18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos nem ismerek valami sok kamionos oldalt, igazából ez a Scania fogott meg leginkább a TIR modból és ezt hagytam bent! 😊
Köszi! A 620-ra gondolsz?
Na, nehogy már egy ilyen kisgyerek elvegye a kedved a képek feltöltésétõl, nyomjad tovább, hogy csodálhassam õket! 😊
jó is ,csak van már újabb fajta R-es scania.
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Nem nagy szám, de nekem tetszik! 😊
am nem tom észre vetted e a cindas gépén hogy az 580-as felirat alatt ott van a lámpa te vakegér
hehe kösz😊csak tudod nincs igen kedvem feltölteni képeket mer még a végén valamelyik gyurmás köcsög beleköt ,azt azthiszik olyan könnyü megcsinálni egy ilyet olyanra mint az eredeti..de hát ha õ megcsinálni fullra olyanra fejethajtok elötte(asszem erre még várni kell pár száz évet<#idiota>#idiota>...)..
Szép szép csak így tovább 😄 Ilyeneket várok tõled 😉
ezt minek kellet fel raknod ide te nagyon idióta???? már õ is látta és szerintem az eredeti alapján csinálta szal huzzá má innen a jó édes anyádba<#wilting>#wilting>
na ha ennyire értessz hozzá csináld meg te barom.
hát nemtom te mit néztél de az én gépemen 2 dolog nincs rajt mint az eredetin..<#kocsog>#kocsog>
adok egy jó tanácsot: mennyél haza aztán számold meg a nyugdíjad,ahelyett hogy itt rontod az air-t.
adok egy jó tanácsot: mennyél haza aztán számold meg a nyugdíjad,ahelyett hogy itt rontod az air-t.
Hello
a googleban és a faq-ban sem találtam választ a kérdésemre hát felteszem na azt szeretném kérdezni hogy az mért van hogy játszok 5 percet és hirtelen ugy elkezd akadni a játék hogy a menübe nem birok visszalépni. Leszedtem az összes patchet.
Elõre is köszi
a googleban és a faq-ban sem találtam választ a kérdésemre hát felteszem na azt szeretném kérdezni hogy az mért van hogy játszok 5 percet és hirtelen ugy elkezd akadni a játék hogy a menübe nem birok visszalépni. Leszedtem az összes patchet.
Elõre is köszi
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
úristen bazmeg nem is neked írtam te....áhh igen jó ez a topik,sok jó ember van itt...<#eljen>#eljen>
mirõl beszélsz te láma?láttad már egyáltalán élõbe a gépet?<#szomoru1>#szomoru1>
modellezéssel.
CB: Kis Lámpás Jimy
Mindenkinek aki tud segíteni az írjon. PLZ.!!!!!!!!!!!!!<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
kinek írod? mert nem használod a "válasz erre" gombot és nem tudom kitõl kérdezed.
Az újaknak mondom, nézzétek meg a FAQ-t, ennél nagyobb betûvel már nem tudják kiírni. Tessék elolvasni, minden bennevan.
Helló!!!
Tudna valaki waberers-es skinpack ot csinálni/küldeni?
De jó lenne külön külön is érdekelnek a wabe-s skin-ek
Plz HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudna valaki waberers-es skinpack ot csinálni/küldeni?
De jó lenne külön külön is érdekelnek a wabe-s skin-ek
Plz HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
köszönöm szépen all.