18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ui.: a tga felnijei mér pirosak? ez te direkt akartad így, vagy nem írtad be a wheels mappába, amit kell?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Csak replace-elni lehet a vontatmányokat, vagy hozzáadni is?
(megmaradjanak a régiek, de legyenek addon/újak is)
Þór vígi þessi rúnar
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Én kerestem FM9-t...
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
...:::kesenyi:::...
De szerintem agyon raktad mindeféle leszedett cuccal....(találgatok mert nem irtad körbe a problémát)<#nemtudom>#nemtudom>
Megin segítséget szeretnék kérek!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem a játék közben be jön, hogy a prism3d hibát észlelt ezért leáll és így kivág a játékból.
Mit tegyek, hogy nugodtan játszhassak???????????????
Elõre is köszönöm a segítséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meg lettél kérve:
Lehetõleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretû képeket URL-lel szúrj be!!!
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!
Elôre is megköszönném, vagy valaki....
Aki szivesen megcsinálná nekem...
Még egy kérdés: Az M35A2 amerikai teherautóból nem lehetne csinálni egy traktort és ilyen rambo fillingel megcsinálni(katonaira)....
Kéne a FM9 és R580!!!
Segitsetek! Please!
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>