18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az én kreálmányom...<#vigyor>#vigyor>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
valaki eltudná küldeni nekem msnen :[email protected]
és amikor elkezdenék játszani kilép mitöl van ez?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Hivatás az Életért!
letölteni elöre kösz
Hungary land-locked country<#szomoru1>#szomoru1><#idiota>#idiota>
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
gurkhas:sorry!!
Mer hogy ezt nem te csináltad az 100%!!!!<#eplus2>#eplus2>
Amúgy jól néz ki.<#nyes>#nyes>
CB: Kis Lámpás Jimy
?? kösz
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
De még mielõtt feltennétek a kérdést hogy honnan veszem mindezt, itt a bizonyíték:
-Mint mondta dafxf, a régi geforce4-ével ment, meg a régi windowsal. Nekem is geforce4 van, még sem megy.
-Directx sem lehet a baja, mert végigpróbáltam 7-es 9-es minden verziójával is.
-Sõt mittöbb, mostanában bõven volt hardware változás a gépemben, mégis ugyan az a helyzet.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Hát ezért (akinek professional sp2 alatt is megy akkor örüljön)
Hát faszául odafigyeltek arra amiket írkálok...
http//www.kamionfan.atw.hu
Valaki tudna ajánlani valami jo mapot ami nem lép ki ?????
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k