18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õszintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá
Megy frankón a játék.
Böngészõt megszerintem használj Firefox Mozillát. Hasonlít az IE-re. de sokkal stabilabb, és nem is jönnek ilyen nem kívánt hirdetések, semmi.
Hát Te küldted nekem a pack-ot amiben leírtad az alapokat!?
Nevez át az eredeti könyvtáradat (18WoS:.....) a Dokumentumaid között van,szóval nevezd át valamire,mondjuk 18WoS😛edal To The Metal.OLD-ra és nyiss egy másikat az eredeti nevén amit a telepítõ rak fel és ebbe másod be a két kitömörített file tartalmát!
Az egyikben maga a map van a másikban az "általuk" csinált alap file-ok! Azaz,egy egyszerû tiszta könyvtárat kapsz amibe csak másold be a MAP cuccait!
Ennyi!
kérdés van még írj nyugodtan!<#nyes>#nyes><#rolleyes>#rolleyes>
Plíz help!!!!<#help>#help><#help>#help>
Hogyan kéne??? <#nemtudom>#nemtudom><#help>#help><#wilting>#wilting>
Amúgy feltette már valaki a RNR map-ot?
Naon KARAJ!!!
...:::kesenyi:::...
De ne linkellgess már ennyit!! Kedvet kapok hogy visszarakjam! <#nyes>#nyes> :-)
...:::kesenyi:::...
MEKKORAAAA!!!!!!!!!

<#nyes>#nyes>

<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>

Rig 'n' Roll Map for 18WoS😛edal To The Metal
MAP PART #1
MAP PART #2
Nagyon jó kis pálya,csak tovább kéne fejleszteni,mert alapnak kiváló!
A Peterbilt 387-est ajánlom,de a többi verda is nyugodt mozgású és teljesen MÁS érzés vezetni,emtom,hogy mit mûveltek ezek a srácok!!!!
<#nyes>#nyes>
Na,itt ez durva!!!! egymás után 5 darab(itt csak 3 látszik) Truck Dealer van! Ja,és ne menjetek el a végére,mert lezuhantok!
Renault magnum http://kamionszim.hu
El is felejtettem meg nem is. Akartam, csak lehet kiment a fejembõl. Tévedni emberi dolog - mondta a sün és lemászott a keférõl.<#vigyor2>#vigyor2>
Akkor most elmondom, amit a pttm.uw.hu-ra is leírtam: Van TEMPOMAT a játékban!!!!! Ha lenyomod menetközben a C gombot (vigyázz, abban a pillanatban ne nyomd a gázt), akkor ráál arra a sebességre a géped, amennyivel akkor éppen mentél, amikor rányomtál a C-re. Ilyenkor csak kormányozni kell és a motorfékkel tudsz szép finoman fékezni. Ha meg kiakarod kapcsolni, akkor simán a C-re katt vagy nyomd a gázt. Nagyon zsír szerintem!!!<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#awink>#awink><#awink>#awink>
Kéne nekem de most !!!
Légyszi ha meg van hogy le leht tölteni akkor majd linkeld már ki!
Köszi!!!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Végülis nem vesztek sokat, ha kirúgom az alkalmazottaimat, mert olyan gyorsan, és olyan sok pénzt termelnek, hogy nem tudom mire elkölteni.<#vigyor2>#vigyor2>
http://www.members.shaw.ca/hardtruckisthebest
Renault magnum http://kamionszim.hu
Pöpecek ezek a GT-k nagyon vazze<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Én se találtam semmit, amivel ki lehetne kapcsolni azt a szart. Na mind1 majd csak elviselem valahogy.<#sadist>#sadist> Legfeljebb kirúgom a sofõrjeimet, hogy ne pittyegjenek amikor leszállítják a fuvart.<#nyes>#nyes>Azért köszíííí!
Én nem találtam semmi olyan opciót a játékban, ahol ki lehetne kapcsolni azt, amire gondolsz. Úgyhogy szerintem nem is nagyon lehet.