18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
http://img149.imageshack.us/img149/3141/downloadphpgrpidzjzqfldidewi9dataid25fileid1regdt2006cc7.jpg
#hhwnd
.: mobilize.hu :.
CB: Kis Lámpás Jimy
A Scania élt,A SCania él,A SCania élni fog
.: mobilize.hu :.
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
www.pttm.uw.hu
www.kamionszim.freeweb.hu
www.kamionszimulator.fw.hu
kurva élet.. sulivan <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
szóval a fórum arra való, hogy az emberek megbeszéljék a játékot, segitsenek egymásnak, linkek, képek etc.. ez eddig rendben is van, DE ha már valami 5000x le van irva, akkor ne várják el senkitõl, hogy 5001-edszerre is leirja.. (és még neki áll feljebb, ha nem segitenek!)
mondom ezt úgy, hogy kb. 2 hete szereztem meg ezt a játékot és érdekes mód vissza tudtam olvasni, tisztában vagyok a sim-es oldalakkal és ismerem a google-t! (ez nem ártana sok embernek)
Nem értem miért egyszerûbb ide beirni valamit, munkát okozva ezzel más embereknek, minthogy beirni abba a kib*szott keresõbe 3 szót!
És felõlem lehet 8 éves az illetõ, vagy akár 30, ha ennyire nem képes önállóan, akkor vegyen matchbox kamiont és tologassa a szõnyegen...
/Cujoff
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"
www.pttm.uw.hu
www.kamionszim.freeweb.hu
www.kamionszimulator.fw.hu
Köszi<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"
Teis ígykezdted ahogy most a többiek ha meg fárasztó amit írnak akkor nemkell rá válaszolnod ennyi..
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp