18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem fogok elmenni hiába minden kisérlet, jópár éve ide járok, mert kihagytam pár évet ebben a játékban, még nem kell lenézni
Már akkor ezzel játszottam mikor kijött, sokat felejtettem ez igaz de hogy akkoriban egy tizenéves inkább behúzta a fülét farkát az is biztos..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Amilyen gyorsan jöttél menj is el!
ha nem látod mi van kiírva nagy betûkkel akkor fordulj a sarokba azt pityeregj!
25-30 és között és nem tud olvasni😞
hová vezet ez a világ már az iskolák sem olyanok mint régen!😞
2 Elolvastam, sok link már rég nem él benne
3 Jó tudni, akkor irány a kereskedõ
4 Tisztában vagyok vele, hogy a tizenéveseknek mocskos a szája, de nem attól leszel nagyfiú hogy csúnyán beszélsz..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
2.olvasd el a FAQ-ot
3.nem csak kenworth meg westerstar van benne
Persze egyszerûbb "leugatni" mnint normálisan válaszolni
1 Western Star és 3 Kenworth van összesen ?
1 Western Star és 2 Kenworth van összesen ?
CB: Kis Lámpás Jimy
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Daf Xf 95 480 :)(Y)

CB: Kis Lámpás Jimy
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Egyébként nagyon szép, örülök hogy visszaáltál a jo kis Scania-ra. 😄
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....