18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
HELP PLS!!!!
Csak a döglött halak úsznak az árral!
#41740: a letöltött .NRG fájlt beolvasod a Daemon Tools al vagy Alcohol 120%-al.
CB: Kis Lámpás Jimy

A letöltési link meg egy NGR fájlt akar letölteni..le is töltöttem 1X de nem tudtam megnyitni!!!
És most ezért kérdezem mit tegyek?
#41735: Úgyszintén....
sry.
én még új vagyok ezen az oldalon,de neten,és tubén nézztem pár képet erröl a játékról,és aránylag jó kis játéknak nézem...és sokkal jobb mint a KING OF THE ROAD játék:
Kérdésem lenne a következõ:hol tudnám megszerezni ezt a játékot...és a hozzá tartozó kamionokat és pótokat..ha tudnátok adni pár letöltési linket megköszönném..
Köszi elõre is..sziasztok
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
- Tudja-e, hogy maga a héten a harmadik terhes nõ, akit Siófokra viszek?
- De hát én nem vagyok terhes!
- De nem is vagyunk még Siófokon!<#nevetes1>#nevetes1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
NÉztem a F.A.Q.-ot és "leszedtem" a pttm-et.
Néztem a torrentet is..
Egyikse jó..
Tud valaki egy olyan helyet ahol könnyen gyorsan Letom kapni???
kösz..
Norboo (Jumpen Norboo)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Honnan szeditek öket?
Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, az utas az aki a megállóban vár!!