52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#11873 Iveco EuroTech:
Ezt is már nagyon vártam:
-
#11872 HEHE -
kögel #11871 Szia Rast!
Az R-szériás scaniát honnan tudnám letölteni??
Nagyon k öszönöm!!!! -
#11870 -
#11869 @Kese: Kösz
@Alex: Örülök. Ha bármi kell szólj, csak segítek. -
MBActros1848 #11868 Rast köszi szépen a fuvart mostmár minden fut rendesen. -
#11867 Naon jó -
MBActros1848 #11866 Volt nyerges zil is. Bibi és láttam élőben is, és a csávó azt mondta hogy ez így jött ki a gyárból, ugyhogy nem egy egyszerű kokálmány. -
#11865 Én meg nem ..
ÉS ? :) -
Gerob #11864 Én csalok bibíííí!!!
Én legálissan játszok! -
#11863 nyugi csak néha jó több gémmel kamionozni, de azért marad fennt a PTTM, mert belső nézet nincs és ebbe aztán lehet igazi minőségi kamionokat rakni az SA erre nem képes, de a szállítás hangulatos, hegyekbe erőlködni a kamionnal, Csak jönne már a RgnRoll :) -
#11862 Mikor beirom a kódot a gammába már ott is a nagy building a szemem előtt .. Észreveszem vaze .. Már csak telephely kéne mögé .. -
Gerob #11861 Háá persze Tesókám, de legalább észrevettem, sztem van 1-2 "kezdő" akik arra sem emlékeznek, hogy melyik városból indultak el! HEHEHE :DDDD -
Gerob #11860 Hali!
1 kérdés! Nem tudsz egy oldalt, ahonnan le lehet szedni a GTA-t, fúrja az oldalam, kíváncsi vagyok rá. -
Medwyn #11859 hey, Termi! kifejtenéd részletesebben ezt a GTA-s problémát?:)
az irányítás pl. belső nézetes? -
#11858 érdemes bepillantani a GTA:SA-ba is elég jó kis kamionos küldetések (szállítások) vannak, nem elszórva, hanem egy adott helyen úgy szállíthatunk cuccokat mint ebbe a gémbe, marha állat :) -
#11857 De rég jártam erre, és hány új hsz van, grat azokank akik még mindig foglalkoznak a játékkal és új dolgokat tesznek bele -
#11856 Töltsd le a netről valahonnan .. -
#11855 Sziasztok!
Akkor oda tudjátok adni a demóját? -
#11854 Kontra:
-
#11853 -
#11852 Én úgy emlékszek, hogy volt pl amik a cementes tartályokat húzták. Ezt egyébként a játékba elkészítették, mármint a cementtartályos pótot. -
#11851 Jóreggelt -
#11850 Hehe.. Időben vetted észre .. -
Gerob #11849 Tudjátok mit vettem észre a játékban? Nem nagy dolog mondjuk, de azért érdekes. Amikor elkezditek a gémet, általában alkalmazott módban, akkor amelyik városból kezditek a játékot ott abban a városban jelöl egy pontot egy ilyen kis zácslókával. Nekem ez a kezdő város Edmonton Kanadában, és az egyik nap arrafele csavarogtam és azt veszem észre, hogy a zászlónál egy irodaépület van, de korábban meg csak egy üres telek volt a helyén. Hogy miért van ez? Hát azért, mert közben átváltottam cégalapító módba. Tehát a lényeg, hogy minél magasabb rangba kerülsz, akkor fejlődik a telked!
Nekem tetszik! -
Gerob #11848 Szerintem soha nem is volt!! Volt a hosszú platós fülke mögötti daruval, meg volt a billencs azzal a jóó kis puttonyával.
Orosz gépek közül nem is nagyon tudok nyergesről. Talán a Maz gyártott ilyesmit. De ugye a ruszkik inkább a katonai gépeket gyártották szívesebben. -
#11847 Én nem tudok róla. Csak platós változatban láttam .. -
kögel #11846 Valaki nem tud a dafhoz normális belsőt?? -
MBActros1848 #11845 Jó estét mindenkinek valaki nem tudna nekem a Krone_Reeferhez küldeni egy működö képes fuvart. Mert nagy nehezen tudtam csak berakni a játékba, ki kellett törölnöm az eredeti reefert, de ugy meg nem volt ezen textura. Ja és mostmár végképp nem müködik, egyáltalán a játék. De ha valaki tudna küldeni msnen egy fuvart akkok azt nagyonszépen megköszöném. Msn: [email protected] -
#11844 Nemtudja valaki, hogy a ZIL dömpernek van-e vontató változata? -
#11843 Ezt nem én csináltam a neten találtam. Azért írtam, hogy elkéstem. -
#11842 Szerintem f*sza lett .. Bátyámé is hasonló, viszont apámé ilyen kockás ..
Kibaszottjól néz ki szerintem .. -
#11841 hát ez naon franyóóó! -
#11840 Na ezzel is jól elkéstem.[IMG][/IMG] -
Gerob #11839 Hali!
A játékban vagyok kamionos csak, a valós életben még tanulok 1000-el, most szerdán lesz ilyen szakmai szóbeli vizsgám, érettségi utáni 1 éves képzés. Aztán ősztől meg fősuli.
Amúgy csak európai kamcsikkal döngetek. Eddigi gépeim: Scania 144, Renault Magnum (ezekkel elég sokat jártam, min. 100.000 km), most pedig Mercivel csatangolok. Eddig a Magnum tetszett a legjobban, annak tök frankó a belseje, második a Merci, annka is jóó az interiorja, ki lehet belőlük látni frankón. A Scania meg addig volt újdosnág, amíg nem lett a Magnum. Az olyan volt a Magnumhoz képest, mintha egy dobozon lenne egy kis lyuk, és azon kell kibámulni az útra... :DD
Amúgy a Magnum, meg Merci azért tetszik annyira, mert nagyon fel lehet rájuk pakolni mindenféle kütyüt, amik "gyárilag" benne vannak. (Spojler, tető lámpák, gaztörő, mindenféle).
Nah csáó -
Gerob #11838 Nagyon hellyes, azért csináltam azt a sok-sok képet. Mondjuk van most (legalábbis éjjel még ott áltt a csávó) egy Révészes Volvo itt megint nálunk a közelben, de azt valamennyire ismerem, meg most nincsenek is olyan jóó fényviszonyok :DD jó képekhez szerintem. Tehát nem fényképezek :DDD -
#11837 Kösz tesó :)
Révész-es actrosról nyúltam :) -
#11836 Ez igaz, tényleg jobb.
Amúgy milyen gépet vezetsz? -
Gerob #11835 OFF
Én akkor értem haza éjszakázásból...
Amúgy nekem jobban tetszik a magyar rendszám, mint az EU-s!!! A ki zászlócskánk miatt, mint a kék-sárga EU zászló.
ON -
Gerob #11834 Tesóókám ez a rendszám marha jóóól néz ki, GARTNER-es forrás mi?? Vagy a Révészes?