18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soprano
Most csináltam! <#nyes>
Nem vagyok egy nagy BPP fan,de azért jó poén egy ilyen parádés trailert csinálni......
(még fejlesztés alatt áll)

&Otilde;szintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá

Srácok! Errõl a fogyasztás-légellenállás dologba szerintem ne igazán menjünk bele, mert úgysem találunk rá megoldást!! Mondok egy példát a fogyasztásra! Gondoljatok bele, hogy egy 20 évvel ezelõtti vontató (ami nem a komfortjáról volt híres) mennyivel több gázolajat zabált, mint a mai csodák, viszont az nem egy elhanyagolható tény, hogy az akkori kamcsiknak a fülkéje nem volt 1 garzon lakás, mint a maiaké (gondoljatok a Rábára vagy a Volvo F12-esre, amelynek még akkoriban nem igazán volt elterjedve a magasított fülke változata).
Röviden ennyi!

Király az ötelt!!!
Tony amúgy légyszi küldd el priviben az MSN címed, mert elhagytam gép formázás közben.

akyyy
ezen is látszik hogy az út sokkal szélesebb, minta játékban, ahol centizni kell hogy ne menjek nenki semminek...

fõleg ha kormánnyal, belsõ nézetbõl játszok....

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

soprano
Üdv mindenkinek!
Lehet,hogy hülyének fogtok nézni,de arra gondoltam mi lenne ha egy kis "életet" vinnénk a játékba!? Ezt arra értem,hogy PÉLDÁUL,ha elmegyek egy telephelyre,akkor ott lehetnének várakozó kamionok,meg ilyen kis furgonok amik rohangálnak,targoncák,stb. és lehetne egy fajin kapu is amin mondjuk meenged minket valaki (ezt meg lehetne-e oldani úgy mint a pirosnál esetleg--csak azért,mert én nem értek a pályaszerkesztéshez <#nyes>),akkor egy másik PÉLDA,ha esetleg elmegyünk egy bányaterületre,vagy valami ilyesféle helyre,akkor ott megpakolhatná a trailerünket egy markoló vagy valami és csak utána tudnánk elindulni,ezt még a sima rampás telephelyeken is lehetne alkalmazni......Szóval????????????
----> vállalkozó szellemû programozók és lelkes amatõrök figyelmébe <---- (én magam is az utóbbihoz tartozom <#nyes>)

&Otilde;szintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá

RenaultMagnum
eightmiles majd lécci szólj ha kész lesz

,,,Gépezés,,,Sg,,,Pttm kamion szimulátor,,,Renault Magnum 4ever,,,

Igen mi is rrõl beszéltünk Magnummal, nem is arról van itt szó hogy nem jó az úgy, a légellenállásról inkább akkor érné meg jobban vitázni ha valaki közülünk látta volna már a fent emlitett vontatokról a szélcsatornás teszteket és eredményelet, de ennek kicsi a valószínûsége. Valamit semmi sem lehet tökéletes, mindenben komprumiszumokat kell kötni, így van ez a fülke tervezéssel is. A magnum tervezõi a komfortra mentem inkább mint a légelenállásra, inkább beletettek egy 30-40 loval erõsebb motort ami annyit fogyszt mint egy kisebb moci. A fülkét meg a sík padló miatt tették olyan magasra. Amúgy ránézésre meg nem igazán lehet sokmindent megállapítani egy autó légelenállásról pl.: opel kadett kinéznéd belõle hogy 0,3-as légelenállása van <#idiota>.

MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!

eightmiles
én aszittem 1991-ben. vagy 93-ban.
ja napellenzöt majd csinálok. gondoltam rá én is, mert nagyon teccik.

RenaultMagnum
gerob ezeket már kitárgyaltam actrosal chaten pont ugyanerröl beszéltünk hogy a volvo és az iveco az egyetlen aminek nincs akkor légellenállása és jól mondod a scanianak és daf-nak meg man tga-nak is kurva nagy a légellenállása meg az uj merci actrosnak is elég nagy

Nah most figyusztok ha légellenállásról beszélünk, akkor a DAF XF Super Space Cabnak (mint ami a játékban is van), meg a Scania Toplinénak nincs baromi nagy légellenálása??? Csak ezeknél a típusoknál úgy tûnik, mintha nem lenne akkora a légellnállása, mint a Magnumnak, mert a Magnum fülkéje sokkal magasbbra van helyezve a konkurencia fülkéinél, ezért tûnik sokkal de sokkal magasbbnak. Meg ha esetleg meg tudjátok nézni a vontatók homlokfalait oldalról, akkor látjátok, hogy nincs köztük olyan nagyon nagy különbség (mondjuk a Volvonak van talán a legjobban megdöntve a szélvédõje, meg az Iveco Stralisnak van nagyon megcsapatva a fülke tetõje).

És Kacsa igazad van! Asszem 1990-ben lett még a "régi" Magnum az év kamionja.
Bocsa a hosszért!<#wave><#integet2>

Én nem is mondtam ilyet. De azért egy kicsit megívelhették volna az elejét. Nem tudom hallottatok-e már róla, hogy régen folytak olyan kisérletek egy olyan vontatoról ami befért a fótkocsi alá, magyarúl a vonató tetején volt a nyereg. Így hosszabb pótókat tudtak csinálni. Csak volt vele egy jó pár bibi: 1. a motor a pilóta mellett volt, és akkoriban még rohadt zajosak voltak a gépek meg a hõszigetelés, 2. félig félig pedig feküdt az emberke a volánnál, 3. kib@szott nagy volt a légellenállása, mivel a pótkocsi homlok fala elõtt nem volt semmi ami a levegõt a tetõ felél írányitsa ( ezért rohadt erõs motor kellett volna, valamit a fogyasztás miatt benzinkuttól benzinkutig lehetett volna vele közlekedni ). Bocsi kicsit hosszú lett meg untató de elég érdekes dolog és gondoltam megosztom veletek.

malter
RenaultMagnum
eightmiles a magnumra rá rakhatnál egy olyan napellenzöt mint a képen persze ha nem baj mert szerintem nagyon fullos

RenaultMagnum
a magnum 30cm hiján 4m magas és olyan sik az elej mint egy fal azért ennek nem lehet kicsi légellenállása

RenaultMagnum
hááát azért igazat adok actrosnak abba hogy kurva nagy a légelenálása egy ilyenek akárki akármit is mond hiába van azon spoiler csak jól nézki de anyit ér mint egy tarbin a sportkipufogo

gumikacsa
Nehogy azt hidd... Nem hülyék a renault mérnökei. Mellesleg az elsõ magnum asszem az év kamionja is lett.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Sok!!!<#vigyor> Kb. mintha egy falat tolnál 90-nel.<#vigyor1>
Hú mi lesz ha ezt elolvassa Magnum szét üti a fejem <#boxer>

eightmiles
zmodeler2. zmodeler2. és köcce

CB Dávid 18
foggalmam sincs. szerinted??

[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!

Mennyi lehet ennek a monstrumnak a légellenállási tényezõje vajon ?<#idiota>

CB Dávid 18
rámész hogy www.volvofan.nl azon belül links és ott egy csomo honlap cimek vannak. nézd meg!!

RenaultMagnum
dávid hol találsz ilyen képeket magnumrol?

CB Dávid 18
jól nézki!! Lehet gyártani a kiegészítõket!!

CB Dávid 18

RenaultMagnum
ja és kacsa félre ne érts nagyon jó a magnumod ujként és régiként is (nekem nagyon tetszik)csak mind mondtam valahogy ujként nem az igazi de azért jó 😊

CB Dávid 18
Milyen programmal csinálsz kamion vagy ilyen spoilert?és hol lehet leszedni? és tényleg jó lett a spoilered.

RenaultMagnum
ja és egypk nem lehet valahogy azt megoldani hogy forogjon a magnumba a kormány?mert nagyon zavaró szerintem

RenaultMagnum
nem baj eightmiles nem haragszom igy is sok mindent megtettél ja és bocsánatot kérek töled hogy ilyen hülyeségekel zaklatalak.

RenaultMagnum
kacsa a tiéd is nagyon király csak uj magnumként nem volt valami szép (ne vedd sértésnek)de régiként sokkal jobban nézki eightmilesnak köszönhetöen shtopor magnumja viszont ujként nézki nagyon jól

eightmiles
jééé, emberek is vannak! ez naon good idea!

ja asszem a magnumot nem töltöm le. nekem vhogy nem tetszik. remélem nem lesz sértödés belöle. más cuccot viszont szívesen szerkesztek.

gumikacsa
Má nem azé, de szerintem az enyém szebb (Már csak azért is, mert magát a modellt nem én készítettem).<#beka2><#vigyor3>

Na kezd hasonlítani a felénk futó 280-asra:

Renault magnum http://kamionszim.hu

RenaultMagnum

kesenyi
<#worship>

...:::kesenyi:::...

M@TriX
jah, így sem rossz, csak ebben a színben még nem láttam azért nem értettem

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

RenaultMagnum
a 3dartpol-ról lehet letölteni.

eightmiles
igen hallottam róla, de nemtom hol kell letölteni. linkeld be esetleg, majd késöbb megcsinálom. most megyek kosarazni, talán olyan 6 felé jövök.

béke

RenaultMagnum
hát baszot jó ez a spoiler nagyon király

RenaultMagnum
biztos ismered a másik magnumot amit nem kacsa csinált hanem shtopor vagy ki.nah most arra is rá kéne rakni egy ilyet ha nem baj

eightmiles
ez így szokott menni. na mi kell?

eightmiles
na szóval kijavítottam a bibit, szuszoka kirakta az honlapjára (ez lenne az).
a hiba egyébként csak a desc fileban volt.

RenaultMagnum
ok

eightmiles
húú, nekem is! a francba. mindjárt megoldom, türelem!

RenaultMagnum
van egy kis gond ahogy rákattolok a boltban prism3d hibával kidob miért van ez?

RenaultMagnum
lehetne még egy kérésem persze ha nem baj

eightmiles
köcce. mindjárt letölthetö szuszoka oldaláról. és igen, fülke és ez is ugyanolyan színü lesz.

kedvenc monsta a magnum. de tetszik még a scania topline és a volvo fh16 is.

CB Dávid 18
nagyon király!!!<#eljen><#eljen>

RenaultMagnum
tényleg neked melyik a kedvenc monstrumod?

RenaultMagnum
ja és ha mondjuk le akarom festeni a fülkét akkor a spoilert is vele együtt fogja festeni?

RenaultMagnum
ezt már fel lehet tölteni a smarty-mods oldalra nem?

RenaultMagnum
a festés is nagyon zsir