18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi all! Nem tom mit kéne csinálni, h betegyem a letöltött kamionokat! 1 rar fájl és van benne egy csomó mappa! Mit csináljak velük! Hogyan tudnám bevarázsolni? Kérlek segítsen vki! Fontos lenne! Please!PLEASE! PLEASE! PLEASE!

Norbi

Most ugy van fel telepitve a játék,hogy Orosz potkocsik,a modellek,a városok egyszoval minden ororsz csak a vontatok USA,EU-sak! igy is ragad.Már akkor ragad amikor be érek egy városba és közeledek a fel-vagy lerakohoz!

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

Azok a kerekek amiket pl. egy europai pothoz kér és utána ragad le az amerikai potok vagy más europaipotok. Van olyan is ,hogy a vontato USA a pot europai vagy forditva.
Vagy van olyan is hogy egy 3tengelyeshez kéri a saját kerekeit be másolom és van olyan,hogy a Krone potkerekei meg változnak szimplábol dupla lesz!

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

Azok a kerekek amiket pl. egy europai pothoz kér és utána ragad le az amerikai potok vagy más europaipotok. Van olyan is ,hogy a vontato USA a pot europai vagy forditva.
Vagy van olyan is hogy egy 3tengelyeshez kéri a saját kerekeit be másolom és van olyan,hogy a Krone potkerekei meg változnak szimplábol dupla lesz!

V43 1105
Milyen kerékrõl van szó?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Sziasztok!!! B.U.É.K mindenkinek egy kis segitség kellene az a baj,hogyha telepitek fel egy potkocsit/kerekeket+felnit/ vagy kamiont akkor miért van az,hogy ragad a játék,ha pedig leveszem az oldalso visszapillanto tükröket akkor simán megy! Kérdésem mi lehet az ok?

Hi! Sztem jó a game. Töltöttem le kamionokat, buszokat csak nem tom, h hogy kell betenni a játékba! pls segítsetek!thx

Norbi

bepe79
Na ez a PTTM mar qrva jol fut a Radeon Xpress 1100-asommal! Nagyon allat!

Suzuki Swift GL 1.3

allock
ez a Luder féle talán, nemtom h megosztotta e

#hhwnd

Sziasztok! B.Ú.É.K. mindenkinek! Kis segítségre lenne szükségem: ezt a típusú Mercit keresem (nem a Megaspace, hanem az egyel kisebb, középfülkés kivitel, régebbi típus '98as évjárat):
Elõre is köszi!
bepe79
A 18 Wheels of Steel: Haulin` kicsiket akadt az alairasbeli laptopomon az ATi Radeon Xpress 1100-al, igy most kiprobalom majd a PTTM-et is az 1.07-es patch-el. Tudom, hogy ugyanaz az engine, a prism3d, de ezt meg nem toltak tele annyi dx9 shaderrel, es dx8.1-es vidikartya kellett hozza minimum, bar az enyem mar dx9-es a laptopban. Meglesem azert, a remeny hal meg utoljara.

Suzuki Swift GL 1.3

ez már igen😄

kösz rast!<#worship><#taps>

CB: Kis Lámpás Jimy

V43 1105
Hali!

Nincs kívánság mûsor!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V8
egyetértek...ez a topik egy sz*r lett...az ilyen kis köcsögök miatt :S

!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"

ja és vki tudna csinálni egy merci 2540-es mercit egy rönkszálítót egy bss 3tengelyes póttal a merci ott van a galériában ja és valaki látott már aprítógépet? az is ott van a mercin vki csinálja meg mert nagyon fasza

vegyetek fel msnre az msncímem [email protected] van 1 pár jó cuccom

V43 1105
Kíváncsi leszek..

Elnézést nórmális leszek.Bocs Rast a jövõben nem lessz ilyen.Pontosan 16:06-tól.
allock
és ugyan ki mondta? 100x letölthetted volna azóta

#hhwnd

de ti nemértitek?Azt mondta nekem vki itt az oldalon hogy hibás!akkor nézd meg hogy jó de a telepítést nem viszi.
gumikacsa
Jó, hogy megelõztél, én is be akartam linkelni, de én nem lettem volna ilyen finom... A balf*szának már ez a link is meg lett adva, nem is egyszer, ennyire nem lehet valaki lúzer

Renault magnum http://kamionszim.hu

gumikacsa
Jó hogy megelõztél, én is ezt akartam linkelni, de nem ilyen finoman...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Schwarz
mivel új év van a kedvedért összeszámoltam hányszor lett belinkelve ez:
http://pttmteam.uw.hu/pttm/pttm.nrg

eddig 38-szor, ez a 39. ha még egyszer megkérded, h honnan lehet letölteni rádküldök egy modit az tuti!

Mi az a windows?

ricsa1
Haulin elrontotam a torrent letöltést és véletlen a Haulint szedtem le

Helosztok.Segítsetek kérlek tudom hogy 1000-szer levan írva de kérlek írlyátokle hogy honnan töltöttétek és melyiket pl.ricsa1 te honnan töltötted.köszönöm 2007 akkor soha többet nem kérezek ami vissza van írva
MAN TGA
Boldog ÚJ évet kivánok minden kolegának!Re mélem senki se maradt külföldön egyedül 1 parkoloban!!!! BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK

ricsa1
nem tudjátok hogy a pttm lehet e olyat csináni hogy több térkép egy helyen egyszoval lehet az országok között szálitani

Kisvigyori
fuvarokban gazdag új évet kívánok

kisvigyori

ja és vki tudna csinálni egy merci 2540-es mercit egy rönkszálítót egy bss 3tengelyes póttal a merci ott van a galériában ja és valaki látott már aprítógépet? az is ott van a mercin vki csinálja meg mert nagyon fasza

jaj rényleg ti hogyhogy nem csináltatok még olyan pótos szerelvényt azt a gabonásat már csak az hiányzik

2007-ben is balesetmentes közlekedést kívánok a pttm-be!!

CoD23
Románia is Európai unoós tag vagyis akadálytalalul szállíthatunk 😄<#banplz><#taps><#mf1><#gun>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

TOPLINE
B.Ú.É.K mindenkinek am én már mára befejeztem azt hiszem 😄

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

kistuning
BUÉK !!!!!!!! 😄
lámpásjimm lécc vegyél már fel msnre [email protected]
kösz

Schwarz
tanuljátok már meg használni ezt a k**va fórumot!
egyébként meg BUÉK mindenkinek.... hja, ne most gépezzetek, takarodjatok bulizni! <#idiota>

Mi az a windows?

BitTornado (google)
ricsa1
de Haulin te melyik programmal töltöd

Elnézést mindenkinek
úúúú szerintemse
leho94
sztem ezt nem itt kéne!!!!!!!!!!!

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Hát én mos végzek párpercmúlva.1-2 óra vagy kevesebb.
ricsa1
és mennyi idö alatt töltöted le a convoyt
Haulin

De ha jó láttam a convoy Fórumán láttam képeket a Magyar pályáról.
A convoyt én is a Torrentspy-ról töltöm le és letöltöttem a BitTornado pl:.Kiválasztasz a Torrentspy-ról egy File-t kb 600MB-s legyen elmented és a BitTornado segítségével megnyitod és tölti is😊
a pttm hez nincs magyar pálya csak magyarítás!

CB: Kis Lámpás Jimy

ricsa1
ha tudod honnan lehet letölten a convoyt Haulin

ricsa1
nincs meg a convoy mért te tudod honnan lehet letölteni?

A convoy-t milyen gyorsan találtam meg😊😊😊😊😊😊
De a convoy nincs meg?
ricsa1
bepe de nem tudsz a pttm hez magyar pályát?