18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok
Ez kicsit olan mint a kreszTneked csak kamionokkal!! 😊
Ez kicsit olan mint a kreszTneked csak kamionokkal!! 😊
Web: http://www.tir.extra.hu
Ez iszonyatosabn dúrva. Ez kéne Európai változatba Európai városokkal. Úúúúúú
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
A grafika is elég komoly, bár lenne egy ilyen szimulátorom!<#fejvakaras>#fejvakaras>
VW Jetta II 1,8T
HHHMMMMM, de fincsin néz ki!!!! Fõleg azzal a körforgalommal a képek végén....<#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2>
Egy kis off:
Ez valami angol trucksim, de sajna nem játék, hanem ezen gyaksziznak a sofõrök. Ilyeneket ráportolhatnának PC-re és kiadhatnák gamma ként, vagy oktatási célból....

Ez valami angol trucksim, de sajna nem játék, hanem ezen gyaksziznak a sofõrök. Ilyeneket ráportolhatnának PC-re és kiadhatnák gamma ként, vagy oktatási célból....

Renault magnum http://kamionszim.hu
3. része! Van a 18 Wheels of steel, 18 Wheels of steel actross america, és a Pttm!
...:::kesenyi:::...
ide mindig öröm benézni, köszönhetõen a sok és gyönyörû képnek!
köszönet a linkelõknek 😉
köszönet a linkelõknek 😉
Forza.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
NEm megfelelõ kerék miatt? Nekem ilyen is volt de amúgy <#nemtudom>#nemtudom>
Miért lehet az ha egy pótot berakok akkor prism3d hibával kilép?
Csak kamiont enged.
Minden patch fent van csak a magyar nincs.
Csak kamiont enged.
Minden patch fent van csak a magyar nincs.
MAN T.G.A.
Sok szeretettel várunk mindenkit a kamionos forumon, és beszeretném jelenteni a forumunk elérte rendeltetési célját a fépözönök mellett sok értelmes és érdekes olvasni valot találtok. Mindenkit várunk aki szeretné megosztani tapasztaéatait történeteit figyelmes és érdeklödö hallgatosággal.
MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!
Nagyon faja.
MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!
<#worship>#worship>
Jelentkezz be. Megvannak ott is a jogaid. 😊
Jelentkezz be. Megvannak ott is a jogaid. 😊
<#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship><#vigyor>#vigyor><#wow1>#wow1>

Ezekkel is most lettem kész! Azt nemtom, hogy miért átlátszó az elsõ man fülkéje, de így szerintem sz.r, ha valaki tudna segíteni megköszönném! <#nyes>#nyes>

Honnan lehet letölteni??
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Megújult a PTTM Hungary! Rákerült a www.kamionszim.hu-s domain alá tervezett design. A cím még nem üzemel, de reméljük hamarosan fog. 😊 Addig is: PTTM Hungary
Jah a headerben azért van a www.kamionszim.hu, mert nem akarunk késõbb a grafikával szarozni. 😛
Jah a headerben azért van a www.kamionszim.hu, mert nem akarunk késõbb a grafikával szarozni. 😛
Kár. De most nézem milyen szépen fogalmaztam: "Kukásautót nem csináltak már?" <#banplz>#banplz>