18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Imrusssss
Köszi Szépen

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Raho
Nyisd meg Total Commander-re a base.scs fájlt, majd utána meg találod a Makes mappát.

VW Jetta II 1,8T

Imrusssss
Segítség!!!
Nem tudom berakni a kamionokat a Makes vagy mit tudom én milyen mappába de nem találom meg!!!
Miért???

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Raho

VW Jetta II 1,8T

Van a GAMÉHOZ magyarosítás??
jó volna aki tud akkor szóljon már
Köszönöm!!!
<#wave>

Speedman

akyyy
hali, mi a helyzet, a magyar térképpel? hungary?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

CSá Tony!

Ami T.I.R.-t illeti az egy kegyetlen jóóóó kis sorozat volt, teljesen átadta az akkori kaionos élet hangulatát, a bajtársiasággot, az egymás segítését ha bajban van a másik, stb.
Szerintem a Cserhalmi könyvét is olvasd el. Azt a "hungaróról" írta, és szerintem jobb, mint a Moldoávé.
Gondolom több kamionos úton voltál már, ahova apud vitt el. Nekem vannak ilyenrõl tapasztalataim (mint utas).
Ha esetleg van kedved jobban dumálni a dologról, akkor MSN-en a [email protected] megtalálsz.

soprano
... #7702,mármint az uccsó verda a Mercedes!
<#nyes>
A többi se rossz!

&Otilde;szintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá

soprano

soprano
3dartpol

gumikacsa
Bakki...Aki a régebbi konténerszállítót készítette, készített mégegyet. Sztem állat:

Renault magnum http://kamionszim.hu

eightmiles
nekem a 6-os van meg, de nem lehet beimportálni. neki megvan a 7-es, de még nem kérdeztem(csak msn-en tudunk dumálni). a textúrázásban pedig szerintem nem a zmodnál van a bibi

kesenyi
A haverod egy áruló <#hehe> (dehogyis). 3dsMax-ba nem lehet beimportálni a psm fájlokat? Abban könnyebb textúrázni?

...:::kesenyi:::...

eightmiles
kár. majd vkitöl megkérdezem, aki már csinált ilyet és tudja hogy kell. (mondjuk a haverom nagyon jól tud már angolul, mondtam neki, hogy fordítsa le a szövget, amiben olyan hülye szavak vannak. azt mondta, hogy nincs kedve fordítgatni, meg úgyis a 3ds max-szel foglalkozik)

kesenyi
<#eljen><#nyes>

kesenyi
Ma reggel 07:28 körül a sulimnál találkoztam egy sárga Daf-al és egy Wabers-es (jól írtam le<#fejvakaras>) kék pótot húzott sárga napocskás kinézettel, mint a Gumikacsa féle póton

soprano
Én olvastam a Moldovát és nagyon tetszett,a 80'as évek kamionsofõr érzése teljesen áthatott...Apám a Hungarocamionnál volt sofõr 80'-94'-ig és állandóan jártam be a telepre (hungaróhoz) amikor megjött egy külföldi útról...Rengeteg RÁBA állt a parkban és fantasztikus érzés volt látni ahogy esetleg egy konvoj indul valahová hajnalban....
Én ezeket mind átéltem és fantasztikusan ragaszkodom ezekhez az élményekhez...Amúgy fater olyan jó "öreg" RÁBA-val járt...
Ja és még valami...Nem tudom,hogy néztétek-e a T.I.R. sorozatot?
Na,abban van olyan irodaépület ami a Hungaro-nál is volt,csomószor jártam ott kisgyerekként és csodáltam az ottani "szocreál" légkört,az a kávé-és-papírszag,azok az idõsebb telt titkárnénik akik rendszerint morcosak...az igazgató aki rosszulszabott szürkés-kék öltönyt viselt és kopaszodott az állandó idegtõl...
FANTASZTIKUS volt...

<#sir><#rinya><#nyes><#nyes><#sir>

kesenyi
Sajna nem! Szerintem annyi hiányzik még hogy a !desc.def fájloknál még át kell írni valamit

Szevasztok!

Akit érdekel komolyabban a RÁBA téma, akkor az olvassa el az alábbi kamionosokról írt riportkönyveket!!!:

- Moldova György: A pénz szaga
- Cserhalmi Imre: Ha nincs fék, gáz van

Szerintem megéri õket elolvasni!

Bár elég gyér a színvilág.

az ujabb változata sokkal jobb

Fefe
Pedig errõl is van makett én már láttam és nagyon jól megvolt csinálva

errõl a "hóban-melegben fuvarozás a régi csodákkal" kapcsolatban jut eszembe hogy van egy jó kis képem:

(én már többször is ültem ilyenben)<#beka2>

gumikacsa
Ja, a régebbihez (EDE) volt szerencsém. Mellesleg a sofõrök sokkal jobban szerették, mint az akkor elérhetõ bármelyik típust...

truck driver!

Ne szóld le a magyar technikát. 20 éve ilyen csodákkal kellett a fuvarokat lebonyolítani hóban-melegben. Sõt amit látsz képen típust az a jobbik RÁBA, volt eggyel régebbi is. Azokról sok makett készült. De errõl a "Vasorrúról" még nem láttam makettet.

Köszi a helpet akela!

Ezek szerint több minz valószínû, hogy paráztam feleslegessen, vagy már nagyon máshol járt az agyam, amikor a kérdésemet intéztem felétek.
Nah de mind1. Tévedni emberid dolog - mondta a sün és lemászott a keférõl.<#falbav><#falbav><#integet2>

soprano
A 3dartpol-osok ismét dolgoztak!!!!!!!

Ez már lehet,hogy volt itt...

Azt hiszem keversz valamit.nálan a showroomban tn_dobozos névre hallgat mind a kettõ,nem hûtõsre,és én már a Waberer-el már szállitottam is számitógépeket.Márcsak azért sem értem,mert ez a kettõ vadonat új,nem átfestett,ezért is van hozzá fuvar irva.A másik filmes cuccot visz,és akkor kell találkoznod hungaro-s póttal,de nem hûtõssel.a hûtõs a Reefer,amit csak felül kellett irni a hungaro-s készitménnyel.

Az baj....na mindeggy,pedig nagyon szép,gratula

eightmiles
és így már müxik?

én meg ezt fotóztam ma<#sniffles><#nyes>:

ez nem valami csúcskategóriás kamcsi... <#alien2>

soprano
thx. <#nyes>

soprano
Na,ezt ma fotóztam! <#nyes>

kesenyi

kesenyi
tuti cuccok<#hehe><#nyes>

kesenyi
Nem hiszem (8.64 mega) nekem 56 modem-mel egy fél napig is eltertana mire valahová feltölteném.<#shakehead>

kesenyi
Elfelejtettem a kérdöjelet<#vigyor5><#mf3>! A Materials editorban kell lennie olyannak alapból, hogy Default material, ide rákattintok és beirom a cuccos nevét (ami a Commands Bar-ban van) amire rárakom a textúrát. Ha mindegyik cuccra akartok textúrát tenni annyi új material-t kell létrehozni a cuccos nevével és külön rápakolni a textúrát. Aztán ha készen van akkor rámegyek a Left vagy right nézetben a body-ra és jobb klikk, properties, mesh, polygons és a Default material-nál kiválasztom a body és Ok. 3d-s nézetben ha jól csináltad megjelenik a kabinon a textúra.

De amikor importálom a cuccost nem jelenik meg a kamionon az általam választott textúra!!!!!!!<#vigyor5>
A materilals editorban addig kattintgass amíg le nem jutsz a Texture layers- ig erre katt (egy kocka alapból ki van pipálva) ...-ra kattintol bejön a Texture browser, ott Add és keresel egy dds. filet

soprano
Na hali mindenkinek!
Eléggé el vannak tünedezve az emberkék...(persze tisztelet a kivételnek)!!??
Jók a cuccok amiket felraktam????? TONY SOPRANO'S 18WoS😛TTM WEBSITE
<#nyes>

Köszi, akkor majd szelektálok.

gumikacsa
Az biztos, hogy nem a hûtõt cseréli. Amennyire emlékszem, a computert, és a filmfelszerelést cseréli (mindkettõ igen ritka)

Gumikacsa légyszi segíts v. aki tud válaszolni!

Beraktam az általad készített Hungaros+Wabereres pótokat a játékba, a showroomban mutatja is õket frankón, ott hûtõkocsinak vannak írva. Viszont én eddig úgy vettem észre, hogy mindig az eredtei hûtõkocsit dobja ki a felrakóknál. Nem lehet, hogy az eredeti hûtõkocsit ki kell törölni, hogy megjelenjenek a fent nevezett pótok?? Vagy nem kell vele semmit sem csinálni és csak nem volt még szerencsém Gumikacsa pótjaihoz a játékban???

gumikacsa
Én próbáltam kiszedni a kamionokat, de akkor nem mûkszik a játék.

Megosztod?<#taps>

gumikacsa
Igazítani is tudod rajta?

Lehet,hogy most is hülyeséget irok,mint a 7650-be,akkor bocsi.Nekem az a kamion fagyasztotta a játékot,amelyik már a kamionok bemutatásánál is akadozott,nem forgott folyamatosan,stb.Én ezeket a traktorokat kitöröltem.A trélereknél is volt ilyen.De pl. Gumikacsa konténereit tudom vontatni,mégpedig úgy,hogy a Dryvan fuvarjait át irtam a konténerekre.Még igy is fagyott,sõt igy fagyott csak igazán,ekkor a document settings stb.helyrõl kitöröltem,és a játék fõkönyvtárába(nálam ez a D.meghajtón van) irtam át a dryvan fuvarjait a kacsa konténereire.Most megy gond nélkül-kopp kopp.amúgy is ki a fenének kellenek azok a rusnya festésû amcsi pótok.Lehet hogy a traktorokat is kiszedem úgyse használom már õket amióta vannak k.rva jó itteniek.

Duddits
<#eljen>

eightmiles
hoggyannn??

kesenyi
eightmiles! Textúrázás megy már a 2.0.0.5-ben (Zmodeler)

kesenyi
Mindent lehet, csak tudni kell, hogy hogyan<#vigyor3>