18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az kamionál és potkocsinál ilyen söt a személykocsiknál is<#felkialtas><#nezze><#shakehead>

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

daf xf
faszt videókari...
Szarul van összerakva a kamion.
2 model 1másra van rakva és csak az 1ik nek van texturája...

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

daf xf
brüm-brüm😄

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

f10 nyomd le játék közben! vagy olvasd el a FAQ-t!!!!!!!!

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

videokarival van valami de még nem jöttem rá,hogy mi!!!!

2Kérdés! 😊
mivel csináltok képet a kamionról menet közben,valamien progi?
és vkinek vmi jó kimentése jó kamcsival van? 😊
vagy vmi mert igy uncsi magába euro mod vagy mi az jó? 😊
frissítettem és eddig jó!köszi!
RS
Bocs, nem magamnak ment, hanem: #37644 és #37647

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

RS
Ok!
#37647: Szép, de a játékban is ilyen piros részecskék vannak a szerelvényen, vagy csak fótózáskor?

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Az uj kamionom!!!!

Az uj vontatóm nagyon segitökész<#felkialtas><#felkialtas> <#felkialtas><#felkialtas>

mit tudom én nem foglalkoztam vele!!

igen észrevettem és bocs!
RS
Nem neked ment!

Ok.Megpróbálom 😊
Sztem a képminõség rossz mert telóval vettem fel!
RS
Mik azok a szines részecskék a kamionon?

Cindas
lehet videókártya a baj ,frissítsd

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

Cindas
jó hogynem egy egész filmet forgattál róla...

Letöltöttem innen az NRG-s et daemon toolsal felrakatm asztal ikonnal indítom és a következõ a bajom most.: olyan 4-5 másodpercnél figyeljéttek mikor fordulok ki mintha egy pillanatra megállnék vagy akadozna olyan 10mp ként csinálja ezt a játék!ez sz,gép probléma?? köszi!
itt a videó.: Avi.: Avi
MP4: MP4
onnan nem mert 1-2 kb al jön de probákozom addig is innen oszt lessz vmi!és kössz!
Cindas
ez van akkro szedd le torrenrõl.

TóNyóóóóóóó
ott van nagy piros betûkel nem tom látod-e vakegér<#wilting><#wilting>

nem NRG fájl nem innen szdtem le mert ami a FAQ ba van az nekem 5mega után befejezi a letöltést!
a T.I.R modot le lehet még valahonnét szedni? nekem egy 2006-os verzió van, de azzal nem indul a játék.
sulyok oldalán meg már nincs fent.

Cindas
me a fasznak azt a szar csomagoltat szedted le,levan írva a FAQ-ba mormális hogy mit kell csinálnod bazmeg olvasd már el.

TóNyóóóóóóó
NRG nem érted???????????? NRG ott van #37610

de nem iso vagy vmi ien sima exe,akkor mit tegyek be a telepítõ exe-t vagy mi? 😊 iennel még nem volt dolgom 😄
TóNyóóóóóóó
hát igen használhatná a VÁLASZ ERRE gombot

Cindas
mer lehet hogy bekéne tenni a virtuális meghajtóba a pttmnek a képét neem?+ a kurva válasz gombot használd már

Insert 18 Wos Pedal Tho The Metal CD vagy mit ír ki és van quit meg retry
TóNyóóóóóóó
szerintem senki se fog neked kamiont küldözgetni lehet keresni...

Leszedtem innen.: http://www.18-wos.gportal.hu/gindex.php?pg=27137944 a jáékot.kibontottam felraktam a gépre és van egy Crack 18 wos nevû mappa abból az összes cuccot oda kell másolni ahová telepítette a játékot nem??de igy is kér cd-t :S más link??vagy vki elküldeni?vagy mivan ienkor? 😊
Cindas
nemtom te mit akarsz krekkelgetni csak simán felkell tenni a játékot és kész...

TóNyóóóóóóó
crack nem is kell hozzá<#wilting>

TóNyóóóóóóó
Mijen crack mappából ember???

vagy csak a prism 3dt cseréljem le a crack mappából? <#zavart2><#wow3><#vigyor3>
Cindas
áááh megin mi van itt a fórumon<#szomoru1>

gyurka666
szevasztok .én még uj srác vagyok ezen az oldalon és azt szeretném megkérdezni hogy nem e tudna valaki küldeni kamoinokat ,pótkocsikat .ha lenne valaki ennnyire szives hozzám hogy küldene akkor itt az msn cimem:[email protected]öre is köszönöm

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

meg van hozzá vmi beta pacth
sziasztok megint..leszedtem a játékot zip. ben amit kaptam linket onnan de olyan bajom van hogy.: a crack mappából mindent árakok a telepített mapábba és mégis cd-t kér!
wááá köszi!!!😊
Contrecast
én meg elkúrtam a pót skint amennyire csak lehetett!

Viszem a töltösodert a 4-es metrohoz!!

Contrecast
18 WoS PttM Full.ZIP
Ez zip fájl. nem kell kiírni cd-re!

ok de 5megánál megáll a letöltés és azt írja ki hogy késsz közbe nem is!vki nemtudja elküldeni? 😊 ja és köszi
Cindas
nem kõ hozzá crack,az nrg fájlt meg beolvasod vagy Daemon Tools-al vagy Alcohol-al vagy PowerIso-val...

Még annyit,hogy a DEFS-CAMPAINE-nél jo ha /accept és a producenél/érdemes beirni az áru nevét?????

Bocs egy kisseb offért 😊
de a mielött kérdeznél kattints ide oldalon van2 letöltés én simával töltöm és az vmi nrg fájl!ezt mivel tom megnyitni???és cracket honnan tok? 😊 más kel még hogy müködjön??köszi és bocs az offért!sziasztok
Cindas
megpihentem<#hawaii>