3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
Dns5000 #554 na most a 3. megolt -
#553 -
#552 Inditottam egy Paladint, viszont nincsen manaja. :P
Ez vajon mitol lehet ?
Valami megkellett volna neki adni meg a custom modnal ?
Az biztos hosszutavon nem lesz egeszseges, ha nem tud majd varazsolni. -
Dns5000 #551 o baaze megotem minde goblint 3 hp maradt a hulye pap siman lecsapott pedit hattal alt es nem talatam el meglepetsbol :( -
#550 Nem tudsz... csak ha veszel mástól... az az egyetlen láda ami 10x lootolható a barlangban csak repair potiont dob. Olyan vendorhoz meg nem férsz hozzá amíg nem teljesíted ezt a küldit aki eladna CLWP-t. :( Ha nem így lenne mondjátok!! Mert imho csak ezzel tudja megcsinálni a rugó!
Én próbáltam úgy is, h csak a ládáig menetem el, hátha dob valami hasznosat ami segítene a q teljesítésében(persze nem dobott). De asszem nem korlátlanul lehet kirámolni. Nem számoltam de kb. 10x. Mondanom sem kell a papomnak elsőre dobott egy bőrvértet. lol -
Dns5000 #549 hat valahonnan hp potiont kell szereznem -
Dns5000 #548 nem lehet a papot mindenkeppem meg kell olni es akkor minden kobold ott lesz mellete :/ -
Thanatos #547 mind1, biztos ami ziher felvettem a featet hogy anyagi komponens nélkül is lehessen varázsolni :D -
#546 Lol dehogy! ^^ Ha megbizergáltad az oltárt a végén és kezd öszeomlani a barlang, akkor respel a Boss. Azt meg kell ölnöd a quest teljesítéséhez. Ha csak azokat a koboldokat ölöd meg (a lopakodás mellett) amik ahhoz az ajtóhoz vannak közel ahol megjelenik a piros csuhás rosszarcú akkor is xarban a haza hp-ügyileg. Ha pedig nem ölsz meg 1 koboldot sem akkor mind a nyakadban lesz amikor kivesz a lopakodásból a Boss. Nem is tudom, hogyan sikerült megcsinálnom... bazi nagy mákom lehetett, pedig akkor nem is tudtam, h meg fog jelenni ez a csóka! :D
Én próbáltam előtte összeszedni egy rakat gombát, így kaptam egy pár WizArm potiont de azzal sem volt sokkal jobb az eredmény... -
#545 vegiglopakodod, es kesz is vagy -
Dns5000 #544 hat tolvajjal mar 8 koboldot kinyirtam egyszer de megolt a kocsog pap :/ elfogytak a potionjaim is :/ -
#543 A healhez (CLW) nem kell anyagi komponens! A varázslat leírásában egyébként olvashatóak a szükséges komponensek. -
#542 Mivel próbálod? Mint írtam én rugóval nem tudtam megcsinálni (2.x). Minden más kaszttal könnyű csak a rugó szop vele. Ha végiglopakodsz akkor a pirosköpenyes manusnál lesz egy kazal kobold ha meg megcsinálod az opcionális 10 kobold kill-t akkor meg nem lesz elég hp-d a boss-ra. Főleg ha nem először próbálod amikor még van 5-6 CLWP-d az előző lootokból, küldikből... Lehet csak kitartás kell hozzá, mert nem lehetetlen. Mondjuk én feladtam :P
-
Dns5000 #541 hat bazze nekem sem megy a koboldos kuldi 4. kobold tuti kinyir :/ -
#540 hat az teny, hogy kocsmakban 10x annyian vannak, mint mashol -
#539 Dehogy... :D Nem a Rooki hanem a 2. fogadóbélit :) -
Dns5000 #538 hat bazz, egesz jo jatek volt amig, a hulye ket pok neki nem szoritott a falnak, a karakter feltette a kezet se arrabmenni se tamadni nem tudtam, ilyen bugot bazze -
#537 Kertem hazigazda jogosultsagot, es akkor az alap dolgokkal ki lehet majd tolteni a bannert. -
Thanatos #536 jah és akkor már guildnevet is beirhatnád..., meg egy olyan rögtönzött taglistát mint a másik szerveren, esetleg kasztokal kiegészitve :) -
Thanatos #535 mennyivel ekvésbé laggol? mert pl kocsmákban nekem iszonyuan szaggat de nem jöttem még rá hogy a lag maitt vagy mert egyszerüen a gép nem birja? -
Thanatos #534 veledis rég beszéltem, ordics ha vagy icq- és felmászok énis :) -
Thanatos #533 már fighter lettem :) de ha nagy az igény lehet csinálok majd celricet is... :) celric healjéhez is kell componens? -
Dns5000 #532 hat nem valoszinu, mert en most patheltem es muxik, talan router, firewall beallitas problema van -
plinius #531 Köszi a tippet, de már 2 napja ilyen, és másnak gond nélkül update-eli... Valami más vélemény? -
#530 -
Mr. Perfect #529 Ezt elég nehéz lesz kikerülni, ugyanis azt mondja, hogy karbantartás miatt nem megy az update. Próbáld meg később. Szóval szerintem tedd azt. -
#528 Neked sikerult mar leszedni a jatekot?:) -
#527 Aki meg most jon ddozni, es kevesbe laggolo serveren ohajtana jaccani, az johet a boldrei serverre nyugodtan, kb 1/3 annyian vannak, sokkal kisebb az akadas a varosban/tavernakban. Ujonnan alapitott guildunk szivesen lat barmely kasztu kalandozot... -
Dns5000 #526 milyen magyar guild(ok) vannak es melyik szerver(ek)en? -
plinius #525 Sziasztok!
Volna egy kis problémám, remélem valaki nagyon okos tud segíteni :) Fel van installálva a kliens, account is van már, viszont amikor elindítom, a dndclient.exe-nél megszakad az update-elés a következő üzenettel:
Update Error
A problem was encountered while attempting to update the game.
The service may be down for maintenance. Please try again later.
If you continue to experience problems, please check the support web site.
System.Exception: Unknown Error. (0x80070070)
Valaki meg tudná mondani, hogyan tudnám kikerülni ezt a problémát? (Az nem működött, hogy más update-elt dndclient.exe-jét másoltam be a könyvtárba). Köszi előre is! -
#524 sztem meg éppaz h harcosok meg varázslók vannak de tolvajok alig...nehéz velük játszani de ha túllépsz a kezdeti nehézségeken(kb 6odjára lett meg a pincés küldi 2ik része) akkor csapatban nagyon jól ki lehet majd használni a képességeit + nemazvan h "mész oszt gyaksz" és annyi...az első tolvajt elrontottam mert nem customizáltam...mostanit már szeretem szal majd jelentkezek is vissza a guildbe vele:)...jah és ilyen érdekes questeket még nemláttam nagyon mmorpgben...tényleg közbejöhet csomóminden(egyik társunkat elvághatja a csapattól a lecsapódó ajtó stb)..kalandmester hangja meg alapból feldobja az egészet -
#523 teljesen mas, a wownak is megvan a maga szepsege, de ha valaki igazi rpgt akar jatszani, egyertelmu hogy a dnd-t valasztja... ha jatszottal kockaval IGAZI rpgt, vagy ha nwneztel, baldurs gateztel, es kulonosen tetszett(ek), akkor dnd jobban fog tetszeni, ha nem, akkor inkabb a wow-stilusu gamekkal tudsz jobbat jatszani... sztem -
#522 clericbol sosincs eleg -
#521 wow vagy DnD ???? meika jobb igy elsö benyomásra?
-
kisbel32 #520 Lyrandar -
Dns5000 #519 melyik serveren vagytok? -
Lyan Kyj #518 Sztem mmár megjelenésig lehet tolni vele...leaglábbis nagyon remélem. -
ZsakosFrodo #517 ja és a béta meddig lesz még?meddig lehet még ingyen játszani? -
ZsakosFrodo #516 ott volt 1700 és 1500 megás is...Én a 1500 megásat szedem.mind1 hogy melyiket töltöm? -
MacrosTheBlack #515 A pókosat? Mágussal, csak bottal lenyomtam. :) Aztán a másik kikötőben a templomot nem találtam :D, és jól ott is hagytam az egészet.