18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaST
Újdonságok:

http://kepfeltoltes.hu/050916/lzv3xu.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />

► http://www.rgtruckz.hu/ ◄

RaST
Nekem is akadozik mostanába a game .. De csak akkor, ha ráteszem a tükröket, vagy ha jön szembe 1 kolléga. Pedig nálam ilyen tükrök - kollégás gond nemvolt eddig :-(

► http://www.rgtruckz.hu/ ◄

Truck Driver001
kiprobáltam...nagyon yó meg minden de nem lehet vele játszani ugy akad töle a gém😞(hájg poly nagyon)..kár érte😞...

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

üdv srácok!!

az elsõ részhez lennének kérdéseim!
egyik: hol van neki magyar leirása, hogyí melyik gomb mit csinál és egyebek!
aztán kérésem lenne!
van nekem ez a wheels of steel across amerika c játékom és:
kicsit kétségbe vagyok esve, mert a játék olyat csinál, hogy mint ált megszoktam a hétvégi fuvarozást bünteti... az életben is tapasztaltam😊
szóval a játék ezt hogyan küszöböli ki???
lásd mittudomén megnyomunk egy gombot és átugrik péntekrõl hétfõre.....
mertr egy kicsit aggasztó, hogy 5kocsival járok már és idáig 500Edollárt vett le amiért hétvégén is csûrtem neki..., mert az az érdekes, hogy a gép lazán kiküszöböli vagyis megoldja..... mit lehet ezzel tenni????

másik:
hogyan lehet olyan fuvarokhoz hozzájutni ami nem csak 40Edollár hanem mondjuk 100E dollár???? mert hallottam, hogy vannak ilyenek is benne a játékba.....
melyik városban és hol vannak ezek letéve????

köszönöm segítségeteket!
fireball
kurrvajó a polish pack,nagyon ott van,cs ez a lengyel nyelv kicsait kínai nekem..😊
a magyarítást be lehet tenni a polish pack be???

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Schwarz
ja ma nem lesz, az a tegnapi oldal volt ;-)

Mi az a windows?

Schwarz
tegnap este nyomkodtam a tvt, aszt az eurosporton kamionverseny volt, király volt nagyon :-)
lesz ma is 23:15-kor :-)))

Mi az a windows?

fireball
+van...😊

fireball
hogy kell betenni a magyarítást???
föltelepítettem,de nem lett magyar....😞

eightmiles
beszarok te tényleg hülye vagy?

Gyovai
Csá hogy halad a daf interiorja?remélem a scaniájét lelehet majd szedni amit raszt csinált aszzem! jano

ILLNeo
A fórum aljában van egy keresô: polish pack... nézz utána kérlek mielôtt beírsz ilyesmit...
Nem arra van a fórum, hogyha történik valami akkor az újakat mindig figyelmeztessük...

Nem akarlak megsérteni, csak légy egy kicsit körültekintôbb... köszi

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

gyíkarcú
Hy
honnan tudom letölteni a polish pack-et??

Go and visit www.hvtm.hu

fireball
letöltöttem a gémet,addig tolom ezzel,amég nem lesz törés az új részhez,de itt hogy is kell ki iktatni az 1órás limitet?már rég jáccottam vele,nem emléxem..😊

ILLNeo
Én is az amerikai dögöket vezetem a legszivesebben...nekem az nagyobb feelinget ad...

Nekem az ausztrál road trainek a gyengéim..

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Truck Driver001
#14452:wan ott lépcsö..nem tom milyen bugot látsz:S
#14451:itt találsz ausztrál gépeket IS de inkább amcsikbol wan sok😛...+még találsz duplás trélereket hozzá...
#14449:de most nem értem mé nem tod letölteni...1 csomo helyröl le lehet visszáb már emlitettem hogy pl honnan...de ha azokhoz nem értesz még mindig vannak warez oldalak is...

Schwarz
<ot>
az nagyon jó, nekem is az van
router mögött van a géped? ha igen akkor a beállítások menüben kapcsolat szekcióban levõ tcp é udp portot forwardolni kell a géped felé külömben csak alacsony id-t ad a szerver és nehezebb tölteni, meg ok kiszolgáló be sem enged. kiszolgálóra a razorback 2 nevûre érdemes belépni, mert ott mindíg van jócskán user :-) most épp 1.06M :-))
ja meg be kell még állítani a kapcsolat limitet up/download, hogy mekkora sávszélt engedsz neki

röviden... :-)
</ot>

Mi az a windows?

Gebriel
ez jó de hogy kell beállítani a programot

én az emule nevût találtam

fireball
állítólag abbahagyta a srác,gumikacsa monta...

Speedbreaker
Lehet nem lesz HR mert csenonak nem hajlandó betölteni a mapot

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
indít a nagyanyám "pert" jót nevetek rajtad és levan tudva.
Lehet korban nem különbözünk, de több eszem van mint neked az biztos...
Nem per. vélemény. <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

fireball
figyuzzatok már,honnan lehet leszedni ien fasza kiegeket a gémhez????

Schwarz

Mi az a windows?

Gebriel
A lépcsõnél hibádzik valami, vagy csak nakem?

Gebriel
egyébként szívesen megnéznék ilyen képeket a játékból.

Csak, hogy fájdítsam a szívem

<#nyes><#nyes><#nyes>

Gebriel
Viszont királyak a képek amik itt megjelennek.

Gebriel
ha meg van valakinek hajlandó lennék a postaköltség kifizetésére is. Utána felteszem valahova és ki is linkelem, mert nam csak én keresem

Scania Dáci
csá all!hogy áll a hr ha vki tudja írjon róla,mér fisher te hány éves vagy?😄/vicc volt nem keel 1bõl pert indítani/

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Speedbreaker
gumikacsa, van egy-két ismerõs moderátorod? mert én unom a szánalmas kis 10 éves gyerekeket

Truck Driver001
dc++..bitcomet(torrent)..ezekel le lehet szedni...

Gebriel
azt nem tudom mivel én még mindig nem találtam meg sehol a játékot, így nem is foglalkoztam vele, hogy mit lehet bele tenni

Truck Driver001
látsz ott kérdöjelet?csak mondtam hogy vannak a pttm-hez ilyen cumok is..

Gebriel
ez most kérdés?
<#conf><#conf>

Truck Driver001
ausztráliai kamionok is vannak..meg dupla potok is hozzá...

Gebriel
Szép szép, de az eleje lehetne egy kicsit színesebb
<#eljen><#eljen>

Hajrá amcsi gépek

Nekem akkor is az Ausztrál gépek tetszenek, némelyik 7-8 pótot is húz maga után

Truck Driver001
gondolom itt már nincs olyan ember aki még nyomul amerikai gépekel..(én igen😊 )..pl ennek a letöltését már nagyon wárom...iszonyat szép...

gumikacsa
ne fárasszatok minket ilyen baromságokkal, tárgyaljátok meg privibe, kicsit sok már belõletek.

Renault magnum http://kamionszim.hu

RaST
Kiváncsi vagyok rá .. Tehát ?

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

ScanaiFan
aham.

Szeressétek azokat, akik csalni akarnak! Mert ők rendesek!

RaST
Tudod mi egyáltalán az a Patrik Schraven ?

ScanaiFan
de nem ugyan ez.

RaST
Pf .. Hát miért ? Nincs igazam ? Ez patrick skinje ..

Kösz a segítséget!

Most a Convoy-jal kapcsolatban szeretnék érdeklõdni, hogy az mennyiben/miben különbözik a pttm-tõl, magyarul élménybeszámolót nem írna vki? Esetleg a magyar rajongói oldalra egy cikket?
Truck Driver001
nekem nem mozog az ablaktörlö..pedig fent wan sven update-je is..de még ugyse akar mozdulni:S

ScanaiFan
hihetõ

Hy all!
Annak írnék aki nem találja sehol a gémet a neten. Lekell tölteni egy programot, aminek DC++ a neve. www.dcplusplus.com asszem ez az oldala. Ha nem, akkor gúgliban rákell keresni. Na szal azt lekell tölteni, és feltenni. Utána pár apró beállítást kell végezni, (gugliban ha rákerestek a magyar nyelvére egyszerübb lesz a dolog) majd rámenni pár HUBra, és megkeresni a gémet. Igaz, lehet lassan fog jönni, de legalább lejön. Gondoltam leírom, hátha segít vkinek.
Üdv,

Speedbreaker
hát én ha skint csinálk nem nyomozok utána, hogy létezik-e még <#idiota>

Scania Dáci
csak megszeretném kérdezni hogy áll a hr?

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

zolo
Ha rákattintasz a bannerra elvisz egy oldalra ahol fent van a magyarosítás,ha felrakod a magyarosítást lesz ilyen mappa

http://flickr.com/photos/zolika90/

Gebriel
Ha valaki feltölti akkor mondok passt, és ki is linkelem