18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eightmiles
hû, van xxl is? mi a különbség?

na elindult csak felkelett patchelni!

,,│,, │.-_-.│ ,,│,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!

tud valaki segíteni?

hello! leszedtem a gamet és nem akar elindulni 😞 amikor elakar indulni valami visual basic hiba és a c:/porgramfiles/gamemappa/prism3d-vel van baja! lehet hogy levoltmár egyszer írva de sajna nemtalálom a keresõvel!

RaST
2 féle fülke lesz ? Globetrotter XL / XXL ?

► http://www.rgtruckz.hu/ ◄

daf xf
Notic mester....

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

RaST
Ki csinálja ?

► http://www.rgtruckz.hu/ ◄

roliairsuni
valamelyik fasz nekemtolta a házat, nem én áltam bele 😉

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Kisvigyori
HUP + TUDNÁD MONDANI AMIT ADTÁL OLADLCIMET AHONNAN A JÁTÉKOT LE LEHET TÖLTENI A OT VANAK PACOK AZOK MIENEK JÓK VAGY MI VAN KÉPED ROLUK?

kisvigyori

eightmiles
#22222!!!<#buck>

daf xf
Faszán beleáltál a házba<#idiota>

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

daf xf
Á de állat király ez a volvo nagyon odavág!!<#eljen>

roliairsuni
ej de szép lesz

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

ezt a játékot innen lehet letölteni

iLove oHs.

roliairsuni
Ahogy már mondták, Cseno büszke lehetsz magadra, nagyon zsír lett a gép<#taps><#eljen><#guluszem1>

roliairsuni
ez egy vadálat, átmegy tûõn vízen falon<#hehe>

Scania R470
Cseno Igen fasza az Iveco!!!

Köszönöm mások nevében is ,hogy megcsináltad nekünk eme remek gépet.

THX

hogyan lehet berakni jármûvet a játékba?
Nem semmi! Jó cucc lesz!

VolvoScania

AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp

scania
Jól letetted a gépet,bele az épületbe<#eplus2>

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

roliairsuni
énis

Scania R470

Na mára félre teszem a gépet. Pihizek<#nyes>

majd ezt én is megnézem köszi szépen

CB: Kis Lámpás Jimy

LTomi
kiráj lett CseNo ivecoja!
egybõl letöltöm ha fent lesz!!!!!

Los Angeles, California

roliairsuni
thx, ez nagyon jól jött, holnap megpróbálom, ha nem sikerül akkor sikítok

eightmiles
elõször is tudnod kell, melyik kereket használod. megnyitod a kamion mappáját,
onnan a descriptiont, és megnézed a sorokat. lesz olyan, ami wheels?-re végzõdik (a kérdõjel egy számot takar). megnézed a számot, és kinyitod a kamion mappájából a wheels'aztaszámot', onnan a !desc-et. megnézed az idx-eket, megjegyzed mindkettõt. a makes\wheels-bõl megynitod a descriptiont, és megkeresed azt a sort, amelyik úgy kezdõdik, hogy:

wheelf/idejönafelsõidx/:"wheel_f0.psm:pneu.mat:pneu.mat:pneu.mat:7"
és
wheelr/idejönazalsõidx/:"wheel_f0.psm:pneu.mat:pneu.mat:pneu.mat:7"

itt lemásolod ezt: :pneu.mat, és beilleszted a :7 ELÉ. tehát valahogy így fog kinézni:

wheelf/idx ugye/:"wheel_f0.psm:pneu.mat:pneu.mat:pneu.mat:pneu.mat:7"

ugyanezt megcsinálod az alsó idx-essel is. most már elvileg jónak kéne lennie, ha nem, akkor adj hozzá mégegy :pneu.mat-ot (vagy ami ott van)

tessék használom de én mind a 2 jükre értettem... :S:S:S:S

Stralis91
úúú, ez nagyon állat lett! Gratula!

MSN: [email protected] SZŐREG;D

allock
hát igen, vannak akik azt a Válasz gombot még mostsem tudják használni <#szomoru2>

#hhwnd

roliairsuni
céges skin

😄
Senki sem egyforma...

roliairsuni
és ezek mértnem normálisak?

RaST
Érdekes. Sosem láttam még 1 normális skint sem tõled .. Ennyit a tudományodról ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

roliairsuni
ja meg a kamion alapszíne

gumikacsa
Ne kezdjétek már el ezt a "õ jobb skineket csinál" dolgot. Aki csak kicsit tudja kezelni a photoshopot, az bármilyen skint össze tud rakni. Nagy tudomány nem kell hozzá, tudom, pár 100 skint én is csináltam. Fénykoromban.... 😛

Renault magnum http://kamionszim.hu

Közben meg lehet hogy nem is tud mindenki, és tudhatnád, hogy egy céges festés sem csak egy logó meg egy vonal.

Magnumrolcsi
Igen.

roliairsuni
ja és thx

roliairsuni
a kereket nem vágom 😞

eightmiles
a piros része a felninek tényleg nem illik oda, egyébként a skin nem rossz

roliairsuni
egy vonalat meg egy logót mindenki tud csinálni

RaST
Kicsit különb skineket csinál mint te .. Már nem azér ..

<#lama>

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

18wos pedal to the metal full innen tölsem le

iLove oHs.

Magnumrolcsi
Keresd meg a #21771 (alul keresõbe írd be)!!!!

allock
megvenni sehol

#hhwnd

vagy megvenni

iLove oHs.

roliairsuni
én olyat csinálok amilyen nekem teccik 😉

ezt a játékot hol lehet letölteni
<#falbav><#falbav><#eljen><#eljen>

iLove oHs.

allock
ez se

#hhwnd