3757
  • rezes
    Na a hibauzenetgeneralas megszunt a loginolasnal mar csak szimplan kifagy
  • Ferro
    Bízom benne new version upgrade van, mint 31.-én.
  • Ferro
    Én próbálgatom, a szerverlistig beenged, de utána visszadob és error...
  • flipi
    vajon kapunk hozza 1 honap ingyent?
  • flipi
    probalja amugy valaki beenged mast is?
  • rezes
    valmi elorendelo oldalon 9k -ert lattam +havidij
  • flipi
    jolvan lvl2 es vagyok csak wizardal nevem Vagany clanunk is van csak a nevet nem tudom :) ... ha kell ember hivjatok batran.
  • flipi
    http://lotro.turbine.com :)
  • Ferro
  • Ferro
    Többen az általad említett szerveren vagyunk, mert ez volt az első szerver de páran laknak a másik kettőn is de a Boldrei a 2. favorit. :)
  • Shiwo
    "The greatwyrm red dragon came, and eated you...you were the weakest link, good bye..."
  • flipi
    mennyi lesz az ara a stuffnak tudja valaki? + havi gondolom.
  • csoves1976
    Boldrei. Angelo Raven néven. Harmadannyian vannak mint a másik kettőn.
  • Shiwo
    1. Football Manager 2006
    2. Dungeons & Dragons Online
    3. Chelsea Fan Club
    4. TrackMania Nations
    5. Logoműhely
    6. Battlefield 2
    7. World of Warcraft
    8. Humoros és aranyos képek
    9. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
    10. Partyarcok

jövünk fel ,mint a talajvíz :)
  • Ferro
    Valmi kultúráltabb üzenetre gondoltam... pld kabbe vége vagy valami ilyesmi. Nem erre: The request failed with HTTP status 503: Service Unavailable
  • Shiwo
    3 óra 40 perc alatt azé csak lejött a gém 15%-a...
  • flipi
    na melyik serveren vagytok? mert Lyrandar eleg lagos...
  • EmThor
  • flipi
    nincs baj csak para van a login serverrel csinaljak ... beengedett server menuhoz a luncher, es ott lathato hogy ki be lovik a servereket 5 percenkent... :)
  • EmThor
    Utolsó mondás:Megiszom a MEREG feliratú üveget, mivel van némi csekély valósínüsége, hogy az az extra gyógyital.

• Des
    ne terjesszetek már rémhíreket. ennyi erővel azt is mondhatnátok hogy a seahawks nyerni fog. :D

nincs vége a bétának csak lámáznak. feb. elsején volt egy olyan hír, hogy a fileplanet több ezer kulcsot fog kiosztani az elkövetkező hetekben.. no para. csak mindenki superbowlt néz, nem hiszem h ma megcsinálják:D
  • Shiwo
    dobott..:P többen is írták..error vmi...
  • EmThor
    2 hét volt wow is asszem, ez mióta megy? mert remélem még 2 napig tart :)
  • Ferro
    Még ne temessük el szerintem! :) Valami kis üzenetet csak dobna, hogy csókolom?!
  • Shiwo
    nekem se...de amilyen szerencsém van, tényleg ennyi volt...
  • rezes
    Varjal ez csak fikcio de el vagyok keseredve mert nem tudok belepni
  • Shiwo
    csak mindkettőnk más okból nem azzal...
  • EmThor
    b+ vége? kva élet, hát időm se volt leszedni :(
  • flipi
    az zsir remelem ha lesznek serveerk nem adja majd be.
  • rezes
    Nem tudjuk mi van Egszer csak kidobott mindenkit a server es azota a login server is all.Lehet hogy ennyi volt a nyilt beta?Na mindegy szerintem kapcsold a sport1 es nezd ahogy Shawn Alexander megkajalja a steelers vedelmet.
  • Ferro
    Jelen pillanatban rajtam és Shiwon kívül mindenki ezzel a problémával küzd! :P
  • Ferro
    Majd megyek én papnak!! ;)) Csak végeznék ezzel a nyüves munkával! :) Meg Shiwonak is össze kell tolni majd a kezdő questeket, hogy csatlakozhasson! :)
  • flipi
    jah es melyik serveren vagytok?
  • flipi
    nem talalkoztal meg ezzel a problemaval? meddig allnak a serverek? te biztos nagy jatekos vagy segits mar legyszi... :)
  • rezes
    Okes nem panaszkodni akarok tenyleg azt az ominozus egy orat kiveve en is eleg jo, majdhogynem fix partyval kalandozok akiket itt ismertem meg es ugy erzem eleg jol tudunk egyutmukodni.(Azert egy pap meg hianyozna)Na mindegy feleledhetne a login server mert akkor talan meg a waterworkot is megcsinalhatnank
  • Ferro
    Sztem nézd a TV-t mint azt mások is teszik! ^^
  • flipi
    csa sracok tud valaki valami megoldast az 503 as http erroros messagere?
  • Ferro
    Remélem ez eltolódik egy kicsit... nem akarok a saját és mások beteljesülése ellen beszélni de ráférne a programra még 1-2 hónap munka a finomhangolásokra...
  • Ferro
    A tegnapi partyval ami ugyan ad hoc volt bármikor bevállalnám a játékot... ugyan volt egy kevés Leeroy fx az elején de megbeszéltük és nem vold gond (egy +1-es staff orvosolta még a sértődést is a liroyozás miatt ^^) azt akarom mondani, h van esélye annak is, hogy véletlenül kialakuljon egy jó csapat. Persze majd a végleges megjelenése után okosabbak leszünk, lehetünk. De működőképes a rendszer, én legalábbis úgy vélem.
  • Thanatos
    :DDDD