18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Ezt valahogy meg lehet csinálni??? Csak mert fullos a játék és tök faszák a hozzá tartozó kamcsik.
Lehet ennek a hibának oka az ATI driver???
Gondolok itt kérdésekre és válaszokra egyaránt.
Pl.: Hol lehet megvenni, stb.
Témakörök: játékról, a kiegészítõkrõl, stb.
amúgy kellemes karácsonyt és boldog uj évet egész pttm-es 'társulatnak'<#ravasz1>#ravasz1>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
...:::kesenyi:::...
Renault magnum http://kamionszim.hu
A fuvarok nem a trailernek a share mappájában vannak, hanem:
C:\Documents and Settings\Soprano\Dokumentumok\18 WoS Pedal to the Metal\defs\cargos mappában. Ha megnyitod jegyzettömbel valamejiket ezt látod:
extdefs "/defs/cargo_base.def"
def cargo:cargo_base {
name: "@@cn_lightbulbs@@"
trailer:"tnk_gas2"
variant:"0"
ico: "lightbulbs.mat"
fragile:1
prestige:25
}
Ahol a következõ két sort kell variálni: trailer, ide a trailered nevét kell beírni; variant, ez pedig a trailer változata. Ha egyféle festéssel csináltad, akkor 0
Igyál kevesebb kávét😊 egyébként örömteli, hogy ilyen szorgos vagy😊
no offense meant😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nos,az miért van,hogy az új trailer-emen a kerekek méretét lecsökkentettem,a showroom-ban tökéletesen néz ki (kicsik,meg minden) és a játékban a földbesúlyedve látszik,eredeti kerekekkel ha felveszem akkor meg "felugrik" és mintha mise történt volna ugyanolyan naygok,mint ha hozzá se nyúltam vona!Persze mondanom sem kell,hogy a felépítményt meg lejjebb vittem,így amikor "fuvarozok" a trailer aránytalanul "fejrebukik",mert a trailer és a truck illesztése ugyan eredeti pozíciójukban maradtak,de az egészet a kisebb kerekekhez igazítottam...<#fogmosas>#fogmosas><#nemtudom>#nemtudom><#nyes>#nyes>
Nos,ha valaki esetleg tud erre IS választ adni azt megköszönném!
THX.
Ja amúgy ilyesmi trailer-t csináltam!!!! <#taps>#taps>

Õszintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá
A legsûrûbben elõforduló Trailer (ahol áll a mentésem) a Storage és e helyére akarom betenni az én 3 tengelyes Hungaró ponyvás trailer-emet!! Átmásolom,meg minden és piros lesz a textúrája!!!!!!!??
,de ha kell valakinek szivesen felrakom!!!
Az van,hogy csináltam egy hosszútrailer-t a konténeresbõl!
Azt átneveztem cont_40-rõl 41-re (könyvtárat) és ezt akarom betenni,ami sikerült is ,látszik a Hungarós textúrám (kicsit felemás,fordított),DE nehezen találom meg a játékban!!!!
Tényleg rendesek vagytok,hogy sgítetek,de látjátok azért én sem tétlenkedem...<#nyes>#nyes><#bee1>#bee1>
Ja, a #6789 nem kamionra, hanem AI verdára van rátéve. Vagy ti már tudtatok ilyenrõl?