3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#674 Pedig reggelre lent lenne! :P -
#673 Az a baj hogy viszont AZ a defense Polemanoval megfogja allitani AZT a tamadosort.
AAt akarok menni mar a market districtbe!!!!!! -
Des #672 Az a defense nem állíthatja meg a BUSZT!!!:D se rötyliszbergert:)
csak tudjak már beloggolni ebbe a gaméba, kipróbálnám már... rohadék login szerver -
#671 igen de jelenleg cs ad hoc jelleggel alakulunk illetve jovunk ossze.mellesleg jatek megjelenesi datum februar 28. -
Lyan Kyj #670 Jajam, mi is már kicsit összeszoktunk, úgy vélem. -
#669 már csak 20 óra és lejön....remélem ha megszakad, legalább a flashget folytatja..me ha nem, nem tom miko jáccom..de éccakára nem hagyom itt zörögni a pléhkasznit.. -
#668 Sztem hamar ki fognak alakulni fix magos kalandozócsapatok. Mivel mást egyenlőre nem lehet csinálni (solo, craft)... -
#667 Jo dolog a partyra kenyszerites de amikor 1 oran keresztul bamulom a monitort arra varva hogy valaki megjelenjen akkor azert annyira nem tetszik:D -
#666 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!
Csakis a Seahawksban eszelj:D
-
Dns5000 #665 na talat valaki valami infot hogy meddig tart ez az leallas? -
#664 hihetetlen:) -
#663 én is..tán olyan 1-2 napon bellül sikerülni is fog végre... -
Dns5000 #662 uhuhm :( jatszani akarok -
Des #661 hajrá steelers!:D -
#660 bazz egyre gondoltunk:) -
Thanatos #659 ui.: tényleg kéne már az a banner :) -
#658 hehe -
Thanatos #657 amugy meg a visszaolvasás a boldogság titka :) -
Thanatos #656 nemlehet leszedni és képek még nem készültek róla... -
Cat 02 #655 le lehet szedni vhonna ???
és képek merre vannak ? -
Thanatos #654 szeritnem meg pont az a szerencsés hogy aprt ynélkül nem lehet megmozdulni..., ha nem igy lenne kiadhatták volna akár single gamenek is... -
#653 A szerepjatek nem igazan kell h tamogassa az egyszemelyes terminatorokat. Ez csapatjatek, ennyi. :) -
#652 hat nekem elegge tetszik bar lehet hogy ez a dnd alapok es az ujdonsag miatt van.
Egyenlore elvarazsol de hogy party nelkul nem lehet megmozdulni az nem tul szerencses szvsz.
-
Cat 02 #651 :D
az elős az EVE online és nem a WOW !!! :D
1ébkétn Silrkaod rulez -
#650 Biztosan a sok antiszerepjatekos agyatlan hack&slash fanatikus szavazott... -
Cat 02 #649 1ébklént az MMORPG.com on aasezm szar eredménykete kapott -
#648 fenyegetés ? befeszítés ? törpe harcosná az a lényeg ;-) -
#647 Hááát kb ugyanazok az emotok vannak mint a wow-ban (kevesebb). Van szebb és rosszabb is. De a példának felhozott tánc kimondottan csódli. Lehet sokallták a mósönkepcsör bérletidíjat vagy nem tom de egy pár mozgás mint pld. az úszás kicsit szegényesre sikeredett... -
#646 tanc integetes alazkodas ugyhogy a fontosabbak itt vannak -
#645 jah, ökörködésre milyen lehetőség van ? :P
pl milyen emotion-ok vannak ? pl ha jól láttam, van vmi tánc talán..az hogy néz ki ? -
#644 Minden classal szinte gyerekjáték a grogos quest 2. része csak a tolvaj sz0p. Ha nem jön be minden mobra a sneak attack akkor baxhatja! :( -
Thanatos #643 harcossal nekem ott egy vagy 2 potion volt és azok is csaka biztos ami biztos szisztéma miatt :) -
#642 Van egy def minden classra, de te is beállíthatod teccés szerint elosztással! -
#641 Nekem kb 30-ra sikerült a tolival... pfff nem 1xrű... de meglett ez a lényeg -
#640 1 kérdés...főértékekre a pont hogy van ? random vagy pontelosztás ? -
Dns5000 #639 jo lehet hogy 100 bol 1x bejon , harcossal is megidtam mind a 4 potion utanna viszont nem kellet mar 1 sem -
#638 Meglehet, én megcsináltam tegnapelőtt... persze tegnap már nem sikerült :(( Lehet vmit állítottak azon a Bosson... -
#637 most tképp COGra, vagy Code Mre kell regisztrálni, esetleg mindkettőre? tudom most per pill tárgytalan, mert a Codemasters honlap is csak kínkeservel jön be, csak úgy általában :D -
Dns5000 #636 pedig mar eppen belejottem bejutottam a varosba megcsinaltam az osszes kultit adig harcossal, sokkal konnyebb mint a tolvas, de a legnehezebb a hulye koboldos volt amit toljvajjal nem is lehet megcsinalni -
#635 omg omg (leborul földre a felfedett titok roppant súja alatt) :D