18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem nyírtam már rég <#idiota>

régebbi az megfelelne????????????????????

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

meg keresek ehhez a progi-hoz/Zmoder/ egy ugymond tájékoztató ami arrol szol,hogyan kell használni mert ezzel hadilábon állok!

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

galee7gali
nem sikerül, szerintem a variantokkal van a probléma...
pót mappájába át kell írni vmit?

Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M

Hali tudna valaki egy tuning Actrost vagy egy Volvot küldeni nagyon megköszönném????????
ez a hét az biztos<#felkialtas> meg aztán azon vagyok,hogy a pttm-et átakarom alakitani mint annak idején cseno barátom már a nagy része meg van csak a szerelvényeket/speciális akat is teszek bele/ variálom át meg a map-ot ja és fuvar bövitéseket ennyi........!

RS
Mekkora fûszálak! <#wow1> <#idiota>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

belapeter
Nem!!!!!
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Cindas
az egy dolog hogy 3x idõsebb vagy de úgy viselkedsz mint egy 5dikes..
kötelezõ kérdés: Okosobb vagy mint egy 5dikes?<#idiota>

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

belapeter
Rokkó,hogy képzeled ezt a cigányiknak nincs is számítógépük!!!!!
Legfejjebb csak álmukba látnak!!!!!! <#buck><#buck><#love12><#nyes>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

azt ne kérdezd, szerencsém volt <#wink>

Akkor jó sok szabid van ha játéra meg iwiwre is van idõd <#gonosz1><#kuss>

Contrecast
Hogyan látszik neked a kerék??

ök kostolgatnak nem én keztem ök még tinik én 3x annyi vagyok mint ök! tudod nincs iskola és pont engem találtak meg pedig az iwiwemet megnézik szerintem le csendesednek!<#felkialtas>

Contrecast
Neked hogyvan kereke? nekem egyszer látszik egyszer nem. mit tettél vele?

Hazaértem 😉

Contrecast
Kössz galee. miért? nemtudod betenni?

Contrecast
Ti aztán anyáztok rendesen, Énis szeretek csak a másikon tilos. tiltás kapsz érte. de látom itt szabad...xD

galee7gali
nice<#eljen>
pont ezt a schwazit próbálom betenni...<#szomoru1>

Contrecast

galee7gali
kössz helpet...

bocs mi az hogy nem létezik a variantja?
a nevét biztos nem írtam el, többször is megpróbáltam...

V43 1105
Volfika <#bee1> Húzzál innét a jóbüdöskurva anyádba te kis tapló geci , méghogy családod ? Igen persze .. xD max cigányok vagytok kis féreg.. linkelgessed apukádnak ezeket a képeket.. <#mf1><#mf1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

már megint vita....

CB: Kis Lámpás Jimy

TóNyóóóóóóó
Béla Fájter xD

istenostora03
Hanyagold már magad Béla fájter xD Azthiszi hogy menõ gyerek:

"Feladó: volfika
Elküldve: 2008. 06. 30. 20:35
Tárgy: Te kis köcsög!
1 cigány a családod+te szopógép
2 megbaszom öket külön külön öket utána meg téged
kis buzi takony!"

És itt is leírom ettõl még nagyobb n00b-nak nézel ki, de látom te is annak tartod magad, mivel a nevedet kisbetûvel írod 😄

gyemant04
haggyadmármagad-.-"

... Mixed Martial Arts

AudiQuattro
Akkor te nagyon Pro vagy. xd(csak nem itt)

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

TóNyóóóóóóó
mit dolgozol? szeded a szemetet regelenként az utcán?xD

TóNyóóóóóóó
jó te tegyed itt az agyadat te láma <#wilting>

én dolgozom de most a héten szabadságon vagyok! még mire vagy még kiváncsi????? családom is van

Cindas
neked is azt kéne tenni nem egész nap a gép elött kockulni..vagy 35-40 évesen nemszokás dolgozni?<#idiota>

nincs dolgod? ha nincs akkor gyorsan állj fel a monitor elöl és huzzál el gyerek!

Cindas
te pánk jó lenne ha elmennél inenn és akkor nekünk és neked is béke lenne nem gondoltad még eddig?mer ha írsz egy szánalommal teli hsz-t egybõl valaki válaszol rá és eebõl a lesz vita nemmm?

Csak a potkocsi miatt mert ilyet keresek a játékhoz!

nem!! igy találtam egy oldalon!

TóNyóóóóóóó
xD

AudiQuattro
Te alszol benne...xd??

TóNyóóóóóóó
Látom te se tudsz szét nézni a zinterneten.<#idiota>

ne tegezz nem öriztünk libát együtt!

TóNyóóóóóóó
Dugd fel magadnak xD.am ezeknek a képeknek van topikja te<#wilting>

egy ilyen potkocsit keresek!

TóNyóóóóóóó
Hát öcsém én nem hiszem hogy 35-40-közötti vagy ha igy viselkedsz...

AudiQuattro
Na tedd üresbe magad,a neved vége az önéletrajzod?

TóNyóóóóóóó
Itt moderátor tud mostmár csak rendet tenni.

RoLD
Állíts már magadon ha vmi nem tetszik el lehet menni!!!

TóNyóóóóóóó
Tanulj meg írni fiam!<#wilting><#wilting>

A hülye aki ki szrat téged meg a családod kisfiam!

belapeter
Hûha,,,<#szomoru1><#zavart2>!!!!!!!!
Bocsesz osszekevertem!!!
Mégeccer bocsi!!

TóNyóóóóóóó
De amugy mér itt kérded? Van topikja.

daf xf
Hello nincs

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp