18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
CB: Kis Lámpás Jimy
we are sorry,but the operating sytem faild to provide the window to render the game graphics in. please consult the game manual for known workarounds that might improve the game's compatbility whit your hardware
ijenkor mitcsináljak??
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

te faaasz😄
AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp
AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp
Szal megérthetsz😄
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu