18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd kipróbálom
(én így csináltam).
<#nyes>#nyes> <#nezze>#nezze>
Õszintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá
asszem valami defs/cargos mappában,ott ha megnyitsz egyet (pl.F4-el) akkor benne lesz,hogy az adott cég cuccát melyik trailer viszi.
Namost ahol állsz (a mentésedben),nézz körül,hogy milyen trailer-ek vannak...(pl.Computers,Coffee...stb.) és a megfelelõ cég *.def file-jában írd át a trailer-ed pontos nevét amit húzni akarsz...
legalábbis a könyvtárának a nevét
Azt hogy lehet, hogy a tandemos Magnummal huzzak tandem pótot is??? Hol lehet a pótot felvenni? Azt is úgy rakja ki, mint a többit a felrakókra? Mondjuk én még tandem póttal nem találkoztam, de jól tettem be a játékba, mert a Showroomban látszik a dolog. <#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Ez a Magnumos kép,ilyen aláállós lesz majd a konténerfelvétel,vagy mi?
Úgy néz ki...
1 kérdés: hogy a herébe tudok a kerekekre krómot rani?
Amit felraktam ilyen crome-mods azzal nem mûkszik... lásd #7987 ,ilyen szimpla a felni,nem jó! plz help!
Ja és még annyi,hogy miként csinálhatok egy kis hatást a Scwarzmüller trailer-emhez,mert így elég matt!!!!!?
HELP PLZ!!!!!!!!!
Re: texturing new truck
« Reply #1 on: Feb 3rd, 2005, 11:04pm »
--------------------------------------------------------------------------------
Looking good, well done.
Well the easiest way is to make a few singel colour, you know one for the body colour, one for the black parts etc. and just asign them to the parts in the !desc.def in the base folder. But I dont like that way cuz then you can´t make cool paint jobs on it.
So the way I use is to make a skinfile with the side, front, bumper and etc. on it and then mapp the parts/faces on the skin. That way you can make all kinds of cool paints with stripes or what ever insted of only able to change the plain colour.
I could maybe help you or do it for you if you want, just send me pm.
Atego
...:::kesenyi:::...
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Rájöttem a kis kerekek titkára!
Hamarosan letölthetõ az oldalamról!

Feltelepítem a ptt.uw.hu-ról letöltött file-t és nem mûkszik a játékban...
De télleg jó hely!
Azért Köszi
hát igen, a szerénység az jó dolog 😊
amúgy átmenetileg itt van a 0.8.9-es verzió, de a 0.9.1-es kompaktabb.
Letöltésv0.8.9
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Renault magnum http://kamionszim.hu
Renault magnum http://kamionszim.hu
Viszont amit tudok hozzá mondani az az, hogy mindenféleképpen töltsd le vagy szerezd meg a játékhoz való kettõ patchet (az egyik 17, a másik asszem 1-2 megás lehet). Kijavítja a játék hibáit (pl.: nem lesznek aknák az úton és nem lép ki a játékból csak úgy).
Amúgy ha 1 játékra gondolunk, akkor az általad kipróbálni akart játék azt hiszem olyan 4 éves lehet. De ez nem biztos így van. Nagyjából elsõre ennyi.
7955#!!!!!
PLEASE
450 állat van már ott akik gazdira várnak,fõleg kutyák!
Nem értem az embereket...Hogyan lehetne pénzt szerezni az ilyen és ehhez hasonló otthonok számára?
Az a legdurvább,hogy ÕK azok akik aztán tényleg nem tehetnek semmirõl,nem tudnak védekezni a bántalmazások ellen meg ilyenek....ezek engem felemésztenek,úgyhogy csak nagyon ritkán foglalkozom ilyen dolgokkal,mert....<#rinya>#rinya> belehalok!
Sorry,ismét....