18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egykis Francia stílus a hegyekben a Nice(nidza)-i kútnál!!
neki estem az Európai módomnak!!! egykis ízelítõ az egyik kútnál!
neki estem az Európai módomnak!!! egykis ízelítõ az egyik kútnál!
halihó! ha van olyan ember aki átkonvertálna egy kamiont nekem pttm-bõl haulinb-ba az klérem jelentkezzen!(nem banná meg a segítséget)
\"I\' love this game\"
Lejtõn könnyû!
Szereld meg a kamiont! <#idiota>#idiota>
Szereld meg a kamiont! <#idiota>#idiota>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Lassan Járj Tovább érsz<#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1>

Új A Gépem.:
Köszönet érte TóNyóóóóóó-nak hogy segített <#crazya>#crazya><#worship>#worship><#nyes>#nyes>
Köszönet érte TóNyóóóóóó-nak hogy segített <#crazya>#crazya><#worship>#worship><#nyes>#nyes>
atyRo vmiért nemtud regelni ezért én rakom ki a képét:

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Azóta részt sem veszek kamionos fesztin amióta már tatabányán nincs is!!! ez a sok büdös bunkó öreg rasszista köcsögök megszavazták! minnél hamarabb elpatkolnak azt utána megint itt lessz!!! hihi.<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Turbo meghajtású hûtö!!! nekem 1 van! de bírja a gépem! és eddig még magától egyszersem indult újra! kb 1 éves!
Igaz nekem 1db van de az marha nagy teljesítményû!!
Igaz nekem 1db van de az marha nagy teljesítményû!!
köszi, nekem erõs gépem van. Van benne 3 hûtõ + a szobámba 1 klíma és bõven elég😊
CB: Kis Lámpás Jimy
a The King ,és a Number One betütipusa nemjó<#idiota>#idiota>
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Alap<#nyes>#nyes>
Hali!
Mi a herlyzet veletek?
Én épp az uj gépemet egy ventillátorral hûtöm, mert nem lett elég hûtés belerakva és mindig tulmelegedett... hét mulva lesz benne uj hûtés(ek).
Szóval egy tanács mindenkinek aki naon erõs gépet akar venni, hogy ne sajnálja a hûtõket, rakjon vagy rakasson bele annyit amennyi csak elfér. Ez szó szerint monddom. Abból baj nem lehet. Nekem külön ventillátorral tökéletesen ment, de ha kikapcsolom 41 fokrol egybõl felugrik 100 fölé. Szal hajrá, hûtés powa😄 J
Jah és szép ez a Ferenczy-s gép. Nem is naon ismertem eddig azt a céget:S:S Pedig nagyjábol otthon vok a kamionos dolgok közt (mivel fater kamionos)
Nah peace
Mi a herlyzet veletek?
Én épp az uj gépemet egy ventillátorral hûtöm, mert nem lett elég hûtés belerakva és mindig tulmelegedett... hét mulva lesz benne uj hûtés(ek).
Szóval egy tanács mindenkinek aki naon erõs gépet akar venni, hogy ne sajnálja a hûtõket, rakjon vagy rakasson bele annyit amennyi csak elfér. Ez szó szerint monddom. Abból baj nem lehet. Nekem külön ventillátorral tökéletesen ment, de ha kikapcsolom 41 fokrol egybõl felugrik 100 fölé. Szal hajrá, hûtés powa😄 J
Jah és szép ez a Ferenczy-s gép. Nem is naon ismertem eddig azt a céget:S:S Pedig nagyjábol otthon vok a kamionos dolgok közt (mivel fater kamionos)
Nah peace
Szééép! <#eljen>#eljen>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
<#nyes>#nyes><#vigyor0>#vigyor0><#idiota>#idiota><#wink>#wink><#buck>#buck><#vigyor1>#vigyor1>
Ápolni kell a kapcsolatokat még ha a kamiont lovaskocsira cseréli<#idiota>#idiota><#crazya>#crazya>
dehogy köszönök<#idiota>#idiota> tõlem lovaskocsival is mehet a teszkóba az se érdekel <#idiota>#idiota>
há mer avva jár a teszkóba<#idiota>#idiota>
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Bocs hogy most írok. nem jutottam géphez !!! Mivel ez egy eredeti játék!!! így csak kell hozáá crack vagy mi a tököm. és kikell írni egy CD-re majd azt mekell tenni a CD meghajtóba( nem a DVD-be) és akkor jó lessz!
Evvel Járok Pl.:Tescoba <#wow1>#wow1><#nyes>#nyes>
#37663:Ferenczy-nek van R-es Scaniája😊 nemrég vette.. ismerõsöm, szal onnan tudom.
AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp
Látom "kakt"-ot is az izgatja hogy hogyan tudja cégbe vágni a fejszéjét!
De látom am jó itt ez a fórum!
De látom am jó itt ez a fórum!
PM-be küld az ip-t!
de aki van olyan rendes hogy pár könnyû kérdésre válaszol az nyomjon egy PÜ-t <#crazya>#crazya><#email>#email><#duhos2>#duhos2>