3718
 • fluency
  #3718
  Nincs. Kevesen játszanak a játékkal már. Én is félévente egyszer-egyszer előveszem, de ennyi.
  Ha valami kérdésed van tedd fel nyugodtan.
  Azért dobok egy linket a wikihez, ahol sok mindent megtalálsz:
  DDOWIKI
  Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.01.07. 09:03:34
 • Party Hard
  #3717
  Üdv van még élet errefelé?
 • Hodosy
  #3716
  Sziasztok NORMÁLIS játékosokat keresek akik nem csak 1 hétig akarják játszani ezt a játékot. Nem guildbe keresek, és nincs is feltétel. Szívesen játszom bármilyen szinten. Aki jönni akar az keressen meg itt: egp.hu:9988 ez egy ts3 szerver, vagy itt akoshodosy @hotmail.com

  Üdv Hody
 • szaci
  #3715
  Üdv. Csodaszarvas guildból - Cannith - kit keressek invite reményében ?!
 • Susarc
  #3714
  összejött a Steames:P :)

  hát durván megcsinálták amióta kb 1.5 éve:P játszogattam utóljára....
  ez a Talent fa nagyon jópofa! Volt ill. van egy 19-es wizardom és mindig szenvedtem,hogy nincs elég spell power pont! most ezekkel a képesség varázslatokkal amik jó olcsók és elég jól sebeznek nagyon érdekes lehet játszani! ,de ennyi idő után azt se tudom mi merre van:) rengeteg újjítás van a játékban...látom vannak socketes cuccok is....biztos jó lehet,de 1 óra játék /inkább csak karakter nézegetés/ után úgy érzem,hogy nincs már rá energiám
 • fluency
  #3713
  Elég sokat tölt le az eredeti állapothoz, de remélem menni fog.
  Sok sikert! :)
 • Susarc
  #3712
  ezekkel mind próbálkoztam...most eszembe jutott van STEAM-en is...az most elméletileg települt és most pecsel már vagy 1 órája....lehet menni fog így
 • fluency
  #3711
  Rendszergazdai mód, meghajtó terület ellenőrzés. DDO standard az olyan 6-7 Gb között van. Próbáld meg azt leszedni, hátha megsérült valami fájlod.
 • Susarc
  #3710
  ezt köszi,de ezek közül egyik se...,mert elinítom a telepítőt és az egyiknél nem törtllnik semmi a másiknál meg leáll mindenféle hibaüzenet nélkül..:(((
 • fluency
  #3709
  http://support.turbine.com/link/portal/24001/24001/ArticleFolder/106/Crashes-Freezing
  Megkeresed az általad tapasztalt hibakódot és valószínűleg meg is oldod egyúttal. :)
 • Susarc
  #3708
  csumi! feltenném megint a játékot,de kifagy a telepjtő rögtön az elején....a high ress a sima meg az a fajta is amikor telepítés közben is játszhatsz már....

  valakinek ötlete a megoldásra esetleg?
 • fluency
  #3707
  A Cannith-on van egy Csodaszarvas nevű guild, ők szerintem tudnak neked segíteni bármiben, ha kell.
 • cactuarjumbo
  #3706
  Haló! Játszik még valaki a játékkal? :) Én most kezdtem, Cannithon, ha van magyar csapat, csatlakoznék szívesen.
 • csopszon
  #3705
  Még nem volt szerencsém a Neverwinterhez, de 2006 óta DDO-zok, szóval nem kell meggyőzni. Bár egyre több a bug, és a lag, meg ócska szar a kliens, de valóban nincs másik DnD-n alapuló MMO, tehát ez marad. :)
 • Sinsyne
  #3704
  Még annyit, hogy mivel a Neverwinter csalódás lett, ezért ha MMORPG (-szerű) DnD-t akarsz játszani, egyetlen választásod a DDO maradt. :)
 • wardogzombie
  #3703
  El kéne passzolnom az accomat....
 • Sinsyne
  #3702
  Mi is játszunk, Hungarian Asylum, Sarlonán. Plusz még van pár magyar arc Sarlonán, a Bathory Horde meg a Judges of Sarlona guildben.

  Nyáron pedig új kiegészítő jön a játékhoz, még több Forgotten Realms-es tartalommal.
 • csopszon
  #3701
  Csak én. Más senki. :)
 • wardogzombie
  #3700
  Nem igazán
 • Since
  #3699
  Játszik valaki a játékkal?
 • csopszon
  #3698
  Jaja, közben megnéztem én is, minden lv1 spell 5 percig tart, de 0gy sem látom sok értelmét. Monk past life? 12monk/6ranger/2fighter elf, vagy helf AA, manyshot, 10k stars, ölőgép. A past lifeokhoz nem kell pure kaszt, amiből a legtöbb volt az élet során, arra adja a past life-ot. Heroic elite streak nem ördöngősség, 200-as streaket nyugadtan össze lehet hozni lv2í-ig, de ahhoz már egy jól összerakott build kell, főképp mert nincs rugó hireling, szal vagy túl kell élned a csapdákat, vagy le kell szedni őket. Szvsz az elite csapdák nagyobb veszélyt jelentenek, mint úgy általában a heroic epic questek. Epic dungeon token farmoláshoz meg nem kell csapat, CoF epic normalon gyerekjáték, még egy gimp karakternek is, max egy gyógyító hireling kell, kb 15-20 perc alatt kényelmes tempóban le lehet nyomni és ad egy teljes tokent. VoN1-4 epic normalon szintén vicc kategória, és biztosan összejön legalább 2 token értékben fragment. Egy átlag build meg nyugodtan mehet epic hardra is szólóban. Nagyjából 2006 óta játszom, volt már mindenféle karim, de egyetlen build sem olyan szórakoztató és nyugis mint a humán pélómester, vagy egy wf sorcerer (mind1 milyen savant), ezekkel a legkönnyebb játszani sztem.
 • fluency
  #3697
  A huszas szintig tartó elit streak szólózása nem hinném hogy lehetséges, tekintve, hogy vannak küldik ahova több ember is kell...pl: xorian, magasabb szinten meg Fleshmaker, csak hogy az egyik leggörényebb küldit említsem :)
  Ha meg mindenképpen multit akarsz akkor inkább 12 monk/7 wizard/1 rouge legyél. Warforged-ként nem sok értelme lenne clericnek. A ninja presztízs meg ad 1 perces incorporalt is, szóval megfontolandó.
  Kamákkal tényleg semmire sem mész, ha meg már lvl8-as monk vagy, akkor többet sebzel puszta kézzel, mint akármelyik fegyverrel.
  A stunning fistet érdemes betenned,mellé nagyobb wisdomot, mert akkor szinte akármit lebénítasz. Meg nagy reflex menők kellenek, mert csapdák és spellek nagyokat tudnak ütni és az nem utlsó dolog, ha nem (te) halsz bele.
  Amúgy az 5 perces 1.-es spellek úgy jönnek össze, hogy valamelyik utsó update-ben lettek fixálva 5 percre, és nem csak a spellek hanem a clicky-k is.
  Az öngyógyító monk nem monk! :D
 • kubin
  #3696
  Köszi a tanácsokat! Nagyon hasznosak! Azt elfelejtettem írni, hogy a cél egy huszas szintig tartó heroic elit streak szólózása, meg epic szinteken hardon csapatban jól szerepeljen amíg összejön a 20 epic dungeon token, aztán TR. Olvastam én is hogy a félelf monkok nagyon jók, viszont nekem sajnos nincs félelfem és félorkom. Az általad írt multi felosztás meg nekem azért nem jó, mert monk past life feat-re lenne szükségem. Szóval tiszta monkkal kéne próbálkoznom, érdemes keverni valamivel. Mi kell ahhoz, hogy egy monk öngyógyító legyen?
 • csopszon
  #3695
  24 órás karbantartás, elm ma 12-től már élnek, de szerintem csúszni fognak. Mindíg csúsznak, de péntek van, ma inni kell. :)
 • empie
  #3694
  Meddig nem mennek a szerverek?
 • csopszon
  #3693
  Mit jelent neked a solo képes karakter? Minden eliten és epic eliten soloban, vagy alacsonyabb nehézségen? Normalon és epic normalon minden karakter tud solozni, max kell egy gyógyító hireling, ha van elég türelmed a gyökér AI-t terelgetni. Én nem csinálnék ilyen monkot, mert nem öngyógyító, akkor már inkább fél-elf 12wizard/6monk/2fighter, a klasszikus kung-fu szellem, gyógyul, üt, magas ac és mentők, valamint jó dodge százalék. 1 szint wizardnak nem látom értelmét, az expeditius retreat magas szinten fölösleges, kb minden csizmában van 30% striding, ha alapból nem elég a jumpod, akkor klikkivel vagy itemmel megoldható ha nagyon kell, de ha minden szinten raksz rá 1 skill pontot akkor endgame-re elég az ami összejön, a nightshield resistance bónuszát bőven felül lehet írni egy jó resistance itemmel, a magic missile-t pedig ki lehet védeni úgy h baromi gyorsan leütöd a castert :). Mondjuk úgy elsőre egy stunning blow-val vagy stunning fist-tel. Az 5 perces buff meg nem buff (mondjuk nem tom h jön ki az 5 perc 1 szint wizarddal, sztem az extendeddel is csak 2 perces buffok, de így fejből nem esküszöm meg erre). A kamák meg szimplán szar dps-t osztanak, ha monk akarsz lennél akkor öklözd meg a mobokat. :)
 • kubin
  #3692
  Sziasztok!

  Bár a WF/FVS karim még középszinten van, elkezdtem tervezgetni a következő életet. Mindenképpen monk életet szeretnék. Az első ötletem egy szólóképes monk multi, három ötperces varázslattal (expeditious retreat, nightshield, jump),kensei 1 és ahintao 2 enhancement-el, cannith craftos kamákkal.
  Ha esetleg véleményezné valaki aki jártas a monk klasszban (nekem ez lesz az első), azt megköszönném.

  Character Plan by DDO Character Planner Version 03.14.02
  DDO Character Planner Home Page

  Level 20 Lawful Neutral Halfling Male
  (7 Fighter / 12 Monk / 1 Wizard)
  Hit Points: 381
  Spell Points: 180

  BAB: 16/16/21/26/26
  Fortitude: 17
  Reflex: 17
  Will: 17

  Starting Ending Feat/Enhancement
  Abilities Base Stats Base Stats Modified Stats
  (36 Point) (Level 1) (Level 20) (Level 20)
  Strength 15 22 24
  Dexterity 15 17 18
  Constitution 15 17 17
  Intelligence 10 12 12
  Wisdom 15 17 18
  Charisma 8 10 10

  Tomes Used
  +1 Tome of Strength used at level 3
  +1 Tome of Dexterity used at level 3
  +1 Tome of Constitution used at level 3
  +1 Tome of Intelligence used at level 3
  +1 Tome of Wisdom used at level 3
  +1 Tome of Charisma used at level 3
  +2 Tome of Strength used at level 7
  +2 Tome of Dexterity used at level 7
  +2 Tome of Constitution used at level 7
  +2 Tome of Intelligence used at level 7
  +2 Tome of Wisdom used at level 7
  +2 Tome of Charisma used at level 7

  Starting Ending Feat/Enhancement
  Base Skills Base Skills Modified Skills
  Skills (Level 1) (Level 20) (Level 20)
  Balance 3.5 29 29
  Bluff -1 0 1
  Concentration 6 26 30
  Diplomacy -1 0 1
  Disable Device n/a n/a n/a
  Haggle -1 1 1
  Heal 2 4 6
  Hide 2 4 8
  Intimidate -1 0 1
  Jump 2 28 30
  Listen 2 4 6
  Move Silently 2 4 6
  Open Lock n/a n/a n/a
  Perform n/a n/a n/a
  Repair 0 1 1
  Search 0 1 1
  Spot 2 4 4
  Swim 2 7 7
  Tumble 2.5 4.5 4.5
  Use Magic Device n/a n/a n/a

  Level 1 (Wizard)
  Skill: Balance (+1.5)
  Skill: Concentration (+4)
  Skill: Tumble (+0.5)
  Feat: (Wizard Bonus) Empower Spell
  Feat: (Selected) Least Dragonmark of Healing
  Feat: (Past Life) Past Life: Favored Soul
  Feat: (Past Life) Past Life: Sorcerer
  Feat: (Past Life) Past Life: Wizard
  Feat: (Automatic) Attack
  Feat: (Automatic) Dismiss Charm
  Feat: (Automatic) Halfling Agility
  Feat: (Automatic) Halfling Bravery
  Feat: (Automatic) Halfling Keen Ears
  Feat: (Automatic) Halfling Luck
  Feat: (Automatic) Halfling Size Bonus
  Feat: (Automatic) Halfling Thrown Weapon Focus
  Feat: (Automatic) Heroic Durability
  Feat:: (Automatic) Inscribe Wizard Scroll
  Feat: (Automatic) Magical Training
  Feat: (Automatic) Simple Weapon Proficiency: Club
  Feat: (Automatic) Simple Weapon Proficiency: Dagger
  Feat: (Automatic) Simple Weapon Proficiency: Heavy Crossbow
  Feat: (Automatic) Simple Weapon Proficiency: Light Crossbow
  Feat: (Automatic) Simple Weapon Proficiency: Quarterstaff
  Feat: (Automatic) Simple Weapon Proficiency: Throwing Dagger
  Feat: (Automatic) Simple Weapon Proficiency: Unarmed
  Feat: (Automatic) Sneak
  Spell (1): Expeditious Retreat
  Spell (1): Nightshield
  Spell (1): Jump

  Level 2 (Monk)
  Skill: Balance (+3)
  Skill: Concentration (+1)
  Feat: (Monk Bonus) Two Weapon Fighting
  Feat: (Automatic) AC Bonus
  Feat: (Automatic) Defensive Fighting
  Feat: (Automatic) Disciple of Breezes
  Feat: (Automatic) Disciple of Candles
  Feat: (Automatic) Disciple of Pebbles
  Feat: (Automatic) Disciple of Puddles
  Feat: (Automatic) Exotic Weapon Proficiency: Kama
  Feat: (Automatic) Exotic Weapon Proficiency: Shuriken
  Feat: (Automatic) Finishing Moves
  Feat: (Automatic) Flurry of Blows
  Feat: (Automatic) Martial Weapon Proficiency: Handaxe
  Feat: (Automatic) Unarmed Strike

  Level 3 (Monk)
  Skill: Balance (+2)
  Skill: Concentration (+2)
  Feat: (Monk Bonus) Stunning Fist
  Feat: (Selected) Toughness
  Feat: (Automatic) Evasion
  Feat: (Automatic) Meditation
  Feat: (Automatic) Sunder
  Feat: (Automatic) Trip

  Level 4 (Fighter)
  Ability Raise: STR
  Skill: Jump (+2)
  Feat: (Fighter Bonus) Weapon Focus: Slashing Weapons
  Feat: (Automatic) Heavy Armor Proficiency
  Feat: (Automatic) Light Armor Proficiency
  Feat: (Automatic) Martial Weapon Proficiency (ALL)
  Feat: (Automatic) Medium Armor Proficiency
  Feat: (Automatic) Shield Proficiency (General)
  Feat: (Automatic) Simple Weapon Proficiency
  Feat: (Automatic) Tower Shield Proficiency

  Level 5 (Fighter)
  Skill: Balance (+0.5)
  Skill: Concentration (+0.5)
  Feat: (Fighter Bonus) Dodge

  Level 6 (Fighter)
  Skill: Balance (+0.5)
  Skill: Concentration (+0.5)
  Feat: (Selected) Lesser Dragonmark of Healing

  Level 7 (Fighter)
  Skill: Concentration (+1)
  Feat: (Fighter Bonus) Resilience

  Level 8 (Fighter)
  Ability Raise: STR
  Skill: Balance (+0.5)
  Skill: Concentration (+0.5)
  Skill: Jump (+1)

  Level 9 (Fighter)
  Skill: Balance (+0.5)
  Skill: Concentration (+0.5)
  Skill: Jump (+1)
  Feat: (Selected) Greater Dragonmark of Healing
  Feat: (Fighter Bonus) Weapon Specialization: Slashing Weapons

  Level 10 (Fighter)
  Skill: Balance (+0.5)
  Skill: Concentration (+1)

  Level 11 (Monk)
  Skill: Balance (+2)
  Skill: Concentration (+3)
  Feat: (Monk Path) Path of Harmonious Balance: Fists of Light
  Feat: (Automatic) Fast Movement
  \cf6 Feat: (Automatic) Finishing Moves: Path of Harmonious Balance (ALL)
  Feat: (Automatic) Finishing Moves: Path of Inevitable Dominion (ALL)
  Feat: (Automatic) Still Mind

  Level 12 (Monk)
  Ability Raise: STR
  Skill: Balance (+3)
  Skill: Concentration (+1)
  Skill: Jump (+1)
  Feat: (Selected) Improved Critical: Slashing Weapons
  Feat: (Automatic) Ki Strike: Magic
  Feat: (Automatic) Slow Fall

  Level 13 (Monk)
  Skill: Balance (+1)
  Skill: Concentration (+1)
  Skill: Jump (+3)
  Feat: (Automatic) Ki Strike: Damage
  Feat: (Automatic) Purity of Body

  Level 14 (Monk)
  Skill: Balance (+4)
  Skill: Concentration (+1)
  Feat: (Monk Bonus) Toughness

  Level 15 (Monk)
  Skill: Balance (+1)
  Skill: Concentration (+1)
  Skill: Jump (+3)
  Feat: (Selected) Power Attack
  Feat: (Automatic) Wholeness of Body

  Level 16 (Monk)
  Ability Raise: STR
  Skill: Balance (+1)
  Skill: Concentration (+1)
  Skill: Jump (+3)

  Level 17 (Monk)
  Skill: Balance (+1)
  Skill: Concentration (+1)
  Skill: Jump (+3)
  Feat: (Automatic) Improved Evasion

  Level 18 (Monk)
  Skill: Balance (+1)
  Skill: Concentration (+1)
  Skill: Jump (+2)
  Feat: (Selected) Toughness
  Feat: (Automatic) Curse of the Void
  Feat: (Automatic) Ki Strike: Lawful
  Feat: (Automatic) Moment of Clarity

  Level 19 (Monk)
  Skill: Balance (+1)
  Skill: Concentration (+1)
  Skill: Jump (+1)
  Feat: (Automatic) Diamond Body

  Level 20 (Monk)
  Ability Raise: STR
  Skill: Balance (+1)
  Skill: Concentration (+1)
  Skill: Haggle (+1)
  Skill: Jump (+1)
  Feat: (Automatic) Abundant Step
  Enhancement: Fighter Attack Boost I
  Enhancement: Fighter Attack Boost II
  Enhancement: Extra Dragonmark Use I
  Enhancement: Extra Dragonmark Use II
  Enhancement: Extra Dragonmark Use III
  Enhancement: Extra Dragonmark Use IV
  Enhancement: Kensei Kama Mastery I
  Enhancement: Fighter Critical Accuracy I
  Enhancement: Fighter Critical Accuracy II
  Enhancement: Fighter Critical Accuracy III
  Enhancement: Fighter Kensei I
  Enhancement: Halfling Dexterity I
  Enhancement: Halfling Luck (Reflex) I
  Enhancement: Halfling Luck (Reflex) II
  Enhancement: Way of the Patient Tortoise I
  Enhancement: Way of the Patient Tortoise II
  Enhancement: Way of the Patient Tortoise III
  Enhancement: Monk Improved Recovery I
  Enhancement: Monk Improved Recovery II
  Enhancement: Monk Improved Recovery III
  Enhancement: Shintao Monk I
  Enhancement: Shintao Monk II
  Enhancement: Void Strike I
  Enhancement: Void Strike II
  Enhancement: Adept of Wind
  Enhancement: Master of Thunder
  Enhancement: Racial Toughness I
  Enhancement: Racial Toughness II
  Enhancement: Fighter Strength I
  Enhancement: Fighter Strength II
  Enhancement: Monk Wisdom I
  Enhancement: Fighter Toughness I
  Enhancement: Fighter Toughness II
  Enhancement: Fighter Toughness III

 • Sinsyne
  #3691
  Szia, magyar közösség van Cannithon, hogy megfelelő-e, azt mindenki maga dönti el.

  A szerverválasztásnál kérdés, menyire kell neked magyar csapat, ill. hogy milyen a játékstílusod. Ami statisztikákat láttam, az alapján "magyar időben" Thelanis a legaktívabb, vagyis ha csak partizni szeretnél, de mindegy, hogy milyen nemzetiségűvel, akkor az jó választás lehet.

  Ha konkrétan magyarokat keresel, akkor továbbra is azt tudom javasolni, készíts karaktert mindegyiken, akár LFM (partikiírás) útján lépj kapcsolatba magyarokkal, fuss pár partit velük (ha hagyják/hajlandóak rá), és aszerint válassz.

 • shm1984
  #3690
  Én Cannithon kezdtem anno, de valahogy nem igazán találtam megfelelő magyar közösséget akkor. Túlzás lenne azt állítani hogy értek a játékhoz, de arra kíváncsi lennék mennyire érdemes multi classolni egy karaktert? Sarlona-án is kezdtem egy karaktert nem rég, de tényleg gőzöm sincs melyik szerverrel enne érdemes menni.. vettem pár turbine pontot is anno.
 • Sinsyne
  #3689
  Szia, kb. 200-250 ezren karakter van a játékban, amiből kitűnik, hogy nem egy WoW-os létszám, viszont a játék háttere elég stabil, elég ha megnézed a tulajdonosát (Warner Bros).

  Emellett egy egyedi MMORPG-ről van szó, casual játékosok számára nem a szokványos (agyatlan) farmolásból áll, mint pl. a WoW vagy a GW2 (hogy csak népszerűbbeket említsek), az endgame-ig eljutni egyedülálló fun.

  Mindamellett az MM az MMORPG-ből nem teljesen állja meg a helyét, rengetegen szólóznak vagy 1-2 baráttal kis létszámú partiban játszanak, és még a kihívásilag non-plus ultra raid küldetésekben is legfeljebb csak 12 fő vehet részt.

  Magyar guild a legtöbb szerveren van (Sarlonán pl a Hungarian Asylum, Cannithon a , érdemes egy véletlenszerű karakterrel fellépni ezekre, és megkérdezni, hogyan fogadnának Téged kezdőként.
 • csopszon
  #3688
  Van magyar guild a Cannith-on (Csodaszarvas), az Orien-en (Csodaszarvas) és a Thelanis-on (Pax Draconis, Fapuma) is.
 • ollie
  #3687
  Senki sem játszik, a fejlesztő tök hülye, és fenntartja a tök üres szervereket.
 • Bandeeka
  #3686
  Sziasztok!
  Játszik még vki ezzel a játékkal? Ha igen melyik szerverre érdemes menni ahol magyarokkal is össze lehet futni.

  Köszönöm
 • Sinsyne
  #3685
  Nov. 26-ig 75% off van a MOTU expansionre, gondoltam szólok. :)
 • kubin
  #3684
  Csak kétségbeestem, de a spelllike abilitik húzták le annyira. így viszont már nem is éri meg annyira archmage-nek lenni :(
 • onono
  #3683
  Igy hirtelen az itemjeidet nézd meg vagy esetleg van valami nálad/rajtad ami neg. levelt okoz.
  http://www.rjcyberware.com/DDO/DDOCharGen.html
  Innen töltsd le a character plannert és azzal is ellenőrizd le az SP-d értékét.
 • kubin
  #3682
  - sp pont: tapasztalt már valaki ilyet?
  Nemrég reseteltem a wizardomat és 3 energy of scholar meg 4 archmage mellett is kevesebb lett az spém mint előtte 1284. 1400 fölött kéne lennie. Újra reseteltem és mikor végre újranyomtam az összes enhancemetet és leokéztam elkezdett számlálni az spém fel egészen 1400 -valahányig, majd vissza 1284re. Mi lehet a baj?
 • kubin
  #3681
  Gondolom a válasz egyénfüggő, meg ahogy látom a kérdés feltétel óta eltelt egy kis idő. Szerintem abszolút élvezhető a játék bármiféle valós költség nélkül, bár az egyszeri tp vásárlás, azaz átlépés premium accountra megfontolandó (nincs money cap +character slots). Bár én még az utóbbi lépést még mindig nem tettem meg, így is vígan elvagyok a 15-ös szintű Hero (azaz 34 pontos) WF Wizardommal és a következő pakkokat tudhatom magaménak (kizárólag tp grindból):
  Catacombs
  Delera's Tomb
  Devil Assault
  Necropolis part 1,3,4
  Phirlian Carnival
  Reaver's Refugee
  Red Fens
  Ruins of Gianthold
  Sarrowdusk Island
  Sentinels of Stormreach
  Shan-To-Kor
  Tangleroot Gorge
  Vale of Twilight

  Ez így 2564 total favor, ami már elvileg elég a favored soul megnyitására

  A Shared Bank meg őszintén szólva egyáltalán nem hiányzik
 • Lord RZA a PUNK
  #3680
  Szia. Nem hiszem , hogy bármi különbség lenne a steam és hivatalos webhelyről letöltött DDO között. A DDO ingyenes, addig játszol vele amig akarsz, ahhoz , hogy belogolj nem kell fizetni semmit, viszont vannak limitjei is persze. Pl : 10 aranynál több nem lehet a karakterednél, max 2 karaktered lehet / account egyszerre, nem lesz a karaktereidnek "shared bank-ja és még sok más, hirtelen ennyi jutott eszembe. Kb 1-2 hónap játék után, elérkezel arra a szintre mikor már nem lesznek ingyenes questek. Ezeket a limiteket mind feloldhatod Turbine pontokért, amit a DDO Store-on keresztül lehet venni igazi pénzért. Vannak akik úgy csinálják, amint találkoznak egy nem ingyenes tartalommal, eldöntik, hogy kell-e az nekik vagy sem és annak alapján veszik a turbine pontokat.
  Egy másik lehetőség a VIP előfizetés, 13 eurót kifizetsz egy hónapra és azzal korlátlanul felhasználhatod az összes opciót a játékban. Én az utóbbit válaszottam, 1 hónap ingyen játék után. Jó szórakozást
 • denevérember
  #3679
  Sziasztok! érdeklődni szeretnék,hogy a steamről letöltött D&D free vel meddig tudok játszani? Tehát mik a limitek? Élvezhető ingyen is? vagy inkább bele se kezdjek? Előre is köszi a válaszokat!


  Üdv, D.