Megjelent a DVD- és CD-lejátszóval rendelkező bevásárlókocsi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen😊 néha határozottan az az érzete az embernek mint ha részeg ember jönne vele szemben, pedig a múltkor is csak 1 kerék forgott körbe-körbe a 4 közül, de a másik 3 hiába ment normálisan elõre az az egy kerék egy rémálom volt

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

Ez a fittness dolog már most is mûködik, amilyen ócska kocsik vannak némelyikkel komoly közelharcot kell vívni, hogy arra haladjon amerre az ember szeretné.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

sosem tud6od...

Szerintem azért nincs mert így talán a gyerek megkíván valamit (Ha nincs ott akkor nem is kell neki semmi).

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Tetsuo
Hehe.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

HuAn82
Ha a Tesco ezt majd Magyarországon is alkalmazza, a magyarokat ismerve elég sok bevásárlókocsi el fog tûnni.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Mellesleg megnézném hogy hogy rángatja ki az anyja a kis kópét a kocsiból, ha a dvd épp még csak a felénél jár...mert ott lenne ordítás, ilyenkor addig kell sételni az anyukának, amíg le nem jár a lemez?

Vegulis sok strasszburgi cigany "menekult" oda. 😄

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

ThePartyFace
Várjámá...epp Angliarol feltetelezed, h az megy ott, mint kishazankban?

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Tesco gazdaságos DVD lejátszó 1 "szájzasé'" 😄

Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html

Eddig is jó vétel volt a bevásárlókocsi egy darab valamilyen érméért, hát még ezután!

2 dolog

a cd lejátszót megértem, de hol vásárolsz annyit hogy egy dvd-t is megnézz? és akkor jön a következõ, hogy ha már dvd akkor milyen saját/áruházi

utóbbi esetben és attól függetlenül is felmeról az emberben, hogy mi van akkor ha a vásárló kitolja a kocsijáig bepakolás címen, majd berakja a hightech babakocsit a kocsijába, hogy legyen otthonra is egy neki

ebben az esetben megéri ez a tesconak??

Naneeee

12346
istenem ekkora faszságot.. hajrá teszkó mûvek, így tovább..:/
ezek szerint nem csak itthon szutyok szar a tesco, hogy ilyen reklám kell neki..

Az hogy gyerekmegörzõt csináljanak gondolom fel sem merült. Elvégre ilyan ódivatú ötlet már nem lehet a médiába kerülni.
rage
Úristen....

Beszerelhetõ franciaágy is kellene, s akkor haza sem kell menni többé a Tescobol...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10