18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
VALAKI #6824??????????

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Ötletek?

streeter
Az eddig nem volt fent most fent van de most se megy.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

gumikacsa
A Windows XP SP-2-õt sem szereti.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Passz. Kérdezd meg a PTTM Hungary-n csba-000-át, õ elvileg tudja rá a megoldást.

streeter
És ezt valami driveral vagy mással lehet orvosolni???

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Õõõõ valahol olvastam róla, hogy ATI vezérlõkkel saraxik, igen. Valószínû hogy az a problem, bár nekem nem ATI-m van.

streeter
Nos valaki????

streeter
Nálam a játék pár perc után leáll és kijön egy hiba üzenet hogy a prisma3d akármi rossz mûveletet halytott végre és ezért leáll.
Ezt valahogy meg lehet csinálni??? Csak mert fullos a játék és tök faszák a hozzá tartozó kamcsik.
Lehet ennek a hibának oka az ATI driver???

Kérnék ötleteket, hogy miket írjak a játékról szól GY.I.K.-be! 😊
Gondolok itt kérdésekre és válaszokra egyaránt.

Pl.: Hol lehet megvenni, stb.

Témakörök: játékról, a kiegészítõkrõl, stb.

KELLEMES ÜNNEPEKET!

akyyy
oké köszi

amúgy kellemes karácsonyt és boldog uj évet egész pttm-es 'társulatnak'<#ravasz1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gumikacsa
mûködik.

akyyy
0.9-es magyarítás mûködik a 1.0 val, vagy le kell tölteni hozzá az 1.04 bétát?????????????

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DJ Bee18
VALAKI #6824??????????

Jah és hogy mi kell hozzá? Idõ, tehetség, fantázia. 😊

Zmodeller, Paint Shop Pro vagy Photoshop, DXTBmP, Notepad. 😊

Passz.

Hunter of Deer
helllóka megtudná mondani valaki hogy milyen progival tudjátok szerkeszteni a kamcsikat és hog azonkívül mi kell hozzá? köszi
<#idiota><#idiota>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

DJ Bee18
Sziasztok! Bocs hogy hardverprobléma miatt írok, de ez egy normális fórum. Alaplapba integrált Sound Blaster 16, AWE32 hangkártyám van, és XP-hez sehol sincs driver. A Driverguide-on találtam, csak idióta a regisztráció. Nem tu valaki valahol drivert?

eightmiles
ez addig a legeslegeslegkirályabb kamion az eddig szerkesztettek közül!<#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

eightmiles
naná, hogy ezt én szerkesztettem át. a világítást, és a +tengelyt.

eightmiles
hé, ez nem az enyém?

kesenyi
A scale gombbal csináltad a kicsinyítést?

...:::kesenyi:::...

kesenyi
amilyen szállítmányt beraktál a pótra olyan vállalatot keress! Behozod a térképet ( n ) és a tervezés menüben addig keresed a városok között a ffuvart amíg meg nem találod

gumikacsa

gumikacsa
Persze mondanom sem kell, hogy defs/cargos mappa alapból nincs, és fuvart a játék mappájából lehet másolni.

gumikacsa
Ez nem baj, ha szorgos vagy. De a fuvarhozzárendeléssel alaposan félrevezettek. Naszóval:
A fuvarok nem a trailernek a share mappájában vannak, hanem:
C:\Documents and Settings\Soprano\Dokumentumok\18 WoS Pedal to the Metal\defs\cargos mappában. Ha megnyitod jegyzettömbel valamejiket ezt látod:

extdefs "/defs/cargo_base.def"

def cargo:cargo_base {

name: "@@cn_lightbulbs@@"
trailer:"tnk_gas2"
variant:"0"
ico: "lightbulbs.mat"
fragile:1
prestige:25

}
Ahol a következõ két sort kell variálni: trailer, ide a trailered nevét kell beírni; variant, ez pedig a trailer változata. Ha egyféle festéssel csináltad, akkor 0

Bucser
"Bocsi a sok hozzászólásért,de szenvedélyesen érdekell a téma!!"

Igyál kevesebb kávét😊 egyébként örömteli, hogy ilyen szorgos vagy😊

no offense meant😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

soprano
Bocsi a sok hozzászólásért,de szenvedélyesen érdekell a téma!!
Nos,az miért van,hogy az új trailer-emen a kerekek méretét lecsökkentettem,a showroom-ban tökéletesen néz ki (kicsik,meg minden) és a játékban a földbesúlyedve látszik,eredeti kerekekkel ha felveszem akkor meg "felugrik" és mintha mise történt volna ugyanolyan naygok,mint ha hozzá se nyúltam vona!Persze mondanom sem kell,hogy a felépítményt meg lejjebb vittem,így amikor "fuvarozok" a trailer aránytalanul "fejrebukik",mert a trailer és a truck illesztése ugyan eredeti pozíciójukban maradtak,de az egészet a kisebb kerekekhez igazítottam...<#fogmosas><#nemtudom><#nyes>
Nos,ha valaki esetleg tud erre IS választ adni azt megköszönném!
THX.
Ja amúgy ilyesmi trailer-t csináltam!!!! <#taps>

&Otilde;szintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá

soprano
Hát én nem értem....
A legsûrûbben elõforduló Trailer (ahol áll a mentésem) a Storage és e helyére akarom betenni az én 3 tengelyes Hungaró ponyvás trailer-emet!! Átmásolom,meg minden és piros lesz a textúrája!!!!!!!??

soprano
Ja,a Tridem az mûkszik,bár ha leakasztom nem látszik <#taps><#falbav>
,de ha kell valakinek szivesen felrakom!!!

soprano
Na leírom!:
Az van,hogy csináltam egy hosszútrailer-t a konténeresbõl!
Azt átneveztem cont_40-rõl 41-re (könyvtárat) és ezt akarom betenni,ami sikerült is ,látszik a Hungarós textúrám (kicsit felemás,fordított),DE nehezen találom meg a játékban!!!!

soprano
Ohh,<#nyes> csak ez a textúrázás ne lenne....

soprano
Van egy kis gubanc....Még mindig piros!!!

kesenyi
Nincs mit, kreatív emberkék mindíg kellenek<#crazya>

kesenyi
Ezek szerint bejött. Nemde

soprano
Köszi,értem!!!!!
Tényleg rendesek vagytok,hogy sgítetek,de látjátok azért én sem tétlenkedem...<#nyes><#bee1>

kesenyi
Ez attól függ, hogy milyen a pót. Ha a tridem póthoz kell fuvar akkor valami kaját (olaj) vagy mûszaki cikket! A megfelelõ pót share mappából másolj át mindent a tridem pót share mappájába

kesenyi
Nekem majdnem ilyen pótom van! Ma kreáltam, csak azon Horváth Rudi,Volán tefu meg ilyenek vannak.Az alapja egy 3 tengelyes konténeres meg egy sidevan2

soprano
Thx.kipróbáljuk....

soprano
És mégis hogy rendeljek egy trailer-hez fuvart?????

kesenyi
Egy másik pót mappájából átmásolod a rakományokat. (a share mappában) én így szoktam és általában be is jön

kesenyi
Ha festést csináltál hozzá azt is átmásolod a share mappába

eightmiles
Görgõt? Régebben mûködött, csak fel lett telepítve vmi cucc az egérhez, azóta nem mûxik.
Ja, a #6789 nem kamionra, hanem AI verdára van rátéve. Vagy ti már tudtatok ilyenrõl?

Nem rossz, thx, majd próbálkozok vele megcsinálni, de most programozok, hogy gumikacsának könnyû dolga legyen szerkeszteni a PTTM Hungary-t. 😊

hoppá, nem tudtam hogy te is megpróbálod<#nevetes1>

talán így:

gumikacsa

hátt ez nem jött be<#vigyor3>