egyáltalán nem hiányolok semmit. Rendkívül hangulatos lett az egész, de azt tudom, hogy nem sűrűn fogom a dungeon-öket látogatni, ha mindegyikben legalább egy zselatinkocka (ooze) lesz, azokat naggyon utálom!:)

Talán az UI-n finomítanék még, lehetne ezt még rendezetebbé alakítani, de úgyis változni fog még.
    Szal most nagyon ráakadtam a játékra, aki csak teheti, szánjon rá egy kis időt, MEGÉRI az a másfél giga!!!
  • Dr4gonlord
    Nnna, sorban állok a fileplanetre, csak 40 perc :D, letöltöm, és megnézem, eddig jónak ígérkezik.
  • rezes
    MEG 20 PERC AZTAN MEGLATJUK:D
  • Gogo27
    Ugylatom ez a fogorvosos cucc nem tartott tul sokaig ;)
  • Shiwo
    ki mivel szedte le ? IE ? mozilla firefox ? 1éb ? én FF-fel szedem..lehet ezé lassú ? (közbe ráállítottam az ie-t is egy másik szerverre, hogy álljon sorba, hátha gyorsabb lesz...)
  • Acidlich
    ehh..mindjart vegez az install..na kivancsi leszek en erre...
  • Shiwo
    akko csak én szívok a chellommal :S
  • Acidlich
    fura..nekem most is maxon jon
  • Shiwo
    defasza...én vmi nagyon sz@r slotot foghattam ki...beállt tartós 22k-ra a letöltés..már csak 20 óra 23 perc van hátra a letöltésből...
  • Shiwo
    fúú...brutális 30k-val jön lefele...
  • [Jakuza]
    Hogy lehet ilyen hosszu a neved, mikor beleirtam a karakterkeresobe az M-beut utan nem lehetett semmilyen betut mar beirni.
  • Laza
    A felreertesek elkerulese vegett a 'Laza of the Crying Moon' a NEVEM :)
    A guild neve pedig: Dragoon Hunters

Most megyek fel, jelentkezzetek /tell Laza uzenet, es maris megy az inv :)
    Mar ketten vagyunk :P
  • Laza
    "csapat-kereső rendszer kissé nehézkes"

Dehogy nehezkes, eppenhogy sokkal jobb mint kiallni a foterre es ordibalni hogy LFG :)
  • Laza
    Szvsz nincs keprogzites funkcio, legalabbis en nem talaltam. Ettol fuggetlenul ha megnyomod az ora melle kerult Launcher ikont, van rajta 'open sreenshot folder' opcio.
  • Shiwo
    aham, értem, köszi az infót
  • Shiwo
    "...T-Online, Szhely...."

Mivel szhelyi vagyok, ez nem is olyan biztos :)