18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"
Szval honnan szerezted a porsche-ét?
Amúgy kira az a kép a scania-ról!
Kéne nekem is mert megoldaná az éjszakai problémáimat!!!<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
http://bf2s.com/player/swy/
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Lassan alakul a cucc, terveim szerint, júniusban már aki akarja, tolhatja

Renault magnum http://kamionszim.hu
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Aki a Cseh-német határra ér valaki az stírölje a parkolót mert ottáll 1 wabis nevezetesen én.<#vigyor>#vigyor>
Letámasztottam a biciklit majd holnap rajtolok.
Jóéjt kolegák.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
sorry all
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
kisgyerek, úgytedd má le a pótot hogy nem tied a világ, más is elférjen, még1* megne lássak ilyen ferde kezdõ sz@ar parkolást, jegyezd meg, jóvan kisgyerek, most az 1* elnézem, de ha énis oda arok álni, oszt a szarodtól meg a parkolási módodtól nem férek oda, éred mit modnodk, na akkor gondok lesznek, vigyázzá magadra, én így álnék, fõnök (én) adna olyan pofont, ehhez tratsd magad, kisgyerek
csakhogy tuggyad má kivel beszégecc
, így legyen nagy a szád
on
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Íme: Pevec/Horvátország
Íme: Pevec/Horvátország
jó8 kolegák
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz
hülye kis szarcsimbók azt hiszik hogy ővék a világ...pfff

| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz

[/url]
Ezt pedig most dobtam össze. Nem lett olyan rossz!<#nyes>#nyes>
[/url]
[/url]

[/url]

[/url]