18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megpróbálok valamit ügyeskedni<#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Õszintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá
keresd meg a Dokuentumok között a 18wosPTTM mappádat és azon belül van a makes/trucks és ott keresd meg azt a kamiont amit meg akarsz mûteni <#nyes>#nyes>
(elõször lehet,hogy be kell másolnod a kamionokat ide,ezt úgy lehet megcsinálni,hogy beész a ProgramFiles-be és a 18wosPTTm-be (ahová telepítetted) és ott lesz egy olyan file,hogy "base.scs",ebbe belépsz szépen enterrel és ott meg fogod találni az alap könyvtárakat tele cuccal.Makes/Truck és itt vannak a kamcsik rövidített névvel ellátva,innen bemásolsz egyet vagy amennyit akarsz a Dokumentumok/18 WoS Pedal to the Metal/makes/truck könyvtárba.És innen tudod majd beimportálni a Zmodeler-be !!!!!!!!!!!!!
a kamionok könyvtárában van egy olyan mappa,hogy "Share",ezen belül lesz maga a kamion modell file-ja *.psm kiterjesztéssel! EZT kell beimportálni!!!!!!!!!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ha idõm lesz,akkor elkezdek én is valamilyen verdát csinálni,mostanában MAP-ot szerkesztek...... <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
De nem csak kamionokat,hanem még a játékban szereplõ tereptárgyakat is tudod szerkeszteni.Mondjuk elég macerás...De megéri!!!
Mailt is szivesen küldenék,csak az a gond,hogy elég hosszadalmas elmagyarázni,hogy mit hogyan kell csinálni,sztem inkább kezd el magadtól,(importálj be egy kamiont a játékból és szerkesztgesd---kis kék nyilacska az import) Zmodeler 2.0.3
jah és még annyi hogy a kamionokat milyen progival lehet szerkeszteni??
és ha valaki tudna dobni egy mailt amiben részletesen le van írva hogy hogyan lehet kamiont és utánfutót szerkeszteni(pl progi + esetleg képek) azt nagyon +köszönném!!!!!!!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Elõször is keresd meg a Dokumentumok/18 WoS Pedal to the Metal mappát és ezen belül lesz egy config.cfg file,ebben át kell írni a következõ sort :
uset g_console "0" a 0-át írd át 1-re! Ezután indítsd a game-t úgy ahogy írtam(window) és játék közben elõhívod a Console-t a 0-val (nem a numerikuson)!!!
ide beírod hogy --> edit america
ezután már szerkesztheted is a mapot.
nem csak utakat lehet benne szerkeszteni,hanem nagyjából mindent amit a játékban látsz!!
Hány csillagod van ?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
vettem 27 kamiont , de az utolso ketto csak dekkol
lehet hogy arany csillag fokozat kell hozza?
az EU modot asszem csak penzert lehet megvenni
megegy: hogy lehet a kollegak kamionjat megjavitani? vagy maguktol megjavitjak?
FONTOS LENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Elõre is köszi!

[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!
jah és ti a kamionokat miben szerkesztitek??
Amúgy nem tudom,hogy honnan és mibõl van az a kamion,de jó lenne leszedni!
A 3dartpol oldalán találtam róla egy képet....
3dartpol
és itt a Downloads/Pttm_Other/Showroom mod by hardtruckisthebest(elsõ kamcsi) és a screenshotok közül a második kép volt az....nem tudom sajna,hogy merre található ,vagy mi az,csak megtetszett <#nyes>#nyes>
A #10883 mibõl van? Ha le lehet tölteni honnan?
Renault magnum http://kamionszim.hu
miért van az hogy ha map-ot akarok szerkeszteni és elõhívom az elemek tulajdonságát akkor lefagy az egész!??
Eddig semmi gubanc nem volt vele,újratelepítettem és így se jó!
Létezhet hogy az 1.07-es patch a hibás????
elõre is köszi.
Jah,és üdv Gerobnak,Kacsának és Kesenyinek <#nyes>#nyes> <#integet2>#integet2>
C:\Documents and Settings\Admin\Dokumentumok\18 WoS Pedal to the Metal\makes\trailer\Pót neve\ Share
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Itt általában minden megvan. 😛 (egyébként cikkekben van egy leírás)
10868-ra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pepe
Renault magnum http://kamionszim.hu
Pepe
hogyan tudtad a waberer's-es logot rárakni? Nagyon fontos lenne!!!!
Pepe