18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudnátok segiteni eben
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
innen tod letölteni
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Csak annyit mondok hogy jol néz ki az összes gépezet!😄
Csak így tovább fiuk!
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz
Meg tudsz bocsájtani nekem?...
de sztem alap.. olyan amerikás az ábrázata a mapnak..😄😄
Te milyen mapon jáccasz?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Rohadt szép mint mindig<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
CB: Kis Lámpás Jimy
De itt biztosan fent van : http://db.truckerfan.de/index.php?subcat=1&ENGINEsessID=f47ae206fda82644411a2fa1691c8977
na meg a többi gép azok is gyönyörûek<#taps>#taps><#wow1>#wow1><#eljen>#eljen>
ti is észrevettétek hogy beindult a topic?

a fotó szöget hogy csináljátok? ez mindig érdekelt.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.