3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
Lyan Kyj #594 :((((((((((
Játszani akarok már!!!! -
#593 Shiwo, nyomj egy postot ha frankó amit küldtem! :))) -
#592 Nálam is ugyanaz... erről beszéltem -
#591 mondjuk lehet felnézek, ha nagyon lagzom...meg majd kiderül, hogy lesz időm jáccani.. -
#590 Nem enged beeeeeeeeeeeeeee
Kocka dnd-s beta vagyok tesztelni akaroooook -
#589 köszi a felkérést, de a Lyrandar szerveren már vár Ferro cimborám :) -
#588 nekem data cnter error van neha meg login server error
-
#587 ha valaha egyszer sikerul feltenned, szivesen latunk a boldrei serveren is:)) -
#586 szerintem ne.Varj ra mert megeri. -
#585 tuti nincs korlat, nekem (is) jott lefele szepen -
#584 Nekem belép... -
#583 Próbáld Flashgettel vagy vmi más kliensel letölteni... bár az is lehet a public szervereknek sávszél korlátja van, ezt nem tudom! :( -
#582 nem
ecce elkezdte szedni..18-20k-val...valahogy nem volt kedvem kivárni azt a 20-22 órát...most elvileg 65. vagyok..várakozási idő 25 perc...majd meglássuk, mi sül ki belőle...de lehet marad nekem a papír/ceruza/dobókocka DnD-zés.. -
#581 Nem megy a game :( néha még elmegy a loginig de már bejelentkezni nem enged... WTF ... -
#580 Még mindig nem gyött le? :S -
#579 jah, közbe láttam...csak többnyire sorrendbe nézem, nem visszafele :) -
ok..ha lejön valaha végre, és hajlandó futni is... -
#577 Válaszoltak ^^ -
#576 nem tom válaszoltak -e erre a kérdésre...normál dnd-ben a pala csak késöbb kap varikat, 4. szinttől elvileg...sztem neked ezé nincs manád... -
Ha csinálsz karit ide tedd: Lyrandar :)) -
#574 most prócálom...eddig nem voltam itthon... -
Lyan Kyj #573 Ilyenkor sajnálom, hogy itt nincs Team-Kill -
#572 Mig teged utnek a szornyek mi felkapjuk a kicset es szaladunkEz az igazi paladin mentalitas -
Thanatos #571 akkor megnyugodtam hogy nem csak engem baszott ki :) -
Lyan Kyj #570 Köszi^^ -
#569 oda nem utolertunk teged questbe mar csak lvl 2 vannak meg a waterworks de megvartunk vele ne aggodj:) -
Lyan Kyj #568 Az szívás...és hogy haladtatok? lementetek a lvl2-es long questre is? -
#567 Szólj itt mikor megvan a kellő mennyiségű poti (kb 20 ) akkor belépek. Ideadod és én átadom a rugódnak... most dolgozom ezért nem tudok bentlenni tartósabban :)
storno... csak most olvasom, h más szerveren vagy :( -
Lyan Kyj #566 Francba:(((( JÁtszani akarok már!!!!
Nem írták, meddig? -
#565 waterworkoztunk epp amikor kirepultunk mint allat:) -
#564 nem hanem all az egesz
-
Lyan Kyj #563 Fiuk, nem akarja elindítani a progit, miért? Ok lehet az, hogy átcipeltem az egész gépet és más az ip-m? -
Dns5000 #562 hat segithetel kene kb 5 hp potion de ha tobb az sem baj :p
Boldrei-n vagyok Kizsebellek nevvel -
Dns5000 #561 at lehet adni valahogy cuccot masik karakternek akkor csinalok nagycsomo karakters es oda adom ennek a pitonokat -
#560 Nem sokat kell visszatekerned ezekért az infókért! :) -
#559 Lefagyott es nem tudok visszamenni.Nalatok? -
#558 Segítenék neked, de mivel solo quest nem lehet :(( -
Des #557 Melyik szerveren vannak hun guildek, hol vannak a legtöbben-legkevesebben? most raktam fel a gamét, updatelt rendesen, de nemtok beloggolni, aszongya service not available:\ -
#556 Én az életben nem játszottam palával, de asszem min 11 wisdom kell a varázsláshoz és csak 4. szinttől tud varázsolni. :) Addig csak a varázslatszerű képességeit tudja használni (gonosz érzékelése stb.) -
Dns5000 #555 lehetetlen