18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VolvoScania
Gyanítom, hogy ez a billencs szerelvény nincs meg senkinek..😊)))))

AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp

MAN TGA
Hát én ezzel a géppel csak 1 utat mentem de megérte szerintem a v8 as motor és a 660 paci magáért beszél!!"balázs teso te gyere msn re"
[/url]

így nem trialos

CB: Kis Lámpás Jimy

Én feltörtem!😄

CB: Kis Lámpás Jimy

Scania R470
Nem fizetõs
ez a címe: www.szoftverbazis.hu

roliairsuni
nem mert én a régi amcsi módot használom, és nins lemagyarosítva sem 😉

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Scania Dáci
de a választ te se tod mi?😄nem akartam rányomni bacsára a választ véletlen volt

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

roliairsuni
nem leírtad, hanem megaszontad

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Scania Dáci
bazz ezt megint értelmesen leírtam:S

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Scania Dáci
vki nem tudja nekem megmondani h azt meglehet e csinalni h a polish packben a térképet ki lehet e cserélni a magar térképre?v ez hülyeség?

roliairsuni
az oldalt nem ismerem, de a 30 napos verziók nem szoktak fizetõsek lenni

Bacsa11
Fizetõs?
<#conf>

Scania R470
Torrentes oldal vagy a szoftverbazison lehet letölteni a 30 napos verziót

Scania R470

Edy spedition

Bacsa11
Szaiasztok!Paint Shop Pro-t vagy Photoshop-ot honnan lehet szerezni a skinezéshez?Köszi<#confused><#wave><#nemtudom><#conf>

MAN TGA
Az msn cimem: [email protected]

MAN TGA
csá ha elküldöd privbe az msn cimed át küldöm!

Válasz'Scania R470'

Swy
aha.
köszi próbálkozom!

http://bf2s.com/player/swy/

Scania Dáci
vmit rosszul raktál be...

Scania Dáci
menetközben aláírtam a ravasszal is egy szerzõdést így ami eddig 4x2-es ment billencsezni azt most visszahívtam arra akasztottuk a horváthot én meg jövök hazafele ezzel<#idiota><#idiota><#hawaii><#hawaii>

Swy
Baxszus!!
Most segítsetek!
Már épp kezdtem belejönni de most meg az a prism nevû progi szól bele mindig! Mit csináljak!
Megyek két métzert és hibaüzenet!
Ha két percre otthagyom akkoris!!<#shakehead><#shakehead><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#nemtudom>

http://bf2s.com/player/swy/

roliairsuni
ejha, micsoda pót 😉

MAN TGA
kolega gépe!
[/url

Hát reméljük ha kiadják az 5-öt, tartalmazni fog valamiféle multiplayert.

jó köszi kár, hogy nem lehet neten keresztül is játccani, pedig tök jó lenne mindenki 1 pályán és az zstem valóság hûbb lenne. <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#dumcsi><#dumcsi><#vigyor2><#vigyor2>
allock
kb 2éves
-azt te döntöd el h mennyivel tud többet
-nemlehet játszani neten

#hhwnd

Ezt lehet neten keresztül játszani? :S
és mivel tud többet?
ez mikori?
allock
az nem kérdés!

#hhwnd

Sziasztok!

Ez a játék jobb, mint a 18 Wheels of Steel: Convoy?
roliairsuni
ez+ az én makettom, tegnap láttam valaki feltett egy képet, modom feldobok énis

nem csinájja meg valaki a modell-t mert a skint már megcsináltam, ami nekem van ez a régebbi topline, az nem olyan szép, de smitz cargobull csinált egy hasonló highlinet, azt átalakíthantá topline vagy csinájja meg valaki pls!!!

roliairsuni
schmitz cargobull! nem csinálnád meg azt a régi fajta scaniát topline ba, pls

Scania Dáci
schwarzmüller megára nincs kedved csinálni horváthos skint?<#vigyor>,ha nemnem,azé megpróbáltam😊

RaST
Gyönyörü ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Gyovai
2 perces munka de azért nemrossz<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#taps>

allock
<#nyes>

#hhwnd

Truck Driver001
hogy elwannak..fogyik😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

tudom<#nyes><#duhos2><#nyes>

| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz

scania
látszik hogy kétperces munka!<#zavart1><#vigyor3><#nevetes1>

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

én is összeütöttem 2perc alatt egy kis képet<#vigyor3>

| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz

V8
hát mér?Végülis nem az?Na jó mindegy...kurvára szarok rá....;D

!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"

gumikacsa
a hát... porfuvó 😄

Renault magnum http://kamionszim.hu

scania
tiszta kamionos képregény!<#nevetes1>

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

Scania Dáci
elébe jöttem😄/bocs h belekontárkodtam a képbe ha baj akkor kiveszem a galériámból!/

V8
jajaja------én is arra gondoltam...tök mindegy..levegõ jön abból is😛

!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"

Scania Dáci
huppsz kép:

Scania Dáci
srácokat elküldtem depozni a 3 billenccsel,én meg várom az alvállakozót a horváth pótért😄közbe beugrottam itt a kamionmosóba<#idiota>

MAN TGA
Mi is arra járunk!!
[/url]

Scania Dáci
okok már szolnoknál vok akkor megvárom a 4es melletti mol kútnál <#vigyor><#idiota>